STP Timișoara Forum: Iulius Town - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (221 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Iulius Town Business & Retail (Faza1-in constructie, Faza2-in proiectare) Evaluare topic: ****- 5 Voturi

#2521 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2382
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 19 aprilie 2018 - 21:11

Si din nou pentru mediatizare avem nevoie de sprijinul celei de a 4 a puteri in stat..aka presa. PROTV, B1TV, REalitatea, Antenele...Digi..din toate taberele cineva va rezona. Stiam de mult trecutul cu ochi albastri al investitorului...dar asa cum are si prieteni sus pusi are cu siguranta si dusmani pe masura care isi doresc sa il prinda la cotitura...Ca va fi statul paralel sau statul teleorman care se implica ...egal...clar nu e iubit de ambele tabere...si sincer cea mai tampita miscare posibila a fost sa bata un om care dorea sa faca poze...pentru o asemenea eroare afaceri mult mai mari s-au dus "in cap"...desigur in tarile cu apa calda. Poate si BBC si Euronews ar fi interesate daca se gasesc dovezi ca se foloseste munca sclavagista a emigrantilor...ca doar si primul mall tot cu munca chinezeasca ...si finisaje nu foarte calitative ...s-a ridicat in 2005...

PS: e foarte suparator ca deja a fost intrebat direct colegul nostru daca el e Doppler...intr-un fel si bine pentru ca nu au soft de recunoastere faciala si acces la bazele de date importante. Dar ca si scenariu..daca ne-am gasi 40 sau 50 de pasionati care sa tot venim si sa facem poze...unii din noi..nu stim cine si cu microfoanele lipite de corp..ce ar face? deschid inca o sala de fitness pentru genoflexiuni? ar fi interesant de vazut cum ar reactiona daca macar 30 de perechi si-ar face "selfie" in fata gardului lor...doar ca dslr urile sa aiba "tunuri" cu zoom optic 15x si bataie de focalizare la 1 km si cu filtre de polarizare circulara pe lentile...acum ca sa mai radem putin in necazul acesta ..inca o data toata compasiunea pentru stimatul nostru coleg care doar dorea sa ne arate cum avanseaza lucrarea...cam ce ar face "muschiuletii" daca s-ar trezi cu 10-15 drone care le survoleaza "secretul"? isi fac baterie antiaeriana? :rad_masa: ...sau ca forma de rezistenta civica cordon uman precum fac cei de la GreenPeace...si opriti toti clientii care intentioneaza sa intre in mall si avertizati ca vor fi batuti si agresati fizic daca calca acolo...1 zi fara incasari si cu presa cu ochii pe ei si deja vor plange ochisorii albastrii ai prea intristatului manager...iar DNA ar avea inca o tema de studiu..cum a ajuns un teren ultra central si profitabil imobiliar care a gazduit 30 de ani antene de transmisie radio si relee...PAZITE MILITAR cu pichet si soldati in turn de paza...si stiu ce vorbesc ca de 40 de ani tot in preajma lui am trait...sa fie "intamplator" privatizat exact catre cine trebuie?...
1

#2522 Useril este offline   DanielT 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1535
  • Inregistrat: 06 aprilie 17

Postat 19 aprilie 2018 - 21:30

Cum am mai spus, intamplarea e regretabila si e din secolul trecut, dar sa nu fim naivi, nu va iesi niciun scandal mediatic din treaba asta, cel putin nu acum. Va dati seama ca la ce bani baga dascalu aici si la cum se fac afacerile de nivelul asta in Romania, au spatele asigurat intr-un fel sau altul si la primarie si la itm si unde vreti voi. Ar fi iesit intradevar ceva daca Dan reusea sa faca o filmare cu tot incidentul si daca putea sa scoata certificat medico-legal(sa nu ma intelegeti gresit, mai bine ca nu a foat mevoie si omul e sanatos). Asa, o sa spuna ca l-au luat sa-l intrebe la o cafea, ce mai face. De presa, la fel, nu ai o filmare, ceva "bomba" pt ei, nu o sa scrie niciun rand legat de incident, in plus platesc presa sa le faca reclama. Ce putem face este sa afle lumea, din gura in gura, retele de socializare, ca Iulius grup inafara de investitii se mai ocupa si cu banalitati gen sechestrare de persoane si corectii fizice, ca pot. Dar daca au facut-o o data, cred ca o s-o faca si a 2-a oara si atunci persoana respectiva tb sa fie pregatita si sa dea cu ei de toate instantele.

