PS: e foarte suparator ca deja a fost intrebat direct colegul nostru daca el e Doppler...intr-un fel si bine pentru ca nu au soft de recunoastere faciala si acces la bazele de date importante. Dar ca si scenariu..daca ne-am gasi 40 sau 50 de pasionati care sa tot venim si sa facem poze...unii din noi..nu stim cine si cu microfoanele lipite de corp..ce ar face? deschid inca o sala de fitness pentru genoflexiuni? ar fi interesant de vazut cum ar reactiona daca macar 30 de perechi si-ar face "selfie" in fata gardului lor...doar ca dslr urile sa aiba "tunuri" cu zoom optic 15x si bataie de focalizare la 1 km si cu filtre de polarizare circulara pe lentile...acum ca sa mai radem putin in necazul acesta ..inca o data toata compasiunea pentru stimatul nostru coleg care doar dorea sa ne arate cum avanseaza lucrarea...cam ce ar face "muschiuletii" daca s-ar trezi cu 10-15 drone care le survoleaza "secretul"? isi fac baterie antiaeriana?
Iulius Town Business & Retail (Faza1-in constructie, Faza2-in proiectare)
Postat 19 aprilie 2018 - 21:11
PS: e foarte suparator ca deja a fost intrebat direct colegul nostru daca el e Doppler...intr-un fel si bine pentru ca nu au soft de recunoastere faciala si acces la bazele de date importante. Dar ca si scenariu..daca ne-am gasi 40 sau 50 de pasionati care sa tot venim si sa facem poze...unii din noi..nu stim cine si cu microfoanele lipite de corp..ce ar face? deschid inca o sala de fitness pentru genoflexiuni? ar fi interesant de vazut cum ar reactiona daca macar 30 de perechi si-ar face "selfie" in fata gardului lor...doar ca dslr urile sa aiba "tunuri" cu zoom optic 15x si bataie de focalizare la 1 km si cu filtre de polarizare circulara pe lentile...acum ca sa mai radem putin in necazul acesta ..inca o data toata compasiunea pentru stimatul nostru coleg care doar dorea sa ne arate cum avanseaza lucrarea...cam ce ar face "muschiuletii" daca s-ar trezi cu 10-15 drone care le survoleaza "secretul"? isi fac baterie antiaeriana?
Postat 19 aprilie 2018 - 21:30
Aceasta postare a fost editata de DanielT: 19 aprilie 2018 - 21:33
Postat 19 aprilie 2018 - 21:35
Postat 19 aprilie 2018 - 21:36
DanielT, la 19 aprilie 2018 - 21:30, a spus:
Exact cum ziceam, spatele nu tine vesnic. Si cum la noi tradarea e in sange si taberele se schimba la minut chiar si in razboaiele mondiale...maine mai vin 10 care fac poze, poimaine mai vin 30...si tot asa..vedem ce iese...Se zice si se stie ce viata grea e la fratii de peste Prut. Nu cred ca e complicat sa gasesti cativa cetateni ex-ue dornici de o viata mai buna si care sa vina doar sa faca poze...iar in caz de incidente stiu ei si cum sa se apere si le face si placere maxima sa faca ce stiu ei mai bine...e sficient sa sunam o singura dati la numarul di pe ecran....si NU e eroare de redactare...e o veche reclama de videochat venita de la est..de unde rasare si soarele,...care tot de la rasarit rasare...
Postat 19 aprilie 2018 - 21:45
Postat 19 aprilie 2018 - 21:50
Florin.B RATT, la 19 aprilie 2018 - 21:35, a spus:
Trebuie sa vorbim cu Edward Snowden..si vom afla cat de usor este...
Postat 19 aprilie 2018 - 21:53
Tihomir, la 19 aprilie 2018 - 21:45, a spus:
Hehe, cu fiecare zi ce trece am impresia ca anii 90 erau joaca de copii fata de ce se intampla in zilele noastre.
Postat 19 aprilie 2018 - 21:54
Postat 19 aprilie 2018 - 22:44
Astfel incit astia au intrat la idei din motive de ei stiute ba mai mult se pare ca urmaritul era de fapt doppler daca au intrebat de el.
Postat 20 aprilie 2018 - 00:18
cseh_17, la 19 aprilie 2018 - 17:18, a spus:
@dan.s ai primit vreo reactie de la politie? Sa ne tii la curent te rog!
