ISHO Business, Rezidential&Hotel (Faza1-ongoing, Faza2-in proiect)
Postat 04 decembrie 2018 - 21:41
Sunt membru vechi pe forumul daciaclub.ro si niciodata nu am pomenit sa intre cineva de la Dacia (identificat ca atare) care sa respunda forumistilor, nici macar cand s-a lansat Logan-ul pe piata si se scriau mii de postari pe tema asta.
Postat 05 decembrie 2018 - 10:53
Daca da si te deranjeaza termenele, ai propus puncte suplimentare in contract prin care dezvoltatorul sa iti faca discount pentru intarzieri? Nu? Greseala ta si trebuie sa iti asumi. Ai incercat sa negociezi , iar ei nu au aceeptat si tu totusi ai semnat, atunci din nou e greseala ta.
Postat 05 decembrie 2018 - 15:01
Postat 05 decembrie 2018 - 15:59
Postat 05 decembrie 2018 - 17:00
Si eu as fi vrut un 2 cam la un preț corect, da dacă alții mi s-au băgat în fața ....
Acuma Agenția de cadastru zice că - la nivel national-în ultimele PATRU luni CONSECUTIVE vânzările de terenuri si locuinte comparat cu lunile similare din anul 2017 au fost mai reduse cu 30 la suta în aug.si sept., cu 15 la suta în oct.si cu 20 la suta în noiembrie
Deci clar cererea e în scădere oferta e în creștere -ca se încep n proiecte...
Știa isho de ce avansa termene nerealiste, acuma na...
Postat 05 decembrie 2018 - 18:23
ralf, la 05 decembrie 2018 - 10:53, a spus:
Nu este o frustrare, mai degrabă o revoltă. I-am criticat pentru că blocul D, trebuia să fie într-un stadiu mai avansat. Le-am dat o sumă foarte mare de bani, aveam ca plan sa închiriez apartamentul.Sunt dezamagit de modul cum gestionează acest proiect.Daca nici la primăvară nu se va lucra mai intens, eu unu mă retrag fara ezitare.
Postat 05 decembrie 2018 - 18:39
Se acorda prea multa vigilenta acestui dezvoltator și nu cred ca este cel mai lipsit de onestitate.
Postat 05 decembrie 2018 - 23:56
Valentin T, la 05 decembrie 2018 - 18:23, a spus:
Fara suparare, dar mi se pare ca te agiti prea mult. Inteleg din textul tau ca este vorba de achizitia unui apartament in blocul D. In alte postari spuneai ca ai finantat acest proiect. Acum spui ca le-ai dat foarte multi bani pentru 1 apartament. Nu vreau sa fiu arogant, dar proiectul are o valoare de 130 de milioane de euro. Sa spunem ca ai platit integral un apartament de 3-4 camere. In situatia ta sunt si alti cumparatori, chiar in RA unde pretul este mult mai piperat decat in D. Nu vreau sa incepem un razboi al declaratilor pe acest forum pentru ca nu asta este scopul acestui topic, ci doar sa iti recomand sa fi mai modest. Initial credeam ca ai finantat proiectul ca institutie bancara/nebancara prin acordarea unui imprumut, insa constat ca este vorba despre ceva nesemnificativ raportat la intregul proiect. Nu cred ca dezvoltatorul se bazeaza in mare masura pe banii primiti de la tine ca si client astfel incat sa iti ofere exclusivitate. Am intalnit clienti care au cumparat mai mult de 1 apartament in ansamblul Isho si nu au facut atata caz din aceste intarzieri.
Postat 06 decembrie 2018 - 10:03
Si la subiect, e f simplu, cui nu-i convine sa se retraga si sa cumpere in alta alta parte, tanguiala asta pe forumuri chiar nu-si are sensul. Adica zici o data, te plangi, dar deja e plictisitoare treaba, toata ziua ne dam cu presupusul ce gandeste si face Sandor:) Oare ce probleme are, cati muncitori are si cum ii plateste:)
Plus ca sunt unii care nici macar nu sunt clienti, dar ei sunt revoltati si mor de grija celor care au cumparat apartamnet la ISHo si aia ultimii au rabdare.
Imi place asta la romani, daca dai si tu un ban vrei sa ti se intinda covorul rosu, esti unul dintre multi, toti sunt in situatia asta, nu ai ce sa faci, din ciclul "csf, cpsf"

Postat 06 decembrie 2018 - 19:17
Valentin T, la 06 decembrie 2018 - 00:09, a spus:
Domnule meu esti pe un forum in care fiecare are dreptul la o parere si/sau o recomandare. Daca tie acest lucru nu iti convine, aveai optiunea din start de a nu posta si nu de a fi acuma "suparat" ca ti s-au dat niste "indicatii".
Daca ai platit o suma de bani si ai semnat "orbeste" niste clauze, aici deja discutam despre alte probleme si nu cele ale dezvoltatorului.
Am repetat asta de multi ori, noi romanii nu vom fi niciodata multumiti. Daca e asa, de ce nu e altcumva si viceversa, ne invartim in jurul cozii mereu

Postat 06 decembrie 2018 - 20:03
Postat 06 decembrie 2018 - 22:24
Lasă lumea să discute!
Când se iese la o bere, după două -trei ceasuri de pălăvrăgeala, vine unul serios si sever ca d-ta si pune întrebări de genul : ce rost are să discutăm una sau alta, se schimbă ceva? sau: tu vorbești, ba? etc , ca să strice cheful de vorbă
99 la suta din ce vorbesc oamenii nu e NECESAR vieții (nici util -pragmatic, nici măcar adevărat, deseori)
Si totuși se vorbește...
Si de ce să nu discutăm despre femeile de serviciu?
Ce e cu morga asta?
Postat 07 decembrie 2018 - 08:34
Daca-i birt discutam nu-i bai
Postat 07 decembrie 2018 - 09:19
zzx, la 05 decembrie 2018 - 15:01, a spus:
Nu sunt client

Eu ziceam doar ca orice contract trebuie negociat, mai ales cand vorbim de sume mari de bani, pentru care multi dintre noi platim pana la batranete. Daca dezvoltatorul nu accepta negocieri atunci ramane la latitudinea cumparatorului daca semneaza sau cauta alta oportunitate.
Nu inteleg de ce in momentul in care faci o astfel de achizitie (apartament/casa) nu te duci insotit de un jurist si un inginer constructor. Faptul ca dai zeci de mii de euro pe o locuinta pentru care platesti rate 20-30 de ani si te zgarcesti sa platesti cateva sute de euro pentru consultanta ma face sa raman perplex. Dai banii si pe urma regreti ca ai semnat ca primarul.
Avand in vedere situatia din imobiliarele din RO , in care exista tepari la tot pasul (si nu zic de ISHO ca ar fi tepari) , tu sa nu-ti iei minime masuri de siguranta mi se pare revoltator.
Postat 07 decembrie 2018 - 19:59
Postat 09 decembrie 2018 - 21:36