Aceasta postare a fost editata de DanielT: 19 aprilie 2018 - 21:33

0

#2523 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30216
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 19 aprilie 2018 - 21:35

Sa identific dupa IP cine citeste topicul e aproape imposibil... Sunt o gramada de utilizatori care citesc si nu sunt logati. Oricine poate citi topicul, chiar fara a avea cont. Eu zic ca respectivii nu au primit nicio dispozitie in sensul asta, fiind de fapt exces de zel.
1

#2524 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP

Postat 19 aprilie 2018 - 21:36

Vezi postareaDanielT, la 19 aprilie 2018 - 21:30, a spus:

Cum am mai spus, intamplarea e regretabila si e din secolul trecut, dar sa nu fim naivi, nu va iesi niciun scandal mediatic din treaba asta, cel putin nu acum. Va dati seama ca la ce bani baga dascalu aici si la cum se fac afacerile de nivelul asta in Romania, au spatele asigurat intr-un fel sau altul si la primarie si la itm si unde vreti voi. Ar fi iesit intradevar ceva daca Dan reusea sa faca o filmare cu tot incidentul si daca putea sa scoata certificat medico-legal(sa nu ma intelegeti gresit, mai bine ca nu a foat mevoie si omul e sanatos). Asa, o sa spuna ca l-au luat sa-l intrebe la o cafea, ce mai face. De presa, la fel, nu ai o filmare, ceva "bomba" pt ei, nu o sa scrie nicin rand legat de eveniment, in plus platesc presa sa le faca reclama. Ce putem face este sa afle lumea, din gura in gura, retele de socializare, ca Iulius grup inafara de investitii se mai ocupa si cu banalitati gen sechestrare de persoane si corectii fizice, ca pot. Dar daca au facut-o o data, cred ca o s-o faca si a 2-a oara si atunci persoana respectiva tb sa fie pregatita si sa dea cu ei de toate instantele.

Exact cum ziceam, spatele nu tine vesnic. Si cum la noi tradarea e in sange si taberele se schimba la minut chiar si in razboaiele mondiale...maine mai vin 10 care fac poze, poimaine mai vin 30...si tot asa..vedem ce iese...Se zice si se stie ce viata grea e la fratii de peste Prut. Nu cred ca e complicat sa gasesti cativa cetateni ex-ue dornici de o viata mai buna si care sa vina doar sa faca poze...iar in caz de incidente stiu ei si cum sa se apere si le face si placere maxima sa faca ce stiu ei mai bine...e sficient sa sunam o singura dati la numarul di pe ecran....si NU e eroare de redactare...e o veche reclama de videochat venita de la est..de unde rasare si soarele,...care tot de la rasarit rasare... :whistle:
0

#2525 Useril este offline   Tihomir 

• Membru activ
  • Postari: 173
  • Inregistrat: 11 iulie 14

Postat 19 aprilie 2018 - 21:45

N-are rost să ne amăgim cu lucruri de tipul " au spate". Nu mai trăim în anii 90 unde niște șmecheri de 2 lei aveau pile peste tot. Dacă erau așa relaxați și aveau așa spate pste tot, nu ar fi reacționat așa. Plus că nu e singura dată.
1

#2526 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP

Postat 19 aprilie 2018 - 21:50

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 19 aprilie 2018 - 21:35, a spus:

Sa identific dupa IP cine citeste topicul e aproape imposibil...

Trebuie sa vorbim cu Edward Snowden..si vom afla cat de usor este... :uimit2: Clar ca din partea primariei nu ne putem astepta la nici un ajutor...cum erau minciunile cu .."in maxim 2 luni strada va fi redata traficului"? Din contra EL se si lauda cu proiectul maret "donat" de tovarasul Dascalu..pentru realizarea pasajului subteran la piata Consiliului Europei...desigur un pasaj maxim folositor afacerilor si profitului sus numitului Dascalu..dar cum si la investitia de pe take ionescu dezvoltatorul imobiliar "dona" proiecte de poduri pe care primaria sa le faca din bani publici ca sa ii fie bine dezvoltatorului..se pare ca practica e deja cu precedente si comuna...Oricum e trist si amuzant concomitent sa vedem cu totii cum arogantul profesor sta drepti si lauda "sugestiile" primite de la un dascal....poate o fi cum se zice prin bucuresti "banii vorbeste"....
0

#2527 Useril este offline   DanielT 

• Membru activ
  • Postari: 1535
  • Inregistrat: 06 aprilie 17

Postat 19 aprilie 2018 - 21:53

Vezi postareaTihomir, la 19 aprilie 2018 - 21:45, a spus:

N-are rost să ne amăgim cu lucruri de tipul " au spate". Nu mai trăim în anii 90 unde niște șmecheri de 2 lei aveau pile peste tot. Dacă erau așa relaxați și aveau așa spate pste tot, nu ar fi reacționat așa. Plus că nu e singura dată.

