STP Timișoara Forum: Extindere pasaj Jiul | Construire podul Jiul in continuarea strazii - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (105 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Extindere pasaj Jiul | Construire podul Jiul in continuarea strazii (pasaj finalizat) constructor: PORR | (pod in elaborare)

#1561 Useril este offline   th3lurker 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 487
  • Inregistrat: 11 decembrie 13

Postat 02 noiembrie 2017 - 14:17

Vad ca se pregatesc de asfaltarea trotuarelor (probabil le fac pe toate care au ramas dintr-un foc).
Azi lucrau la cabluri, vad ca masina Elba a plecat si ele tot agatate pe stalpi au ramas. Asa o sa si ramana?
Carcoteala: Aleea scurta din statia de bus Republicii->Gara spre pasaj nu e aliniata cu trecerea de pietoni, pare sa fie un mic unghi intre ele. Care o fi motivul?
0

#1562 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2366
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 03 noiembrie 2017 - 07:00

Inaugurarea Pasajului Jiul, amanata ca omagiu de Sfantul Nicolae?

Probabil pentru că nu sunt destul de ocupați, angajații Primăriei Timișoara au mult timp de bârfe, schimbat rețete sau altele. C-așa-i la bugetari! Ei bine, printre poveștile care circulă pe la Direcția Edilitară există una foarte interesantă. Nu că am crede-o, dar dacă, tot se vorbește în primărie, să știe toată lumea. Inclusiv primarul.

Cică Pasajul Jiul ar putea fi terminat, dacă s-ar vrea cu adevărat, într-o săptămână, maximum două. Dar nu se dorește. De ce? Fiindcă șeful direcției, celebrul Culiță Chiș, vrea ca pasajul să fie inaugurat pe 6 decembrie, adică fix de Sfântul Nicolae. Și asta ca respectuos omagiu adus celui mai iubit și stimat fiu al Timișoarei, primarul Nicolae Robu. Acum, noi știm că lui Robu, departe de-a fi narcisist și/sau egocentrist, nu-i plac lăudacii și pupincuriștii și se delimitează de astfel de gesturi. Așa cum a încercat și acum doi ani, când, de ziua sa de naștere, a fost inaugurat Pasajul Michelangelo sau anul trecut, când tot de ziua sa, a fost lansat la apă primul vaporetto. Dar nu i-a ieșit nicicum. Fiindcă – nu-i așa? – nici nu poate să sfideze dragostea muritorilor de rând față de augusta sa persoană. Trecând la fapte, s-ar putea ca acest zvon răutăcios să aibă totuși un sâmbure de adevăr. Nu de alta, dar la pasaj se lucrează acum în ritm de melc. Nu e niciun utilaj și vreo trei-patru muncitori mimează munca. Ca să nu avem discuții, fotografiile de mai jos sunt făcute la o oră la care nu se poate vorbi de pauză de masă. Decât, poate, în cazul în care prânzul se ia după ora Marii Britanii, de exemplu.

sursa: www.debanat.ro

Pana acum acest ziar are puncte de vedere interesante, nu prea a avut derapaje can-can gen tion sau opiniatimisoarei..Chiar sunt curios daca se confirma zvonul..tare m-as mira sa nu fie chiar asa avand in vedere precedentele...
2

#1563 Useril este offline   gabi80 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 101
  • Inregistrat: 30 august 17

Postat 03 noiembrie 2017 - 09:54

Este o mare prostie cea cu 6 decembrie , unii chiar nu au ce face și vb prostii. Au mai fost unele mici modificări cerute așa că nimeni nu știe exact dată la care o sa se facă inaugurarea.

Trebuie să sosească pământul pentru copaci, copacii, florile, gazonul, literele de la pasaj, etc
2

#1564 Useril este offline   ioio_viola 

• Membru activ
  • Postari: 1450
  • Inregistrat: 17 septembrie 15

Postat 03 noiembrie 2017 - 14:14

eu sper sa ai dreptate si sa nu ajunga cu intarziere si fix in 06.12 sa se termine tot.
0

#1565 Useril este offline   gabi80 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 03 noiembrie 2017 - 14:41

Sincer dar sincer nimeni din șantier nu s-a gândit la 6 decembrie. Dimineață am vb cu ei și le-am zis ce a apărut pe forum și în presă și că efectiv nu mai știu ce să inventeze unii. S-AU mai făcut unele schimbări de asta mai durează puțin ,schimbări regate de estetic ,de culoarea betonului, a asfaltului in unele locuri. Într-o zi vor betonul negru, mai nu mai vor, poimâine iar îl vor și numai legat de beton la placare a durat mai mult de două luni până s-au hotărât , speram sa nu conteze și culorile la panselute
1

#1566 Useril este offline   ioio_viola 

• Membru activ
  • Inregistrat: 17 septembrie 15

Postat 03 noiembrie 2017 - 15:10

pai eu tocmai asta zic, nu ca, contructorul nu vrea sa termine ci ca sper ca nu ne indreptam spre o inaugurare in 06.12. ar fii o (noua) bataie de joc la adresa participantilor la trafic.
0

#1567 Useril este offline   gabi80 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 03 noiembrie 2017 - 15:33

nu cred că se dorește deschiderea pe 6 decembrie
0

#1568 Useril este offline   Elphax 

• Membru activ
  • Inregistrat: 18 aprilie 15

Postat 03 noiembrie 2017 - 18:26

adica se vrea mai repede sau altadata gen 13 februarie ?
1

#1569 Useril este offline   RB93 

• Membru activ
  • Postari: 298
  • Inregistrat: 16 noiembrie 13

Postat 03 noiembrie 2017 - 19:57

N-ar fi rau sa inaugureze (primaria, comisia de circulatie etc) si in 6 decembrie daca atunci vor, cat timp la nivelul caii de rulare dau drumul circulatiei mai repede pe toate benzile. :D

Aceasta postare a fost editata de RB93: 03 noiembrie 2017 - 19:57

0

#1570 Useril este offline   Andy 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 2521
  • Inregistrat: 29 iunie 10
  • Locatia:zona metropolitană
  • Interese:Timișoara și zona metropolitană

Postat 03 noiembrie 2017 - 20:23

@BogdanTm

Te rog sa pui link activ cand postezi din alte site-uri. Ai optiune de "Inserare link".
0

#1571 Useril este offline   th3lurker 

• Membru activ
  • Postari: 487
  • Inregistrat: 11 decembrie 13

Postat 03 noiembrie 2017 - 20:55

Cred ca merge tot iluminatul acum. Pare foarte luminoasa zona acum. Oare in proiect sunt prevazute si reflectoare sub pasaj?
0

#1572 Useril este offline   gabi80 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 03 noiembrie 2017 - 21:58

Nu sunt in proiect in culee

Aceasta postare a fost editata de gabi80: 03 noiembrie 2017 - 22:23

0

#1573 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30188
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 03 noiembrie 2017 - 23:44

Vezi postareagabi80, la 03 noiembrie 2017 - 14:41, a spus:

... am vb cu ei și le-am zis ce a apărut pe forum și în presă ...

Pai nu! Pe forum nu au aparut zvonuri de genul asta ca le stergeam. Ce a aparut si ce s-a discutat, a fost copy/paste dintr-un articol de presa.
3

#1574 Useril este offline   udar 

• Membru activ
  • Postari: 355
  • Inregistrat: 06 august 11

Postat 04 noiembrie 2017 - 17:57

Astazi am urmarit din cand in cand pe cam online activiatea lor .... :(
Am vazut 3 meseriasi care de mai bine de cateva ore adunate au mutat pamantul cu lopata pe 2 metrii patrati zona de langa statie bus....
Cum bine se mai spunea pe aici se trage de timp si isi bat joc de noi care puteam beneficia de aceasta lucrare mai repede.

Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de udar: 04 noiembrie 2017 - 18:09

3

#1575 Useril este offline   Elphax 

• Membru activ

Postat 04 noiembrie 2017 - 18:59

Sunt destule de făcut încă : câțiva metri la trotuarul de pe partea cu gara, toate celelalte trotuare, în special pe partea cu incubbox mai este mult - azi spărgeau betonul, amenajarea tunelului pietonal, stâlpii cu semafoare din intersectie. Sper sa curețe și vegetația și tot ce e adiacent. Sper sa inaugureze când e gata, nu doar sa deschidă pentru a tăia panglica și apoi sa continue cu finisajele
0

#1576 Useril este offline   Pelbartus 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 733
  • Inregistrat: 29 aprilie 12

Postat 06 noiembrie 2017 - 09:44

Vezi postareaudar, la 04 noiembrie 2017 - 17:57, a spus:

Cum bine se mai spunea pe aici se trage de timp si isi bat joc de noi care puteam beneficia de aceasta lucrare mai repede.

Intelege te rog o data pentru totdeauna ca un termen este un termen, constructorul nu este obligat sa finalizeze lucrarea inainte de acesta. Ce auzim de la Robu sunt doar povesti si promisiuni, e la latitudinea constructorului cum se mobilizeaza pentru a termina lucrarea inainte de termen, chiar si cu o zi inainte. Porr nu este platita in plus fata de suma din contract daca saptamana asta aduce 100 muncitori si termina vineri dupa-masa.

Aceasta postare a fost editata de Pelbartus: 06 noiembrie 2017 - 09:46

1

#1577 Useril este offline   DanielT 

• Membru activ
  • Postari: 1533
  • Inregistrat: 06 aprilie 17

Postat 06 noiembrie 2017 - 10:19

Daca spuneau de la inceput: Ba, nu e loc si de pista pe partea cu gara, ce vedeti voi e trotuar, ca nu am avut loc; nu cred ca mai comenta nimeni. Dar cand tu spui ca-i si pista si trotuar, sa fim seriosi.
Sper totusi sa fie doar trotuar, fara pista.
Plus, placa aia cum e pusa in prima poza, de calitate, cum ni se tot spune pe-aici. :clap2:

Imagine postata

Imagine postata

Sursa: https://www.facebook...pentrubiciclete

Aceasta postare a fost editata de DanielT: 06 noiembrie 2017 - 10:25

1

#1578 Useril este offline   Elphax 

• Membru activ

Postat 06 noiembrie 2017 - 10:20

un biciclist nemultumit a pus niste poze pe FB. nemultumit ca e trotuarul ingust. din cate stiu pe respectiva parte nu e pista, doar un trotuar pt pietoni pe care se va merge "in dunga"

ce remarc in poza e calitatea lipirii granitului. chiar ma gandeam zilele trecute , vazand ca se lipesc cu niste linii subtiri de adeziv ca nu e ok. 2 placi stau sa cada, vibratiile de la masini si trenuri ajuta

Imagine postata

0

#1579 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10595
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 06 noiembrie 2017 - 10:23

Sa ne spuna cine stie cum se face plata la lucrari de infrastructura in sensul ca daca se face in transe, daca pot fi facute plati mai repede in caz ca etapa/lucrarea se termina mai repede. Poate ca si beneficiarul are bani prevazuti pentru plata la o anumita data si nu mai repede. :eusa_think:
0

#1580 Useril este offline   Andu 

• Membru activ
  • Postari: 192
  • Inregistrat: 22 iunie 17

Postat 06 noiembrie 2017 - 10:36

"Oameni rai ce sunteti care sunteti voi rai...fac si ei ce pot, sunt acolo si sambata sa termine. Sunt acolo 1428 de ore /zi ca sa termine, sa ne fie noua bine, sa nu suferim." - ar spune unele persoane.

Un mare rahat turcesc! Toti care muncesc acolo si stau peste program sau in weekend sunt platiti extra, daca stau si nu sunt platiti ar trebui sa nu o faca. Daca nu stau in conditii bune si lureaza mai mult decat ar trebui, trebuie chemat ITM sa vada exact ce si cum. (imi aduc aminte acuma cateva saptamani cand ii ridica Gabi in slavi pe muncitori)

Pana atunci - las ca merge si asa, si granitul trebuie schimbat candva. Legat de "trotuar" imi imgainez ca o sa spuna Robitul ca cine nu incape sa slabeasca. Decat sa faci asa ceva acolo mai bine nu faci...
2

Arata acest topic

• (105 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou