STP Timișoara Forum: ISHO - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (225 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

ISHO Business, Rezidential&Hotel (Faza1-ongoing, Faza2-in proiect) Evaluare topic: ***** 13 Voturi

#1401 Useril este offline   Valentin T 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 52
  • Inregistrat: 16 septembrie 18

Postat 04 decembrie 2018 - 18:35

Fără supărare, nu vad nicio legătură.
0

#1402 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30201
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 04 decembrie 2018 - 21:41

Sigur ca cei de la ISHO nu au nicio obligatie de a raspunde la noi pe forum. Cu asta sunt perfect de acord.
Sunt membru vechi pe forumul daciaclub.ro si niciodata nu am pomenit sa intre cineva de la Dacia (identificat ca atare) care sa respunda forumistilor, nici macar cand s-a lansat Logan-ul pe piata si se scriau mii de postari pe tema asta.
6

#1403 Useril este offline   Valentin T 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 05 decembrie 2018 - 01:13

Nu vor spune niciodată, "ăștia suntem și atâta putem".
0

#1404 Useril este offline   ralf 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 172
  • Inregistrat: 21 decembrie 17

Postat 05 decembrie 2018 - 10:53

Chiar nu inteleg frustrarea ta.. Esti client? Daca nu , atunci mai mult iti dai cu parerea si arunci cu noroi aiurea.
Daca da si te deranjeaza termenele, ai propus puncte suplimentare in contract prin care dezvoltatorul sa iti faca discount pentru intarzieri? Nu? Greseala ta si trebuie sa iti asumi. Ai incercat sa negociezi , iar ei nu au aceeptat si tu totusi ai semnat, atunci din nou e greseala ta.
2

#1405 Useril este offline   zzx 

• Membru activ
  • Postari: 161
  • Inregistrat: 17 mai 18

Postat 05 decembrie 2018 - 15:01

@Ralf, dacă tu eşti client şi ţi-au făcut ceva discount pentru întârzieri, să ne zici şi nouă te rog.
1

#1406 Useril este offline   Paul2 

• Membru activ
  • Postari: 431
  • Inregistrat: 21 martie 18
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Desgin interior, Tenis, Sala, Calatorii, Natura, etc

Postat 05 decembrie 2018 - 15:59

Ai dreptate Ralf cu ceea ce spui. Eu vad lucrurile in felul urmator: Cei care nu sunt clienti Isho, dar care sunt suparati ca nu termina dezvoltatorul la timp lucrarea cred ca sunt invidiosi, iar cei care sunt clienti Isho si sunt nemultumiti de intarzieri incearca sa arunce vina in carca dezvoltatorului, insa in momentul in care au citit si semnat contractul au fost de acord cu conditiile stipulate in contract. Tot odata, daca un client Isho care a platit avans sau integral un apartament nu doreste sa accepte noul termen de predare, este indreptatit prin contract sa ceara banii integral inapoi. Nu vad atunci unde este problema defapt cu aceste termene. Cei de la Isho au anuntat ca RA va fi gata in septembrie 2019. Clientii care se gandesc ca exista 1% sanse sa termine pana atunci blocul inseamna ca nu au nici-o legatura cu realitatea. Este imposibil sa termine blocul atat de repede si asta poate sa o spuna si un copil de clasa a 5-ea. In momentul primirii notificarii cu noul termen, clientii au la dispozitie 20 zile calendaristice sa anunte daca doresc sa se retraga din contract si sa primeasca banii inapoi. Normal ca pentru unii prezinta un dezavantaj aceste intarzieri si din lipsa unor alte proiecte care sa puna la dispozitia clientului atatea beneficii accepta si aceste intarzieri, dar daca tot nu se poate face nimic in acest sens, ce rost are sa ne agitam? Daca din 100 de clienti, 80-90 ar cere banii inapoi atunci probabil ca dezvoltatorul ar face ceva sa ii multumeasca, insa aici vorbim de 1-2 clienti nemultumiti si restul de cateva sute accepta aceste amanari si chiar le convin.
3

#1407 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ
  • Postari: 844
  • Inregistrat: 27 februarie 18

Postat 05 decembrie 2018 - 17:00

Clienții isho sunt speciali
Si eu as fi vrut un 2 cam la un preț corect, da dacă alții mi s-au băgat în fața ....
Acuma Agenția de cadastru zice că - la nivel national-în ultimele PATRU luni CONSECUTIVE vânzările de terenuri si locuinte comparat cu lunile similare din anul 2017 au fost mai reduse cu 30 la suta în aug.si sept., cu 15 la suta în oct.si cu 20 la suta în noiembrie
Deci clar cererea e în scădere oferta e în creștere -ca se încep n proiecte...
Știa isho de ce avansa termene nerealiste, acuma na...
0

#1408 Useril este offline   Valentin T 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 05 decembrie 2018 - 18:23

Vezi postarearalf, la 05 decembrie 2018 - 10:53, a spus:

Chiar nu inteleg frustrarea ta.. Esti client?

