STP Timișoara Forum: Iulius Town - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (221 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Iulius Town Business & Retail (Faza1-in constructie, Faza2-in proiectare) Evaluare topic: ****- 5 Voturi

#2501 Useril este offline   alinuxsh 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 57
  • Inregistrat: 14 octombrie 15
  • Sexul:masculin

Postat 18 aprilie 2018 - 22:12

Emailul ...
https://pasteboard.co/HheroO7.jpg

Aceasta postare a fost editata de alinuxsh: 18 aprilie 2018 - 22:17

3

#2502 Useril este offline   sbogdan 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 386
  • Inregistrat: 11 august 11

Postat 18 aprilie 2018 - 22:54

Eu o chestie nu o înțeleg cu alea 200 de genoflexiuni... deci stai, fă-mă să pricep. Ei ți-au zis să faci genoflexiuni și tu instant te-ai conformat ? Ca la armată ?
Ai zis Sir, yes Sir și ai început să le faci ? Deci nu pot să cred... devine o comedie. Păi ăștia te-au luat de fraier când au văzut că tu chiar faci ce zic ei. Trebuia să refuzi și să le spui că îi acuzi de sechestrare de persoane.
Adică cum poți să te apuci să faci genoflexiuni când îți zice unu de pe stradă care nu-l cunoști, n-ai și tu un pic de demnitate ? Zău că e penibil...
-2

#2503 Useril este offline   alinuxsh 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 57
  • Inregistrat: 14 octombrie 15

Postat 18 aprilie 2018 - 22:58

Vezi postareasbogdan, la 18 aprilie 2018 - 22:54, a spus:

Eu o chestie nu o înțeleg cu alea 200 de genoflexiuni... deci stai, fă-mă să pricep. Ei ți-au zis să faci genoflexiuni și tu instant te-ai conformat ? Ca la armată ?
Ai zis Sir, yes Sir și ai început să le faci ? Deci nu pot să cred... devine o comedie. Păi ăștia te-au luat de fraier când au văzut că tu chiar faci ce zic ei. Trebuia să refuzi și să le spui că îi acuzi de sechestrare de persoane.
Adică cum poți să te apuci să faci genoflexiuni când îți zice unu de pe stradă care nu-l cunoști, n-ai și tu un pic de demnitate ? Zău că e penibil...

Hmm, cred ca tu glumesti cu intrebarea asta? Vorbesti de demnitate cand aia sunt pe modul "gorila" si lovesc.

-1

#2504 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10602
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 18 aprilie 2018 - 23:16

Care este secretul de negasit de catre concurenta? O cladire se face dupa un plan nesecret pentru ca trebuie obtinute autorizatii etc. Secrete de exemplu sint contractele si chiar daca sint aratate la un control de la Anaf etc continutul lor trebuie sa ramina secret (cum nu s-a intimplat in scandalul rds-dragomir-antena3). Sa ne aducem aminte ca a fost postat un document intern cu etapele de dezvoltare a unui lant de magazine si la observatia lor documentul a fost retras de pe forum. Daca o fotografie lezeaza strategia lor de dezvoltare puteau sa contacteze membrul forumului si sa i se ceara sa stearga anumite poze.

Astept cu nerabdare sa fie gata UBC0 ca sa fie bagati in camera secretelor nemernicii care au tupeul sa faca poze interzise la oras de la 155 de metri inaltime.

Imagine atasata: Openville UBC0 promo.jpg

Openville ofera informatii despre proiect si santier? Nu prea. Acum 2 ani au platit un fotograf profesionist care a facut cu un dslr de mii de euro un film mut cu prelungirea unei macarale de la UBC2. Clipul profesionist nici macar nu are scris corect cuvintul Time Lapse. Imagine postata

Clipul gratuit facut de un forumist cu 2 camere ieftine si editat online fara program de editare este mai concludent:

Pe siteul lor majoritatea pozelor sint poze cu corporatisti fericiti cumparate de pe site-uri cu poze stock.

La Pasajul Jiul cind am facut poze la santier au intrat in panica ca sint spionul celor de la Popa Sapca. Am avut discutii corecte cu ei si asa am ajuns sa fac si clipul cu impingerea culeei, clip care a ajuns la stiri si le-a facut reclama gratuita.

Am considerat ca este corect ca in poze (si) la Openville sa cenzurez muncitori care nu purtau casca pentru a nu avea probleme. Se pare ca nu merita... Nu merita nici macar ca activitatea lor sa fie aratata ACUM pe forum, poate peste ani de zile, cind aceste poze/clipuri au doar valoare sentimentala si nu fajuta la aduderea unor potentiali clienti.
7

#2505 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3171
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09
  • Locatia:Timisoara

Postat 19 aprilie 2018 - 10:16

Je suis dan.s!

In 25 mai sunt in concediu si vreau sa merg la filmul cu Han Solo. Dupa povestea lui Dan de ieri de pe forum care am urmarito de la servici, m-a simt... amenintat mergand acolo. Sincer, cred imi anulez orice plan as mai avea in acel complex o vreme. Nu asa se procedeaza, daca exista o regula nescrisa ea se respecta subtil, pana se termina ce se doreste a fi ascuns. Nu sunt genul care sa fac bascalie despre stereotipuri, dar vad ca cei din Iasi parca au o fobie cu spionatul. Nu stiu daca asta e politica lui Dascalu si a Anutei Pop, dar cred ca ar trebuii sa isi aleaga mai pe spranceana subordonatii care dau directive unor oameni orbiti de steroizii, pe care ii iau ca sa fie umflati si "impunatori".

Dar ma rog, daca asta e strategia de PR pe care o urmareste compania Iulius, poate e mai bine sa incepem sa ne ferim de astfel de "mini regate feudale", pentru ca in momentul de fata, asta este imaginea care o are de ieri zona aceaia pentru mine. Chiar vroiam sa fie ceva frumos acolo, si asteptam cu nerabdare sa avem si noi un mic zgarienor in oras, dar acuma umbrele pe care le vor lasa peste oras cladirile alea... vor fi si umbre morale, nu numai fizice, pacat!

Aceasta postare a fost editata de Gygyman6: 19 aprilie 2018 - 14:14

7

#2506 Useril este offline   codrut80 

• Membru activ
  • Postari: 441
  • Inregistrat: 12 martie 16

Postat 19 aprilie 2018 - 10:19

Niște înapoiați! Prostovani, ăsta e cuvântul potrivit. Comuniști în ce privește atitudinea. E democrație, frate, da nu ai voie sa faci poze de pe domeniu privat, asta e lege, dar vezi intenția pozelor, și cum ai spus mai degrabă e in favoarea lor... In loc chiar sa colaboreze cu noi, așa ar fi civilizat și profesionist. Când vezi că cineva se pricepe la foto, chiar încerci să îl folosești in interesul tău și nu să îl obstructionezi. Dar asta e gândirea lor..., disperați! Facem poze din afara perimetrului privat, doar ca să le facem în ciuda! De afară nu te pot opri, e domeniul public nu e al lor. Sau doar să discutăm, fara poze, ca să piardă, că ei pierd, deoarece nu mai le facem o reclamă in plus; dacă atâta nu gândesc...!

Trimis de pe al meu X4_Soul_Style folosind Tapatalk
3

#2507 Useril este offline   radutm 

• Membru Senior ***
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 518
  • Inregistrat: 09 aprilie 15

Postat 19 aprilie 2018 - 14:17

@dan.s ce ti s-a intamplat este de-a dreptul revoltator si nu are de-a face cu regulamentele de fotografiere ci cu legislatia penala. Eu in locul tau sunam la 112 in prima secunda dupa ce ieseam de acolo si nici nu paraseam locatia pana nu venea politia. Tu ai fost agresat de niste cetateni iar asta nu trebuie sa ramana fara urmari. Faptul ca nu ai sunat la politie si mai apoi ai decis sa nu faci reclamatie este un semnal foarte prost. Nu conteaza rezultatul anchetei, conteaza ca nu accepti si ca iti asumi calitatea de cetatean cu drepturi si obligatii. Din punctul asta de vedere sunt dezamagit de reactia ta.