Am trimis asta ieri: https://pasteboard.co/HheroO7.jpg si nu am primit nici un raspuns pana acum.
Postat 20 aprilie 2018 - 00:41
Agentii de paza nu nici un drept sa te retina si sa te duca prin nu stiu ce incaperi daca nu ai comis vre-o infractiune. Aici e vb de lipsire de libertate, loviri si alte violente. Indicat ar fi de vorbit si cu un avocat.
Si cum te-au intrebat si de colegu' Doppler e clar ca si el e in colimator iar agenti de paza sunt instruiti in acest sens.
E clar ca prezenta fotografilor derajeaza pentru ca ceva nu e in regula si trebuie ascuns de privirile indiscrete.
Eu unul nu sunt lamurit cum a ajuns in "curtea" IM bucata de teren pe unde acum cateva luni se facea accesul spre C. Lipovei (si pe care se afla o statie RATT) de la intersectia de C. Europei. Accesul spre C. Lipovei se face mult mai greu pentru ca viteza e mai mica datorita S-ului din fata Emag. Pe langa asta traficul e sugrumat acolo pentru cei ce vin dinspre Marasti. Doar banda marcata cu albastru e libera de obicei pentru mers inainte, banda ce a preluat tot traficul pentru cei ce merg fie mai departe pe C. Aradului fie spre Lipovei. B1 duce acum spre curtea IM si mai departe spre sensul Pracktiker. Iar trecerea de pietoni din zona ce a fost mutata mai spre BCR este mai mult pentru a le facilita si celor ce ies din Mall sa o faca mai lejer.
Aceasta postare a fost editata de Bobby: 20 aprilie 2018 - 00:42
Postat 20 aprilie 2018 - 01:46
Postat 20 aprilie 2018 - 09:03
timis2, la 19 aprilie 2018 - 22:44, a spus:
Astfel incit astia au intrat la idei din motive de ei stiute ba mai mult se pare ca urmaritul era de fapt doppler daca au intrebat de el.
Nu are TM numai asta de arata, dar e cea mai tare chestie de aratat, deci e normal sa fie interes foarte mare pe Openville.
Si nu scade cu nimic interesul asupra investitiei faptul ca niste gorile sunt idioate si faca exces de zel
Postat 20 aprilie 2018 - 09:12
Nu cred insa ca e ceva de ascuns acolo, pur si simplu baiaetii aia cu musctii atata pot, se plictisesc de moarte si abia astepata sa se dea utili si se se incoarde la cineva.
Imi aduc aminte pe vremuri cand un mosulache beat a facut putin scandal verbal intr-un bar, a fost chemat Zen-ul care l-a snopit pe ala, adica o reactie super disproportionata.
Nu stiu cati ati avut ocazia sa vb cu "bodyguarzi" din astia sa vedeti cata minte au...
Deci eu sunt convins ca nu e teoria conspiratiei si se baga peturi in fundatie si ca chestia e de sus, cred ca e de jos de la "gorile"
Postat 20 aprilie 2018 - 09:26
BogdanTm, la 19 aprilie 2018 - 20:31, a spus:
Deci daca se fac cacaturi de gen cautat Ip, identificare si altele de genul apai io-mi sterg contul si bag picioarele in el forum, ca nu asta e ideea, nu e Rusia comunista totusi. Numa zic...
Adica facem GESTAPO, apoi ce? Ne substituim organelor de drept? facem o potera si merem sa-i batem?
Postat 20 aprilie 2018 - 09:56
In plus nu numai facebook si youtube sint sursa de informatii pentru politie, DNA etc. Sint convins ca incidentul cu tortionarii IM&O face deja obiectul unei anchete.
Postat 20 aprilie 2018 - 14:06
Sent from my Pixel using Tapatalk
Postat 20 aprilie 2018 - 15:26
Tihomir, la 20 aprilie 2018 - 14:36, a spus:
Sent from my A5_Ready using Tapatalk
http://cloud.tapatal...ilie%202018.pdf
Sent from my Pixel using Tapatalk
Postat 23 aprilie 2018 - 10:39
Deci .. ori ăștia de la Openville mănîncă rahat cu polonicul, ori firma de pază are un șef prea zelos care dă instrucțiuni extra oamenilor.
În orice caz, vă împărtășesc perspectiva mea asupra șantierului:

Ajutor