Biserici noi in Timisoara
Postat 25 februarie 2019 - 19:58
Probabil şi ei sunt diferiți,ca sârbii(din a căror biserică ortodoxa ne-am desprins)
Postat 27 februarie 2019 - 18:58
dan.s, la 25 februarie 2019 - 18:14, a spus:
Cica ar fi pe la 500-600 de persoane. Nu stiu ce zicea ultimul rencensamant.
Comunitatea ucraineana din tot Banatul e mai mare, iar biserica de la Timisoara va fi probabil cea mai importanta a lor. Asa ca e e frecventata de etnici din tot Banatul, chiar daca nu au domiciliu in Timisoara, mai ales duminica. Unii au legaturi in oras, familie, copii la studii etc. Langa biserica functioneaza si centrul cultural ucrainean. E o comunitate foarte activa, cu spor demografic pozitiv.
Postat 01 martie 2019 - 10:37
radutm, la 27 februarie 2019 - 18:58, a spus:
Comunitatea ucraineana din tot Banatul e mai mare, iar biserica de la Timisoara va fi probabil cea mai importanta a lor. Asa ca e e frecventata de etnici din tot Banatul, chiar daca nu au domiciliu in Timisoara, mai ales duminica. Unii au legaturi in oras, familie, copii la studii etc. Langa biserica functioneaza si centrul cultural ucrainean. E o comunitate foarte activa, cu spor demografic pozitiv.
O minoritate care duce plus valoare, nu ca alte loaze:)
Postat 01 martie 2019 - 21:10
Spatele fabricii de bere, pe Stefan cel Mare, se vede in ultimele poze biserica ortodoxa de langa.
Postat 05 martie 2019 - 19:58
Vizavi de constructia Bisericii Reformate, am mai gasit pe net o poza cu santierul din drona, respectiv doua schite din planul cladirii.

Sursa: temesvarihirek.ro

Sursa: temesvarihirek.ro
Postat 07 martie 2019 - 23:17
Hmm, ceea ce se observa clar din drona, este faptl ca desi cele doua aripi ar trebuii sa fie in oglinda, cea din dreapta este putin diferita de cea noua, adica cea din stanga. Intrebarea mea este: aceasta va ramane asa?
Postat 26 aprilie 2019 - 10:34
Trec pe aici zilnic si imi pare ca intrarea aceea direct de pe trotuar e foarte aiurea...