@forum- presa nu poate fi blamata pentru ca nu rezolva o problema pe care ar trebui sa o rezolve in primul rand victima si politia. si sa stiti ca redactiile sunt asaltate zilnic de mesaje de la tot felul de oameni nemultumiti care, aflati in diferite conflicte, incearca sa si le rezolve cu ajutorul presei (sau, mai bine, sa le rezolve presa in locul lor). e foarte greu sa discerni care e de interes public si care nu. marea majoritate nu sunt interes public, altfel ziarele ar fi pline doar cu povesti de oameni care se lupta in justitie pe diferite chestii.

Aceasta postare a fost editata de radutm: 19 aprilie 2018 - 14:19

#2508 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 19 aprilie 2018 - 16:36

Vezi postarearadutm, la 19 aprilie 2018 - 14:17, a spus:

Eu in locul tau sunam la 112 in prima secunda dupa ce ieseam de acolo si nici nu paraseam locatia pana nu venea politia.

Am fost excortat de la iesire pana unde aveam bicicleta legata, apoi urmarit (din priviri) pana dupa Praktiker. Eu am vrut sa dau telefon la politie cand inca eram acolo, dar mi s-a ras in fata si altele (au ei o metoda care sa te faca sa cedezi (psihic) acoloImagine postata)...

Citeaza

Faptul ca nu ai decis sa nu faci reclamatie este un semnal foarte prost. Nu conteaza rezultatul anchetei, conteaza ca nu accepti si ca iti asumi calitatea de cetatean cu drepturi si obligatii.

Nu m-am putut abtine si am facutsi asta. Multumesc tuturor de sustinere! Imagine postata
8

#2509 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 19 aprilie 2018 - 17:18

Vezi postareaalinuxsh, la 18 aprilie 2018 - 21:33, a spus:

Oricum eu unul sper ca cei care te-au agresat sa fie pedepsiti. Altfel suntem tot o forma de dictatura dupa aproape 30 ani ...

Sa inteleg ca ai trimis tu un email?
@dan.s ai primit vreo reactie de la politie? Sa ne tii la curent te rog!
0

#2510 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific

Postat 19 aprilie 2018 - 17:33

Initial am fost la sectia1, unde cei doi agenti (ramasi surprinsi de poveste) m-au trimis la sectia 4, ca de aceasta apartine IM / OV. Agentul de acolo o spus ca ma anunta cand sa vin la interogatoriu.
7

#2511 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2382
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 19 aprilie 2018 - 17:59

Sa speram ca totusi va fi o reactie sau rezolvare legala pentru acest sinistru incident...Noi care vorbim de pe margine nu avem dreptul sa dam solutii, pentru ca e usor sa vorbesti cand nu esti in acele conditii de stress, abuzat si cu violenta fizica fara sa te sti vinovat cu nimic. Clar e un abuz marsav dar ..nu toti suntem Chuck Norris sau sa ne fi facut pregatirea militara la Navy Seals...

Dar daca tot e la noi in voga teoria conspiratiei..stimatul meu coleg de forum ma gandesc ca fara sa vrei dintr-o simpla si nevinovata pasiune ai dat peste ceva ce pute rau..sau te-ai apropriat prea mult de ceva la care noi ca oameni normali nu ne gandim..Ar fi interesat de pus teleobiectivele pe ei din spatiul public desigur...si eventual infiltrati si mai multi muncitori "acoperiti"...pentru ca e clar o reactie total disproportionata fata de ceea ce s-a intamplat de fapt....doar daca in poze ar fi aparut o magarie mare de care inca habar nu avem...

Pana si in epoca ceausescu cand peste tot erau panouri cu "fotografiatul interzis"..nu se reactiona asa disproportionat..si baietii aia chiar nu aveau jena de lege si drepturile omului. Concret in 1985 am fost cu bunicul meu sa vizitam Sinaia si Castelul Peles..care noi nu stiam dar era clasificat ca si resedinta prezidentiala...obiectiv istoric fiind. Era ascuns intre doi copaci panoul cu "fotografiatul interzis"..la vedere nu era nici un paznic, bunicul a incercat sa faca fotografii cu castelul. De nicaieri a aparut un "tovaras"..l-a legitimat, i-a explicat si verbal ca nu are voie sa faca poze, si ca putem doar privi. Evident am fost observati de la distanta ca nu apucase sa faca nici o poza, nu i-a confiscat aparatul..nu i-a distrus filmul pe care erau alte imagini frumoase din acea vacanta...si repet in acei ani daca sistemului i se parea ca ai intentii dusmanoase...dispareai la beci pe multi ani... De asta zic...o astfel de reactie disproportionata ascunde o mizierie mare de tot... Sunt curios cum ar reactiona genialii bodygurarzi daca am face un val de opinie si am pazi constructia precum sunt "plane spotting" la aeroporturi...zeci de fotografi amatori si profesionisti inarmati cu scule si teleobiective si trepiede pe toate cladirile si spatiile publice din jur...zi si noapte in echipe care se schimba....sa vedem....mai face o cupola deasupra sa nu vedem ce buncar nuclear sau laborator chimic isi construiesc...? just asking....
2

#2512 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 19 aprilie 2018 - 18:01

Imagine postataImagine postata

Citeaza

Agentul de acolo o spus ca ma anunta cand sa vin la interogatoriu.

Da, este un fel de-a te trimite la ... plimbare...

In urma cu vreo 10 ani am fost excrocat de o persoana cu un milion jumate de lei (valoare mai mare atunci decat 150 RON actual in raport cu salariile) si m-am dus imediat la Sectia 3 Calea Sagului unde mi-au "explicat" ca fiind vorba de o suma mica, n-are rost sa fac plangere...Eventual sa mai revin la sectie daca intre timp apare vreo noutate (???!!!), mi-a zis OS-ul (ofiterul de serviciu de la ghiseu)....Imagine postata
2

#2513 Useril este offline   Andu 

• Membru activ
  • Postari: 192
  • Inregistrat: 22 iunie 17

Postat 19 aprilie 2018 - 18:04

Eu am sunat astazi la ei sa le pun 2 intrebari, prezentate pe scurt aici:

1. Care e politica foto in OV/IM?
2. Cum se poate ca agentii lor de paza sa sechestreze persoane?

Doamna de la secretariat a spus ca nu cunoaste acest aspect si sa dau un email la adresa secretariatului si o sa intrebe mai departe. Am trimis email si astept raspuns, inuman ce se intampla si chiar daca unii decid sa treaca cu vederea pentru ca in Romania ajungi sa vezi multe si astea par marunte, NU ESTE nici pe departe acceptabil si trebuie pedepsiti.

O sa revin cu raspunsul.

Aceasta postare a fost editata de Andu: 19 aprilie 2018 - 18:05

6

#2514 Useril este offline   radutm 

• Membru Senior ***
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 518
  • Inregistrat: 09 aprilie 15

Postat 19 aprilie 2018 - 18:29

Vezi postareadan.s, la 19 aprilie 2018 - 16:36, a spus:

Am fost excortat de la iesire pana unde aveam bicicleta legata, apoi urmarit (din priviri) pana dupa Praktiker. Eu am vrut sa dau telefon la politie cand inca eram acolo, dar mi s-a ras in fata si altele (au ei o metoda care sa te faca sa cedezi (psihic) acoloImagine postata)...

Sunt de acord ca in momente de acest gen reactia nu este cea la care te poti gandi la distanta de cateva ore sau zile. Dar, trecuta perioada de soc, nu trebuie sa lasi acest eveniment sa iti afecteze viata mai mult decat e normal, pentru ca daca nu faci nimic esti victima de doua ori: odata pe moment, prin fapta imediata a agresorilor, a doua oara pe termen lung, pentru ca o nedreptate suferita nu se uita usor si lasa urme.

[size="2"]

Vezi postareadan.s, la 19 aprilie 2018 - 16:36, a spus:

Nu m-am putut abtine si am facutsi asta. Multumesc tuturor de sustinere! Imagine postata

Bravo! Nu cred ca este politica Openville sa fie agresati/sechestrati cetatenii sau clientii, indiferent de motiv, iar sesizarea ta trebuie sa aiba si acest rol de a ii obliga sa se delimiteze de aceste comportamente si de a fi jucatori responsabiloi in comunitatea, nu sa se considere deasupra ei. De asemenea, cei in cauza au facut probabil exces de zel pentru ca, nu-i asa, se cred stapani peste ceva si atunci acest gen de comportament nu trebuie tolerat ci taxat rapid iar oamenii de acest gen trasi pe dreapta. Daca nu ai fi luat nicio masura, probabil ca ar fi continuat cu noi abuzuri fata de altii.

