octav1an, la 24 februarie 2018 - 20:52, a spus:
Eu nu as as exclude unul undeva semicentral in Timisoara considerand cat teren viran avem in zona, accesul decent si existenta mall'ul ca principal pol de comert al orasului. Legat de cand, daca si alte scepticisme, daca zice managerul pentru extindere la Ikea South East Europe ca se face, zice clar Timisoara si mai da si un termen, cred ca e ok, in pricipiu se face.
Prietene, imi ierti scepticismul dar de Ikea si de mall-ul de la Abator a lui Titiac aud de vreo 15 ani, asa ca nu ma impresioneaza ca a zis directorul de pe South central Europe, poa sa zica si ala de pe Emea sau jeneralu’
In plus sa cumperi care 20 000 m2 acolo cred ca iti scoti investitia la sfantul asteapta
In alta ordine de idei, citeste printre randuri, ceva spectaculos pt Timisoara, crezi ca la un alt retailer din asta se refera? Eu zic ca nu, ci la un proiect rezidential gen Isho cu blocuri mari, parc in mijloc etc. Ca si zona o delimiteaza de Openville, Demetriade (care va fi largit) Fructus deci e cam clar ca e tipografia. Pe partea aialalta catre Baader zice ca are indicii deci e cale lunga pana sa anunte dezvoltatorul in curand, aia e alt subiect. Parerea mea