Nu este o frustrare, mai degrabă o revoltă. I-am criticat pentru că blocul D, trebuia să fie într-un stadiu mai avansat. Le-am dat o sumă foarte mare de bani, aveam ca plan sa închiriez apartamentul.Sunt dezamagit de modul cum gestionează acest proiect.Daca nici la primăvară nu se va lucra mai intens, eu unu mă retrag fara ezitare.
0

#1409 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10599
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 05 decembrie 2018 - 18:39

În calitate de păgubit al teparilor Nistor și Nadasdy care alături de peste 100 de persoane am dat bani pentru niște apartamente care nu vor fi livrate niciodată va spun sa stați liniștiți. Pina și la dezvoltatorii de case pe "persoana evazionista" apar intirzieri la livrare și conectarea la utilități.

Se acorda prea multa vigilenta acestui dezvoltator și nu cred ca este cel mai lipsit de onestitate.
4

#1410 Useril este offline   Paul2 

• Membru activ
  • Postari: 431
  • Inregistrat: 21 martie 18
  • Interese:Desgin interior, Tenis, Sala, Calatorii, Natura, etc

Postat 05 decembrie 2018 - 23:56

Vezi postareaValentin T, la 05 decembrie 2018 - 18:23, a spus:

Nu este o frustrare, mai degrabă o revoltă. I-am criticat pentru că blocul D, trebuia să fie într-un stadiu mai avansat. Le-am dat o sumă foarte mare de bani, aveam ca plan sa închiriez apartamentul.Sunt dezamagit de modul cum gestionează acest proiect.Daca nici la primăvară nu se va lucra mai intens, eu unu mă retrag fara ezitare.

Fara suparare, dar mi se pare ca te agiti prea mult. Inteleg din textul tau ca este vorba de achizitia unui apartament in blocul D. In alte postari spuneai ca ai finantat acest proiect. Acum spui ca le-ai dat foarte multi bani pentru 1 apartament. Nu vreau sa fiu arogant, dar proiectul are o valoare de 130 de milioane de euro. Sa spunem ca ai platit integral un apartament de 3-4 camere. In situatia ta sunt si alti cumparatori, chiar in RA unde pretul este mult mai piperat decat in D. Nu vreau sa incepem un razboi al declaratilor pe acest forum pentru ca nu asta este scopul acestui topic, ci doar sa iti recomand sa fi mai modest. Initial credeam ca ai finantat proiectul ca institutie bancara/nebancara prin acordarea unui imprumut, insa constat ca este vorba despre ceva nesemnificativ raportat la intregul proiect. Nu cred ca dezvoltatorul se bazeaza in mare masura pe banii primiti de la tine ca si client astfel incat sa iti ofere exclusivitate. Am intalnit clienti care au cumparat mai mult de 1 apartament in ansamblul Isho si nu au facut atata caz din aceste intarzieri.
2

#1411 Useril este offline   Valentin T 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 06 decembrie 2018 - 00:09

Vezi postareaPaul2, la 05 decembrie 2018 - 23:56, a spus:

Tu poți să înțelegi ce vrei, puțin mă interesează. Recomandările poți să le păstrezi pentru tine, nu cred că ești în măsură să vorbești pentru alții(dacă unii accepta aceste amânări aia nu înseamnă că sunt și mulțumiți).
1

#1412 Useril este offline   nabucodonosor19 

• Membru activ
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 11 mai 16

Postat 06 decembrie 2018 - 10:03

Vai vai, sper sa mai inceapa alte santiere in primavara sa avem si noi ce mai discuta, ca altfel discutam despre femeile de serviciu de la ISHo, cum se va schimba coloana de incalzire si cine va tunde iarba:) Pe bune acuma..

Si la subiect, e f simplu, cui nu-i convine sa se retraga si sa cumpere in alta alta parte, tanguiala asta pe forumuri chiar nu-si are sensul. Adica zici o data, te plangi, dar deja e plictisitoare treaba, toata ziua ne dam cu presupusul ce gandeste si face Sandor:) Oare ce probleme are, cati muncitori are si cum ii plateste:)
Plus ca sunt unii care nici macar nu sunt clienti, dar ei sunt revoltati si mor de grija celor care au cumparat apartamnet la ISHo si aia ultimii au rabdare.
Imi place asta la romani, daca dai si tu un ban vrei sa ti se intinda covorul rosu, esti unul dintre multi, toti sunt in situatia asta, nu ai ce sa faci, din ciclul "csf, cpsf":)
7

#1413 Useril este offline   IlieB 

• Membru Senior*
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 830
  • Inregistrat: 06 iulie 15
  • Interese:Masini, Excursii, Istorie

Postat 06 decembrie 2018 - 19:17

Vezi postareaValentin T, la 06 decembrie 2018 - 00:09, a spus:

Tu poți să înțelegi ce vrei, puțin mă interesează. Recomandările poți să le păstrezi pentru tine, nu cred că ești în măsură să vorbești pentru alții(dacă unii accepta aceste amânări aia nu înseamnă că sunt și mulțumiți).

Domnule meu esti pe un forum in care fiecare are dreptul la o parere si/sau o recomandare. Daca tie acest lucru nu iti convine, aveai optiunea din start de a nu posta si nu de a fi acuma "suparat" ca ti s-au dat niste "indicatii".
Daca ai platit o suma de bani si ai semnat "orbeste" niste clauze, aici deja discutam despre alte probleme si nu cele ale dezvoltatorului.

Am repetat asta de multi ori, noi romanii nu vom fi niciodata multumiti. Daca e asa, de ce nu e altcumva si viceversa, ne invartim in jurul cozii mereu ;)
1

#1414 Useril este offline   Valentin T 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 06 decembrie 2018 - 20:03

Asa este, toata discutia asta a devenit plictisitoare si inutilă, nu își are sens pe acest forum.
0

#1415 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ
  • Postari: 844
  • Inregistrat: 27 februarie 18

Postat 06 decembrie 2018 - 22:24

Nabucodonosoare,
Lasă lumea să discute!
Când se iese la o bere, după două -trei ceasuri de pălăvrăgeala, vine unul serios si sever ca d-ta si pune întrebări de genul : ce rost are să discutăm una sau alta, se schimbă ceva? sau: tu vorbești, ba? etc , ca să strice cheful de vorbă
99 la suta din ce vorbesc oamenii nu e NECESAR vieții (nici util -pragmatic, nici măcar adevărat, deseori)
Si totuși se vorbește...
Si de ce să nu discutăm despre femeile de serviciu?
Ce e cu morga asta?
3

#1416 Useril este offline   nabucodonosor19 

• Membru activ
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 11 mai 16

Postat 07 decembrie 2018 - 08:34

Da cine-i opreste prietene? Sa discute, eu doar mi-am spus parerea si anume cum ca discutia a cazut in derizoriu. La bere aberez si eu destul, dar am crezut ca aici nu e birt:)
Daca-i birt discutam nu-i bai
0

#1417 Useril este offline   ralf 

• Membru activ

Postat 07 decembrie 2018 - 09:19

Vezi postareazzx, la 05 decembrie 2018 - 15:01, a spus:

@Ralf, dacă tu eşti client şi ţi-au făcut ceva discount pentru întârzieri, să ne zici şi nouă te rog.

Nu sunt client :) daca citeai 2 pagini mai in spate ai fi vazut ca am avut intentia de a fi, dar m-am reorientat multumita unei super oferte.
Eu ziceam doar ca orice contract trebuie negociat, mai ales cand vorbim de sume mari de bani, pentru care multi dintre noi platim pana la batranete. Daca dezvoltatorul nu accepta negocieri atunci ramane la latitudinea cumparatorului daca semneaza sau cauta alta oportunitate.
Nu inteleg de ce in momentul in care faci o astfel de achizitie (apartament/casa) nu te duci insotit de un jurist si un inginer constructor. Faptul ca dai zeci de mii de euro pe o locuinta pentru care platesti rate 20-30 de ani si te zgarcesti sa platesti cateva sute de euro pentru consultanta ma face sa raman perplex. Dai banii si pe urma regreti ca ai semnat ca primarul.
Avand in vedere situatia din imobiliarele din RO , in care exista tepari la tot pasul (si nu zic de ISHO ca ar fi tepari) , tu sa nu-ti iei minime masuri de siguranta mi se pare revoltator.
5

#1418 Useril este offline   cehb 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 63
  • Inregistrat: 14 martie 18

Postat 07 decembrie 2018 - 19:59

Sunt curios, poate un client ISHO care si-a luat astfel de masuri de siguranta sa confirme de exemplu ca primeste despagubiri de la ISHO pentru intirzieri?
0

#1419 Useril este offline   ralf 

• Membru activ

Postat 09 decembrie 2018 - 21:36

La fel de curios sunt si eu legat de cei care au cumparat un apartament la ISHO : in cazul in care intarziati cu plata apartamentului, vi se imputa penalizari? Daca da, atunci ar fi normal ca si ei sa plateasca pentru intarzierea in a livra.
2

#1420 Useril este offline   Radon ZR 

• Membru activ
  • Postari: 240
  • Inregistrat: 13 ianuarie 17
  • Locatia:Timișoara
  • Interese:Bike, Foto, Trips

Postat 09 decembrie 2018 - 21:37

Imagini de azi. Cel mai susținut ritm îmi pare a fi la Office și la Riverside A, unde se lucrează până seara târziu dar și în weekend, inclusiv azi dimineață. Poate și la U se trage tare, dar fiind mai mult la interior nu e așa aparent.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 18_1209_8519_s.jpg
  • Imagine atasata: 18_1209_8520_s.jpg
  • Imagine atasata: 18_1209_8523_s.jpg
  • Imagine atasata: 18_1209_8524_s.jpg
  • Imagine atasata: 18_1209_8525_s.jpg
  • Imagine atasata: 18_1209_8526_s.jpg
  • Imagine atasata: 18_1209_8530_s.jpg
  • Imagine atasata: 18_1209_8531_s.jpg
  • Imagine atasata: 18_1209_8532_s.jpg
  • Imagine atasata: 18_1209_8533_s.jpg
  • Imagine atasata: 18_1209_8534_s.jpg