Aceasta postare a fost editata de radutm: 19 aprilie 2018 - 18:31

#2515 Useril este offline   RB93 

• Membru activ
  • Postari: 298
  • Inregistrat: 16 noiembrie 13

Postat 19 aprilie 2018 - 19:57

Problema in cazul de fata este sa nu-ti dea (si) tie o amenda.

Citeaza

Art. 226 - Violarea vieţii private

(1) Atingerea adusă vieţii private, fără drept, prin fotografierea, captarea sau înregistrarea de imagini, ascultarea cu mijloace tehnice sau înregistrarea audio a unei persoane aflate într-o locuinţă sau încăpere ori dependinţă ţinând de aceasta sau a unei convorbiri private se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 6 luni sau cu amendă.
(2) Divulgarea, difuzarea, prezentarea sau transmiterea, fără drept, a sunetelor, convorbirilor ori a imaginilor prevăzute în alin. (1), către o altă persoană sau către public, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
(3) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.
(4) Nu constituie infracţiune fapta săvârşită:
a) de către cel care a participat la întâlnirea cu persoana vătămată în cadrul căreia au fost surprinse sunetele, convorbirile sau imaginile, dacă justifică un interes legitim;
b ) dacă persoana vătămată a acţionat explicit cu intenţia de a fi văzută ori auzită de făptuitor;
c) dacă făptuitorul surprinde săvârşirea unei infracţiuni sau contribuie la dovedirea săvârşirii unei infracţiuni;
d) dacă surprinde fapte de interes public, care au semnificaţie pentru viaţa comunităţii şi a căror divulgare prezintă avantaje publice mai mari decât prejudiciul produs persoanei vătămate.
(5) Plasarea, fără drept, de mijloace tehnice de înregistrare audio sau video, în scopul săvârşirii faptelor prevăzute în alin. (1) şi alin. (2), se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.

E nasol si cu punctul 2 deoarece urcarea lor pe forum presupun ca se incadreaza la divulgare/difuzare.
Partea buna e ca tu erai afara, nu strict cum scrie in lege: locuinta/incapere/dependinta.

Mai sus e din codul penal. Pe de alta parte ai si asta in codul civil:

Citeaza

Art. 74. Atingeri aduse vietii private

Sub rezerva aplicarii dispozitiilor art. 75, pot fi considerate ca atingeri aduse vietii private:
a) intrarea sau ramanerea fara drept in locuinta sau luarea din aceasta a oricarui obiect fara acordul celui care o ocupa in mod legal;
b ) interceptarea fara drept a unei convorbiri private, savarsita prin orice mijloace tehnice, sau utilizarea, in cunostinta de cauza, a unei asemenea interceptari;
c) captarea ori utilizarea imaginii sau a vocii unei persoane aflate intr-un spatiu privat, fara acordul acesteia;
d) difuzarea de imagini care prezinta interioare ale unui spatiu privat, fara acordul celui care il ocupa in mod legal;
e) tinerea vietii private sub observatie, prin orice mijloace, in afara de cazurile prevazute expres de lege;
f) difuzarea de stiri, dezbateri, anchete sau de reportaje scrise ori audiovizuale privind viata intima, personala sau de familie, fara acordul persoanei in cauza;
g) difuzarea de materiale continand imagini privind o persoana aflata la tratament in unitatile de asistenta medicala, precum si a datelor cu caracter personal privind starea de sanatate, problemele de diagnostic, prognostic, tratament, circumstante in legatura cu boala si cu alte diverse fapte, inclusiv rezultatul autopsiei, fara acordul persoanei in cauza, iar in cazul in care aceasta este decedata, fara acordul familiei sau al persoanelor indreptatite;
h) utilizarea, cu rea-credinta, a numelui, imaginii, vocii sau asemanarii cu o alta persoana;
i) difuzarea sau utilizarea corespondentei, manuscriselor ori a altor documente personale, inclusiv a datelor privind domiciliul, resedinta, precum si numerele de telefon ale unei persoane sau ale membrilor familiei sale, fara acordul persoanei careia acestea ii apartin sau care, dupa caz, are dreptul de a dispune de ele.

La punctul C de ex cred ca se incadreaza poza pusa de tine cu cei doi bodyguarzi.
Nelucrand in domeniu nu stiu exact cum se interpreteaza toate astea.

Succes in toata povestea asta deloc placuta. Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de RB93: 19 aprilie 2018 - 19:58

0

#2516 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific

Postat 19 aprilie 2018 - 20:06

Imagine postata pai scrie clar: "se pedepseste (de catre organele de politie) cu amenda sau...", nu cu sechestru si bataie (de catre niste "nimeni"). (si legea vorbeste de persoane aflate pe domeniu privat (gen: casa, masina, apartament, hotel, birou....))

Vezi postareaalinuxsh, la 18 aprilie 2018 - 22:12, a spus:

Le-am trimis email ...

Vezi postareaAndu, la 19 aprilie 2018 - 18:04, a spus:

Eu am sunat astazi la ei...

Pe langa voi (membri), am vazut ca si vizitatorii acestui forum le-au trimis mesaje / comentarii pe pagina lor de Facebook.

Cinste voua, tuturor celor care nu tratati cu nepasare abuzurile si ilegalitatiile petrecute in aceasta tara ce se vrea a fi democrata! Imagine postataImagine postata
5

#2517 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific

Postat 19 aprilie 2018 - 20:18

Imagine postataImagine postata Uite si dovada in lege, unde ma incadrez eu:

Citeaza

d) dacă surprinde fapte de interes public, care au semnificaţie pentru viaţa comunităţii şi a căror divulgare prezintă avantaje publice mai mari decât prejudiciul produs persoanei vătămate.

Iar poza cu cei 3 bodyguardzi se incadreaza aici:

Citeaza

a) de către cel care a participat la întâlnirea cu persoana vătămată în cadrul căreia au fost surprinse sunetele, convorbirile sau imaginile, dacă justifică un interes legitim;

6

#2518 Useril este offline   Lupul 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 106
  • Inregistrat: 22 iunie 16

Postat 19 aprilie 2018 - 20:24

@dan.s - la Politie ai facut sesizare scrisa ? Ti-au dat numar de inregistrare ?
0

#2519 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2382
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 19 aprilie 2018 - 20:31

Cunostiintele mele de programare sunt zero barat. Dar ca simplu utilizator de pc ma gandesc ca poate domnul Florin ar putea vedea nu doar lista IP-urilor care acceseaza forumul...ci si ce sub-forumuri sunt citite de acele IP-uri..asadar s-ar restrange serios lista celor interesati in subiectul openville, si excluzand ip urile membrilor "vechi" care de ani de zile citesc cam tot forumul am afla si cine e "cartita"..deranjata de exprimarea libera....Cea mai banala explicatie care imi vine in minte evident nu neaparat si cea reala este ca folosesc munca la negru, au mult mai multi muncitori decat contracte declarate de munca, si nu respecta normele de securitate in munca...asadar teama lor posibil sa fie legata de ITM...daca se da amenda de 20.000 lei adica aprox 4000 de euro de fiecare angajat "la negru" poate la un control facut pe cinstite ar fi buni de plata cateva sute de mii de euro in amenzi..plus scandalul mediatic...

Aceasta postare a fost editata de BogdanTm: 19 aprilie 2018 - 20:32

1

#2520 Useril este offline   Tihomir 

• Membru activ
  • Postari: 173
  • Inregistrat: 11 iulie 14

Postat 19 aprilie 2018 - 20:53

Violența față de ceva atât de banal (niște poze) arată că ascund ceva putred și urât miroisotr. Ca să le iasă fumurile de securiști din cap, pentru că oricum Dascălu este un fost securist, ar trebui să informăm toate organele statului care-i pot controla. Pur și simplu trimitem adrese de la primărie până la DNA sau ITM și să le spunem că oamenii nu au voie să facă poze și că sunt sechestrați, iar dacă asta se întâmplă înseamnă că e clar că se ascunde ceva.
1

Arata acest topic

• (221 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou