Florin.B RATT, la 06 octombrie 2017 - 18:16, a spus:
Nu iti prezinta nimeni scuze aici, ci doar realitatea, adica un cumul de factori ce duc la situatia din teren, printre acestia numarandu-se lipsa de conducatori de vehicule si da, santierele din oras sau chiar o simpla ploicica, asa cum spuneam. Asta-i realitatea si daca vrei o discutam aici sau poti merge pe ideea ca "nu ma intereseaza ce si cum, eu vreau doar sa injur pe cineva"
Realitatea este ca nu sunt conductorii de vehicule, nu ar trebuie sa spunem ca sunt santiere prea multe in oras sau ca ploaia a dat peste cap traficul transportului in comun, de fiecare data cand sunt astfel de situati ar trebui ca conducerea RATT-ului (sau cum se numeste ea mai nou) sa trimita vehicule suplimentare pentru ca cetatenii sa fie multumiti, intotdeauna dam vina pe altu "Uite domne ce face Primarul acesta, numai santiere, iar noi cei de la RATT nu putem sa multumim cetatenii si sa ne desfasuram activitatea in conditii normale din cauza ca sunt prea multe santiere" .."Aaaa ... ne cerem scuze .. ne-a luat ploaia prin surprindere, nu ne-am gandit ca o sa vina ploaia" ...
Pai santierele si ploiile va stau in cale sa nu va desfasurati activitatea ? Hai sa nu ne mai ascundem dupa degete si sa dam cu pietre unde nu e cazul.
Trebuie sa ai 3,4,5 10 oamenii care in caz de ceva sa iasa pe traseu (bineinteles oameni acestia trebuie platiti cumva si daca stau pe punctul ca nu sti cand ii chemi la munca "cum se spune la noi in telecomunicatii ONCALL)
Iar cei ce sunt pe traseu sa nu fie luati la suturi in fund ca de ce are intarziere sau de ce nu pot recupera minutele pierdute, pana la urma urmei sunt niste oamenii si nu robotii.
Hai sa fim seriosi si sa gandim cum ar trebui sa stea lucrurile intr-o tara civilizata, sa nu mai aruncam vina de la unul la altul.
NU injur pe nimeni, NU am injurat pe nimeni si nici nu voi face asa ceva, dar hai totusi sa vedem ca ....
ASTA ESTE MAREA REALITATE !!!
Aceasta postare a fost editata de FerraryTm: 06 octombrie 2017 - 19:12