Hehe, cu fiecare zi ce trece am impresia ca anii 90 erau joaca de copii fata de ce se intampla in zilele noastre.
0

#2528 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30216
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 19 aprilie 2018 - 21:54

Bogdan, daca imi verific acum IP-ul meu, rezultatele afisate imi indica ca locatie Dumbravita... :D
2

#2529 Useril este offline   timis2 

• Membru activ
  • Postari: 690
  • Inregistrat: 20 octombrie 08

Postat 19 aprilie 2018 - 22:44

Regretabil ce s-a intimplat,dar cred ca aici pe forum s-a exagerat cu prezentarea IM si Ov. Toata ziua si noaptea a fost extaz cu acest openville.(eu chiar am intrebat deunazi daca Timisoara atit are de aratat si...)

Astfel incit astia au intrat la idei din motive de ei stiute ba mai mult se pare ca urmaritul era de fapt doppler daca au intrebat de el.
-1

#2530 Useril este offline   alinuxsh 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 57
  • Inregistrat: 14 octombrie 15

Postat 20 aprilie 2018 - 00:18

Vezi postareacseh_17, la 19 aprilie 2018 - 17:18, a spus:

Sa inteleg ca ai trimis tu un email?
@dan.s ai primit vreo reactie de la politie? Sa ne tii la curent te rog!

Am trimis asta ieri: https://pasteboard.co/HheroO7.jpg si nu am primit nici un raspuns pana acum.

0

#2531 Useril este offline   Bobby 

• Membru activ
  • Postari: 1199
  • Inregistrat: 14 iulie 09

Postat 20 aprilie 2018 - 00:41

Nu-mi vine sa cred ce citesc aici...

Agentii de paza nu nici un drept sa te retina si sa te duca prin nu stiu ce incaperi daca nu ai comis vre-o infractiune. Aici e vb de lipsire de libertate, loviri si alte violente. Indicat ar fi de vorbit si cu un avocat.

Si cum te-au intrebat si de colegu' Doppler e clar ca si el e in colimator iar agenti de paza sunt instruiti in acest sens.

E clar ca prezenta fotografilor derajeaza pentru ca ceva nu e in regula si trebuie ascuns de privirile indiscrete.

Eu unul nu sunt lamurit cum a ajuns in "curtea" IM bucata de teren pe unde acum cateva luni se facea accesul spre C. Lipovei (si pe care se afla o statie RATT) de la intersectia de C. Europei. Accesul spre C. Lipovei se face mult mai greu pentru ca viteza e mai mica datorita S-ului din fata Emag. Pe langa asta traficul e sugrumat acolo pentru cei ce vin dinspre Marasti. Doar banda marcata cu albastru e libera de obicei pentru mers inainte, banda ce a preluat tot traficul pentru cei ce merg fie mai departe pe C. Aradului fie spre Lipovei. B1 duce acum spre curtea IM si mai departe spre sensul Pracktiker. Iar trecerea de pietoni din zona ce a fost mutata mai spre BCR este mai mult pentru a le facilita si celor ce ies din Mall sa o faca mai lejer.

Imagine atasata: 20.04.jpg

Aceasta postare a fost editata de Bobby: 20 aprilie 2018 - 00:42

0

#2532 Useril este offline   The Mechanic 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 1295
  • Inregistrat: 30 ianuarie 15

Postat 20 aprilie 2018 - 01:46

@dan.s : oamenii nu au avut dintotdeauna telefoane cu camera video, nu-s importante filmarile, fapta a fost comisa! te duci la politie si faci plangere.
0

#2533 Useril este offline   nabucodonosor19 

• Membru activ
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 11 mai 16

Postat 20 aprilie 2018 - 09:03

Vezi postareatimis2, la 19 aprilie 2018 - 22:44, a spus:

Regretabil ce s-a intimplat,dar cred ca aici pe forum s-a exagerat cu prezentarea IM si Ov. Toata ziua si noaptea a fost extaz cu acest openville.(eu chiar am intrebat deunazi daca Timisoara atit are de aratat si...)

Astfel incit astia au intrat la idei din motive de ei stiute ba mai mult se pare ca urmaritul era de fapt doppler daca au intrebat de el.

Nu are TM numai asta de arata, dar e cea mai tare chestie de aratat, deci e normal sa fie interes foarte mare pe Openville.
Si nu scade cu nimic interesul asupra investitiei faptul ca niste gorile sunt idioate si faca exces de zel
1

#2534 Useril este offline   nabucodonosor19 

• Membru activ

Postat 20 aprilie 2018 - 09:12

Deci super nasol ce s-a intamplat, bine Dan ca ai facut plangere (sper ca scrisa) la Politie asteptam toti sa se ia masuri.
Nu cred insa ca e ceva de ascuns acolo, pur si simplu baiaetii aia cu musctii atata pot, se plictisesc de moarte si abia astepata sa se dea utili si se se incoarde la cineva.
Imi aduc aminte pe vremuri cand un mosulache beat a facut putin scandal verbal intr-un bar, a fost chemat Zen-ul care l-a snopit pe ala, adica o reactie super disproportionata.
Nu stiu cati ati avut ocazia sa vb cu "bodyguarzi" din astia sa vedeti cata minte au...

Deci eu sunt convins ca nu e teoria conspiratiei si se baga peturi in fundatie si ca chestia e de sus, cred ca e de jos de la "gorile"
1

#2535 Useril este offline   nabucodonosor19 

• Membru activ

Postat 20 aprilie 2018 - 09:26

Vezi postareaBogdanTm, la 19 aprilie 2018 - 20:31, a spus:

Cunostiintele mele de programare sunt zero barat. Dar ca simplu utilizator de pc ma gandesc ca poate domnul Florin ar putea vedea nu doar lista IP-urilor care acceseaza forumul...ci si ce sub-forumuri sunt citite de acele IP-uri..asadar s-ar restrange serios lista celor interesati in subiectul openville, si excluzand ip urile membrilor "vechi" care de ani de zile citesc cam tot forumul am afla si cine e "cartita"..deranjata de exprimarea libera....Cea mai banala explicatie care imi vine in minte evident nu neaparat si cea reala este ca folosesc munca la negru, au mult mai multi muncitori decat contracte declarate de munca, si nu respecta normele de securitate in munca...asadar teama lor posibil sa fie legata de ITM...daca se da amenda de 20.000 lei adica aprox 4000 de euro de fiecare angajat "la negru" poate la un control facut pe cinstite ar fi buni de plata cateva sute de mii de euro in amenzi..plus scandalul mediatic...

Deci daca se fac cacaturi de gen cautat Ip, identificare si altele de genul apai io-mi sterg contul si bag picioarele in el forum, ca nu asta e ideea, nu e Rusia comunista totusi. Numa zic...
Adica facem GESTAPO, apoi ce? Ne substituim organelor de drept? facem o potera si merem sa-i batem?:)
0

#2536 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10602
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 20 aprilie 2018 - 09:56

Indiferent care este motivul isteriei impotriva forumului (amenda de la ITM sau altceva) sint convins ca concurenta, organele de control, statul paralel lucreaza discret si in plus fata de noi foloseste si alte metode de colectare de informatii in afara de tehnica foto-video.

In plus nu numai facebook si youtube sint sursa de informatii pentru politie, DNA etc. Sint convins ca incidentul cu tortionarii IM&O face deja obiectul unei anchete.
0

#2537 Useril este offline   alinuxsh 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 20 aprilie 2018 - 14:06

Forumul nu e accesibil (e in mentenanta) decat de pe mobil cu applicatia.

Sent from my Pixel using Tapatalk
0

#2538 Useril este offline   Tihomir 

• Membru activ
  • Postari: 173
  • Inregistrat: 11 iulie 14

Postat 20 aprilie 2018 - 14:36

Vezi postareaalinuxsh, la 20 aprilie 2018 - 14:06, a spus:

Forumul nu e accesibil (e in mentenanta) decat de pe mobil cu applicatia.

Are legatura cu incidentul?

Sent from my A5_Ready using Tapatalk
0

#2539 Useril este offline   alinuxsh 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 20 aprilie 2018 - 15:26

Vezi postareaTihomir, la 20 aprilie 2018 - 14:36, a spus:

Are legatura cu incidentul?

Sent from my A5_Ready using Tapatalk
Nu stiu, aparent nu. Eu constatam doar. Raspunsul primit pe email, care pare fi gasit si la ei fb pe una din postari:
http://cloud.tapatal...ilie%202018.pdf

0

#2540 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08

Postat 23 aprilie 2018 - 10:39

Acum cîteva luni s-a luat și de mine un gardian de la Iulius. Faceam poze spre șantier, de pe scările rulante de la Regina Maria. Cică „sunt semne care interzic fotografierea”, deși eu n-am văzut nici unul.

Deci .. ori ăștia de la Openville mănîncă rahat cu polonicul, ori firma de pază are un șef prea zelos care dă instrucțiuni extra oamenilor.

În orice caz, vă împărtășesc perspectiva mea asupra șantierului:

Imagine atasata: IMG_20180423_112859_1 _res.jpg

5

Arata acest topic

• (221 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129