Extindere pasaj Jiul | Construire podul Jiul in continuarea strazii (pasaj finalizat) constructor: PORR | (pod in elaborare)
Postat 07 noiembrie 2017 - 10:05
Pana la urma culegem ce am semanat, sau mai bine zis orasul culege ce a semanat CFR-ul.
Postat 07 noiembrie 2017 - 13:54

Citeaza
„Partea dinspre gară nu a avut trotuar și nu este prevăzută cu trotuar și pistă de biciclete de uz comun, pentru că s-a păstrat peretele principal al culeeii vechi, anumite costuri ar fi fost mult mai ridicate, spunem noi, și de aceea s-a păstrat partea aceea. S-a avut în vedere următorul lucru, eu nu intru în detaliile astea tehnice: pe partea aceea a fost prevăzut un trotuar numit de uz tehnic, dar care, după părerea mea, nici nu mi-am închipuit că cineva a vrut să fie folosit restrictiv acest trotuar, poate fi un trotuar obișnuit. Pe partea dinspre gară eu nu văd niciun motiv să nu fie lăsat trotuarul la liber pentru pietoni și o să cer Comisiei de Circulație să dea aviz în consecință. De asemenea, din punctul meu de vedere, poate fi folosită și de bicicliști. Nu am știut inițial că pe partea dinspre gară o să fie un culoar care e tehnic, fizic nu putea fi mai lat. Am aflat de dată recentă, eu am făcut afirmații că piste de biciclete sunt în ambele sensuri și trotuare sunt în ambele sensuri și înainte de a vedea cum se realizează aveam imaginea că vor fi într-un sens pe-o parte și într-un sens pe cealaltă parte. Dar hai să vedem ce o să spună timișorenii. Disperarea este că va fi o realizare. Când sunt pe șantiere, oamenii se opresc, lasă geamul jos și îmi fac poze”, a ținut să explice primarul Timișoarei
„Pista de biciclete și trotuarul sunt pe partea cealaltă, prin culeea nouă, unde lățimea este de trei metri. Pe acea porțiune de trei metri lățime există și trotuar și piste de biciclete. Pista va fi chiar cu asfalt roșiatic, pentru două sensuri va fi. Are tot racordul. Ajunge pe partea cu Incuboxx până spre Republicii, acolo se produc traversările de rigoare, este o trecere de pietoni înspre breteaua care duce spre gară”, a mai spus Nicolae Robu.
http://www.tion.ro/r...-tehnic/1929636
Postat 07 noiembrie 2017 - 14:38
Postat 07 noiembrie 2017 - 15:20
Postat 07 noiembrie 2017 - 15:52
Postat 07 noiembrie 2017 - 16:11
Asa s-au spalat toti pe maini, fiecare va zice ce va dorii. Cu toate astea, al naibii sa fiu, daca inteleg DE CE s-a mai construit trotuar pana la pasaj din ambele parti, daca sub pasaj trecerea NU este permisa...

Postat 07 noiembrie 2017 - 17:30
Postat 07 noiembrie 2017 - 22:53
POLI™2012, la 07 noiembrie 2017 - 15:45, a spus:
Cei care fac dreapta catre gara vor avea banda libera(vezi poza), sau trebuie sa astepte dupa cei care vor merge drept catre strada Jiul ?
Nu pot sa puna morcovi pentru ca ar insemna sa perforeze reteaua de degivrare.

POLI™2012, la 07 noiembrie 2017 - 19:42, a spus:
Am trecut in jur de ora 22 si lucrau. Nu am vazut vopsind marcajele dar parea ca vopsesc betonul, ca sa aiba culoarea asfaltului.

Postat 07 noiembrie 2017 - 22:56

Postat 08 noiembrie 2017 - 10:37
Au sosit copaceii si iarba.
Eu tot imi bat capul care poate fi surpriza. Poate il fac vopsesc alb-violet