STP Timișoara Forum: Pasajul Solventul | Podul Solventul - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (50 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Pasajul Solventul | Podul Solventul Pasaj: Sylc cons Trans & as - in constructie | (pod in elaborare)

#261 Useril este offline   DanielT 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1535
  • Inregistrat: 06 aprilie 17

Postat 25 octombrie 2017 - 15:39

Poate il bugeteaza pe creditul ce vrea sa-l ia primaria? :eusa_think:
0

#262 Useril este offline   th3lurker 

• Membru activ
  • Postari: 487
  • Inregistrat: 11 decembrie 13

Postat 25 octombrie 2017 - 15:42

Vezi postareaDanielT, la 25 octombrie 2017 - 15:39, a spus:

Poate il bugeteaza pe creditul ce vrea sa-l ia primaria? :eusa_think:

Teoria conspiratiei:
Sunt multi bani in joc, multi bani de sifonat. Daca e pe fonduri europene sunt mai greu de furat.
0

#263 Useril este offline   nabucodonosor19 

• Membru activ
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 11 mai 16

Postat 25 octombrie 2017 - 15:52

Vezi postareath3lurker, la 25 octombrie 2017 - 15:42, a spus:

Teoria conspiratiei:
Sunt multi bani in joc, multi bani de sifonat. Daca e pe fonduri europene sunt mai greu de furat.

Am auzit de nu stiu cate ori chestia asta, deja e stereotip, sincer cel putin in cazul de fata nu cred asa ceva, cat e de "iubit" Robu si cati "prieteni" are daca ar face ceva de genul ar iesi la iveala in secunda 2 Eu prefer sa se faca pe fonduri proprii ca merge mai repede, de ex inelul 4.
Pe fonduri europene faci chestii de viziune viitoare, nu chestii stringente ca-ti creste barba de multe ori pana treci prin procedurile acelea birocratice...
Exemplu clasic de lucrare cu fonduri, reteaua regionala de piste de biciclete, clar trebuie sa le iei banii la fraieri pt asta.
Daca insa tu te sufoci in drafic da-i drumul cu SDM-ul si fa-o repede fara licitatii, contestatii etc Parerea mea!
1

#264 Useril este offline   th3lurker 

• Membru activ
  • Postari: 487
  • Inregistrat: 11 decembrie 13

Postat 25 octombrie 2017 - 15:57

Citeaza

Eu prefer sa se faca pe fonduri proprii ca merge mai repede, de ex inelul 4.

Hahahahaha buna asta....

Banuiesc ca te referi la licitatie?

Aceasta postare a fost editata de th3lurker: 25 octombrie 2017 - 16:00

0

#265 Useril este offline   nabucodonosor19 

• Membru activ
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 11 mai 16

Postat 25 octombrie 2017 - 16:23

Vezi postareath3lurker, la 25 octombrie 2017 - 15:57, a spus:

Hahahahaha buna asta....

Banuiesc ca te referi la licitatie?

Hahahhhhaaaa, radem impreuna?
Din cate stiu daca primaria poate face prin forte proprii, mai exact prin societatile din subordine, nici nu trebuie licitatie, daca vrei sa dai in extern atunci trebuie.
E un drum il dai la SDM, dai banii si gata, ca aia numa drumuri fac, stiu sa fac drumuri.
Nu mai poti frate face nimic in tara asta, nu mai sunt bani sa faci un podet , numa pe fonduri...
0

#266 Useril este offline   Pelbartus 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 733
  • Inregistrat: 29 aprilie 12
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 26 octombrie 2017 - 09:31

Doar reparatiile se duc direct catre SDM, orice alta lucrare mai de anvergura trebuie sa treaca prin licitatie, unde poate participa inclusiv SDM-ul.

Practic, SDM, societatea Primariei, are monopol pe tot ce inseamna schimbari de borduri si reasfaltari in oras.
0

#267 Useril este offline   CristiPC 

• Membru activ
  • Postari: 368
  • Inregistrat: 26 septembrie 16

Postat 14 noiembrie 2017 - 18:42

"Robu spune ca ar face pasajul Solventul, dar nu il lasa Guvernul:

http://www.tion.ro/r...uvernul/1933975

Nu pot intelege ce il opreste sa mearga personal la Bucuresti la minister, la ANAF si unde mai e nevoie pentru a rezolva genul asta de probleme pentru oras. Cateva vizite cu o echipa de oameni competenti din structurile locale, facute acolo unde e necesar sa se explice la centru care sunt problemele reale, sunt convins ca ar scurta cu ani de zile proiecte gen Solventul. Asa asteapta la nesfarsit si lasa la mana unor functionari publici de de la Bucuresti sa rezolve ceva pentru Timisoara, fara a cunoaste impactul, problema si necesitatea. Nu se va intampla nimic fara sa actionezi, sau macar fara sa incerci. Chiar nu ii pot intelege atitudinea.

La fel cu vaporasele...

Aceasta postare a fost editata de CristiPC: 14 noiembrie 2017 - 18:44

3

#268 Useril este offline   The Mechanic 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 1292
  • Inregistrat: 30 ianuarie 15

Postat 14 noiembrie 2017 - 18:52

Minte! Pt a face pasajul subteran nu are nevoie de terenul de la Solventul. De terenul de la Solventul are nevoie ca sa faca drumul nou de legatura intre pasaj si bd Dambovita + noul pod.
0

#269 Useril este offline   CristiPC 

• Membru activ
  • Postari: 368
  • Inregistrat: 26 septembrie 16

Postat 14 noiembrie 2017 - 19:06

Tind sa cred ca totusi si pentru pasaj e nevoie de o bucata de teren de la Solventul.
Daca nu e asa, afirmatia mea ramane valabila pentru alte probleme nerezolvate: vaporasele, centura...

Aceasta postare a fost editata de CristiPC: 14 noiembrie 2017 - 19:12

0

#270 Useril este offline   POLI™2012 

• Membru activ
  • Postari: 381
  • Inregistrat: 06 martie 12
  • Locatia:Timisoara

Postat 15 noiembrie 2017 - 00:14

Primarul vrea sa aibe un singur proiect, nu 3 separat executate poate de trei firme diferite ...
0

#271 Useril este offline   lionking 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 51
  • Inregistrat: 10 noiembrie 17

Postat 15 noiembrie 2017 - 05:09

CristiPc, ti-am dat minus din greseala :Facepalm_emote_gif:. Ai un plus

Nu merge Robu la bucuresti pentru ca nu-i place sa fie doar un alt primar care se caciuleste in fata unor...
Ce-i drept alta varianta mai buna nu este doar ca nu are cojones primarul nostru. Trebuie sa mearga acolo si sa nu vina inapoi fara un acord, fara ceva concret. Chiar nu inteleg, dincolo de faptul ca o cere situatia, primarul nostru nu are un consilier de imagine, pe cineva sa-i spuna ca va creste in ochii lumii? Zace pe oua si se lamenteaza.
Misca-te domnule, doar de aia esti platit.
5

#272 Useril este offline   Ebi 

• Membru activ
  • Postari: 309
  • Inregistrat: 08 septembrie 15

Postat 15 noiembrie 2017 - 08:26

Vezi postareaThe Mechanic, la 14 noiembrie 2017 - 18:52, a spus:

Minte! Pt a face pasajul subteran nu are nevoie de terenul de la Solventul. De terenul de la Solventul are nevoie ca sa faca drumul nou de legatura intre pasaj si bd Dambovita + noul pod.

Sa zicem ca se apuca de pasaj pe sub calea Ferata, il si termina, sa zicem ca face si podul, urmand ca drumul de legatura sa-l faca ulterior. Cine ar sari cu gura primul daca terenul ar fi necedat? Cum zici acuma "minte", probabil vei zice "cum a putut fi asa de prost incat sa faca pasajul inainte de a fi sigur ca are terenul?" Desigur ca nu te poti pune sa faci un pasaj care se termina intr-un zid.
1

#273 Useril este offline   The Mechanic 

• Moderator

Postat 15 noiembrie 2017 - 08:37

@POLI2012: varianta cu un singur proiect va lua mult timp pana se clarifica situatia cu terenul. Eu as incepe sa fac pasajul (timp de executie ~ 2 ani) si nu as pierde timpul pana semneaza unii niste hartii.
-1

#274 Useril este offline   ioio_viola 

• Membru activ
  • Postari: 1452
  • Inregistrat: 17 septembrie 15

Postat 15 noiembrie 2017 - 09:12

se pot face muuulte lucrari pana la rezolvarea situatiei cu terenul Solventul. Am calculat aprox ca si la Michelangelo. Panta are cam 100m. De la strada Garii pana in liniile de tren sunt cam 120m. deci e loc sa nu se termine in "zid". apoi e nevoie de lucrari pe calea Bogdanestilor care o sa dureze destul de mult. Lamentarile ca altii nu-l lasa nu tin.
1

#275 Useril este offline   Elphax 

• Membru activ
  • Inregistrat: 18 aprilie 15

Postat 15 noiembrie 2017 - 09:19

sincer, decat sa se apuce si apoi sa fie probleme , mai bine nu mai ales daca se pierd bani
adica multe proiecte cu care s-au tot laudat au esuat sau sunt in asteptare pentru ca nu au fost bine pregatite: tramvaiul spre Shopping City, mini-buse electrice, vapoarele pe bega etc
3

#276 Useril este offline   timis2 

• Membru activ
  • Postari: 688
  • Inregistrat: 20 octombrie 08

Postat 15 noiembrie 2017 - 09:20

Daca tot e cu subterane, atunci sa faca un pasaj subteran pe sub calea ferata, pe sub Solventul, pe sub Bega si sa il scoata in Dimbovita in fata la fabrica de tramvaie.

Ei asta ar fi lovitura.
1

#277 Useril este offline   The Mechanic 

• Moderator

Postat 15 noiembrie 2017 - 11:10

Am facut acelasi lucru ca si ioio viola cand am afirmat cele de mai sus si ar iesi o panta asemanatoare ca la Michelangelo. De pe partea cu zona Ronat sa se inceapa cu panta din dreptul strazii Trifoiului (130m pana la calea ferata). Sa ceara aviz de la CFR si FULL SPEED AHEAD ca s-a pierdut deja timp
0

#278 Useril este offline   ioio_viola 

• Membru activ

Postat 15 noiembrie 2017 - 11:14

Vezi postareaElphax, la 15 noiembrie 2017 - 09:19, a spus:

sincer, decat sa se apuce si apoi sa fie probleme , mai bine nu mai ales daca se pierd bani
adica multe proiecte cu care s-au tot laudat au esuat sau sunt in asteptare pentru ca nu au fost bine pregatite: tramvaiul spre Shopping City, mini-buse electrice, vapoarele pe bega etc

nu inteleg ce probleme sa fie, daca nu se rezolva cu terenul Solventul tot se poate circula pe str Garii - Pop de Basesti in loc sa mergi drept spre bvd Dambovita peste Bega?
1

#279 Useril este offline   cristith 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 18
  • Inregistrat: 10 octombrie 16

Postat 20 noiembrie 2017 - 13:11

Articol pasajul Solventul - opiniatimisoarei.ro

Citeaza

Ce inseamna aceasta noua varianta de traseu? Practic, se roteste putin pozitia rutei initiale. E o chestiune de cativa metri, care insa scoate pasajul de sub incidenta terenului de la Solventul pe care se baza in cea mai mare parte implementarea primei solutii, sustin surse din randul administratiei.

Oare cat ar trebui rotit/ocolit traseul optim?
Pana acum nu s-a gandit nimeni la asta?
Aveti careva pe harta traseul optim si delimitarea terenului Solventul ?
0

#280 Useril este offline   ioio_viola 

• Membru activ

Postat 20 noiembrie 2017 - 15:57

totusi are cineva delimitarea terenului Solventul in zona unde intorc troleele?

https://www.google.r...49!4d21.1904798
0

Arata acest topic

• (50 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Ultima »