STP Timișoara Forum: Iulius Town - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (221 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Iulius Town Business & Retail (Faza1-in constructie, Faza2-in proiectare) Evaluare topic: ****- 5 Voturi

#2081 Useril este offline   Andu 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 192
  • Inregistrat: 22 iunie 17

Postat 05 octombrie 2017 - 09:03

O sa termine mare parte pana in 2021 daca o sa existe cerere pentru spatii. Sper doar sa renunte la biserica de lemn din parc.
1

#2082 Userul este online   IlieB 

• Membru Senior*
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 832
  • Inregistrat: 06 iulie 15
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Masini, Excursii, Istorie

Postat 05 octombrie 2017 - 09:09

Au inceput in 2015 si suntem deja destul de avansati. La ritmul lucrariilor eu zic ca se va face pana in 2021, dar desigur, cum zice si @Andu, depinde si de cerere.
0

#2083 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 05 octombrie 2017 - 09:25

Dar tot în 2015 promiteau jumătate din proiect gata, printre care UBC0, parcul..., pai exact au făcut totul înafară de acestea. Exact cum se spune mai sus, la clădiri depinde de cerere, da' parcul, fresh markt-ul, extinderea malului de ce depinde?Imagine postata

Ps: biserica o sa fie mai mult de aspect (muzeu), nefiind construită de la 0, ci adusă "De peste munți și vai".
0

#2084 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 05 octombrie 2017 - 12:21

Imi place ca din randari lipseste clairea Asirom :naughty1:
1

#2085 Userul este online   IlieB 

• Membru Senior*

Postat 05 octombrie 2017 - 12:50

Vezi postareadan.s, la 05 octombrie 2017 - 09:25, a spus:

Dar tot în 2015 promiteau jumătate din proiect gata, printre care UBC0, parcul..., pai exact au făcut totul înafară de acestea. Exact cum se spune mai sus, la clădiri depinde de cerere, da' parcul, fresh markt-ul, extinderea malului de ce depinde?Imagine postata

Ps: biserica o sa fie mai mult de aspect (muzeu), nefiind construită de la 0, ci adusă "De peste munți și vai".

Nu cred ca se vor apuca de Parc si de Fresh Market cel putin nu e gata parcarea supraetajata. Esti constient ca daca s-ar apuca doar de parc (fresh market e spre blvd antenei) ar distruge toate parcariile existente din imprejurul mall-ului, deci mii de clienti care nu au unde parca, deci pierdere.

Aceasta postare a fost editata de tm87blo: 05 octombrie 2017 - 12:51

0

#2086 Useril este offline   bizone 

• Membru activ
  • Postari: 236
  • Inregistrat: 08 octombrie 13

Postat 05 octombrie 2017 - 12:52

Vezi postareadan.s, la 04 octombrie 2017 - 21:57, a spus:

Nu numai in benzinarie, se trecea intruna dubla pentru intrarea in parcarea subterana.

Cand a fost interzis s-o iei la stanga in parcarea subterana, daca vii dinspre Galeria 1? Eu sunt unul care tot timpul am folosit parcarea subterana si faceam stanga acolo, linie continua sigur nu era si nici indicator care sa te avertizeze ca e interzis virajul la stanga nu exista. Era un indicator doar pentru cei care ieseau din parcare si te atentiona ca nu este voie s-o iei la stanga.
2

#2087 Userul este online   IlieB 

• Membru Senior*

Postat 05 octombrie 2017 - 12:54

Subscriu. Si eu foloseam parcarea albastra si faceam stanga venind dinspre Galerie (nu era nici indicator, nici marcaj care sa interzica).
0

#2088 Useril este offline   Pelbartus 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 733
  • Inregistrat: 29 aprilie 12

Postat 05 octombrie 2017 - 13:22

7 din 10 soferi faceau stanga cand ieseau din parcarea subterana, chiar si dupa ce a fost pus semnul de obligatoriu dreapta. Desi puteau folosi giratia pentru a se intoarce, dar regulile nu sunt reguli pentru anumite personaje.
Probabil la asta se referea dan.s.
0

#2089 Useril este offline   th3lurker 

• Membru activ
  • Postari: 487
  • Inregistrat: 11 decembrie 13

Postat 05 octombrie 2017 - 13:42

A fost si va fi dificil accesul catre parcarile Openville daca vii din nordul orasului.
Daca vii de pe Aradului trebuie sa intorci cumva in Piata Europei sau sa o iei pe Miresei si sa intrii de pe Antenei. Cei de pe Lipovei tot de pe Antenei intra.
O sa fie nevoie sa se reconfigureze si Consiliul Europei.
Imagine atasata: Openville - 2017.09.07 - 04.jpg
0

#2090 Useril este offline   DanielT 

• Membru activ
  • Postari: 1535
  • Inregistrat: 06 aprilie 17

Postat 05 octombrie 2017 - 14:06

In toate randarile lor, Piata Consiliul Europei apare ca un sens giratoriu, o fi asta solutia?
0

#2091 Useril este offline   ioio_viola 

• Membru activ
  • Postari: 1453
  • Inregistrat: 17 septembrie 15

Postat 05 octombrie 2017 - 14:22

ar fii o solutie in doua conditii, trecerile de pietoni sa fie departe de sens (semaforizate) sau prin pasaje subterane si sensul sa fie cu turbogiratii.
3

#2092 Useril este offline   CristiPC 

• Membru activ
  • Postari: 375
  • Inregistrat: 26 septembrie 16

Postat 05 octombrie 2017 - 15:55

:up_arow:
In momentul in care vad o randare noua Openville, asta e primul lucru la care ma uit: piata Consiliul Europei, sperand sa vad un pasaj acolo. Sper ca in cele din urma asta va fi solutia, asa cum au promis si ei si El.

Aceasta postare a fost editata de CristiPC: 05 octombrie 2017 - 15:56

1

#2093 Useril este offline   codrut80 

• Membru activ
  • Postari: 441
  • Inregistrat: 12 martie 16

Postat 05 octombrie 2017 - 18:02

Dacă știe cineva, cam ce înălțime va avea UBC 3?

Trimis de pe al meu X4_Soul_Style folosind Tapatalk
0

#2094 Useril este offline   ker 

• Membru activ
  • Postari: 434
  • Inregistrat: 18 septembrie 15

Postat 05 octombrie 2017 - 20:27

Pe Wiki zice 92 m (in poza) dar daca te uiti pe randari cu openville UBC 3 vine cam cu 4-5 etaje mai inalta ca UBC 1/2

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: CladiriTM.png

1

#2095 Useril este offline   codrut80 

• Membru activ

Postat 05 octombrie 2017 - 22:44

Mersi. Clar răspuns. Da așa e cu 5 etaje peste. Și dacă punem maxim (deși cam 4'80 are un nivel) 5metri pe nivel( cu un metru cat are placa dintre nivele, am auzit că ar ajunge și așa de groasă), iar UBC are 60 de metri, rezultă maxim 85 de metri. Doar daca are alte înălțimi, demisolul, parterul, chiar și etajele sau cele retrase sau cel de sus destinat utilităților.

Conform celor de la primărie așa cum postase se MHN, vedem că cei de la Wikipedia se cam înșală in privința unor clădiri, în ce privește înălțimea. Și anume: Fructus Plaza cand a fost construit,cei de la Cavanaro, proprietarii, anunțau chiar pe situl lor oficial, înălțimea clădirii și spuneau că are 51 de metri. Deci daca cei ce au construit nu știu ce au comstruit..., nu mai știe nimeni atunci. Și de aici deduc că unele date ale celor de la wiki sunt eronate. Iar Asiromul are 48 de metri, se și vede că e ceva mai scund decât UBC-1. H.Continental de asemenea are 51, conform diagramei de mai jos și par mai realiste. Imagine postata
2

#2096 Useril este offline   th3lurker 

• Membru activ
  • Postari: 487
  • Inregistrat: 11 decembrie 13

Postat 06 octombrie 2017 - 08:20

:up: :up: :up:
Studiul ala de altimetrie e din 2014, s-a schimbat de atunci proiectul. Mai degraba 92 de metri are, probabil chiar mai putin.

Aceasta postare a fost editata de th3lurker: 06 octombrie 2017 - 08:36

0

#2097 Useril este offline   codrut80 

• Membru activ

Postat 06 octombrie 2017 - 09:08

Da da, clar. Eu mă refeream și la înălțimea Hotelului Continental și la cea a lui Fructus Plaza (am scris mai sus despre Fructus pe vreme când era în construcție și pe situl celor de la Cavanaro era 51 de metri înălțimea clădirii, exact ca pe studiul de altimetrie. Cei de la wiki, chiar m-am uitat și eu la datele lor, scrie că are 16 etaje, dar are 13 etaje și unul retras, iar primele 4 etaje sunt de birouri și de aici câștigă ceva in înălțime fata de o clădire simpla de locuințe. Punand-ui 3 etaje in plus normal că le da 65 de metri. Au date eronate.) Iar Asiromul are 48 nu 60. În privința lui UBC 3 clar că, s-a schimbat proiectul. Dar incercam sa mă deslușesc cu colegul - ker- care spunea că fata de UBC-1, UBC3 e cu 5 etaje mai înaltă și UBC-1 are 60m iar 5 etaje e de-ajuns pt diferența asta de 32 de metri?! Și am zis că un etaj să aibe 5 metri și dă= 25 de metri. Deci rezultă 85 de metri. Numai dacă parterul, demisolul și etajul retras au alte înălțimi.

Aceasta postare a fost editata de codrut80: 06 octombrie 2017 - 09:21

0

#2098 Useril este offline   ker 

• Membru activ
  • Postari: 434
  • Inregistrat: 18 septembrie 15

Postat 06 octombrie 2017 - 09:28

Vezi postareacodrut80, la 06 octombrie 2017 - 09:08, a spus:

Da da, clar. Eu mă refeream și la înălțimea Hotelului Continental și la cea a lui Fructus Plaza (am scris mai sus despre Fructus pe vreme când era în construcție și pe situl celor de la Cavanaro era 51 de metri înălțimea clădirii, exact ca pe studiul de altimetrie) Iar Asiromul are 48 nu 60. În privința lui UBC 3 clar că, s-a schimbat proiectul. Dar incercam sa mă deslușesc cu colegul - ker- care spunea că fata de UBC-1, UBC3 e cu 5 etaje mai înaltă și UBC-1 are 60m iar 5 etaje e de-ajuns pt diferența asta de 32 de metri?! Și am zis că un etaj să aibe 5 metri și dă= 25 de metri. Deci rezultă 85 de metri. Numai dacă parterul, demisolul și etajul retras au alte înălțimi.

Ceva e ciudat in legatura cu inaltimiile. Eu am mai spus inainte ca ceva nu e in regula, de exemplu orice informatie despre inaltimea unui bloc de locuinte de zece etaje e ca are 30 de metri, si UBC1 si UBC 2 cica au 60m, dar daca te uiti la blocul de locuinte de zece etaje din dreapta ASIROM-ului e abia cu vre-o 3 etaje (etaje de bloc de locuinte) mai inalt, iar UBC 1 care e langa ASIROM e doar cu un pic mai inalt ca ASIROM. Cei drept e o mica panta unde e Openville in comparatie cu ASIROMUL, dar chiar si asa nici vorba ca UBC1/2 sa fie dublu cat un bloc e zece etaje.
Pe Wiki iarasi arata ciudat. Inaltimea ASIROMULUI dupa cum zici nu e 60 metri, probabil nici a Fructus plaza, iar diferenta dintre UBC3 si UBC1 e mult mai mare decat diferenta dintre cele doua pe randarile Openville.
0

#2099 Useril este offline   codrut80 

• Membru activ

Postat 06 octombrie 2017 - 12:49

Un bloc de locuințe de care zici tu, are 33m iar daca iei și casa liftului (cum se zice) are 36, cum e pe acea diagramă pusa de MHN. Iar când te uiți foarte de aproape, apare și o iluzie optică, nu poți să îți dai seama de diferențe, doar daca sun foarte mari diferențele. Dar dacă sunt doar vreo 5,6-7 metri nu prea o să faci diferența, care e mai înaltă, doar daca le privești (clădirile) mai de la distanță. Iar d.p.d.v al diagramei, Asiromul are 48; deci de la 33sau36 la 48 e o diferenta de 15 metri, exact 3 etaje cum ai observat- deci nu e nimic greșit, așa se și potrivește. Iar UBC-1 și 2, au 60 metri, diferența de 12 metri față de Asiromul, ceea ce înseamnă (dacă luăm că referință etajul de la un bloc de locuințe, că la el făceai comparațiile că nu e dublu UBC-1 și 2) 4 etaje diferența față de Asiromul și așa cam arată, dar sa te uiți de la o distanta mai mare și nu din p-ta Consiliul Europei, e prea aproape. Iar 12metri se văd doar puțin că ar fi diferența. Dacă privești din spatele cimitirului eroilor de pe str Amurgului, de exemplu, e punctul și egal că distanta fata de ambele clădiri, că să observi cât mai corect, vei vedea că se observă diferența de 12 metri. Iar, cum ai zis despre blocul de locuințe că nu e pe jumătate față de UBC-uri, păi nici nu e jumătate, nici din datele știute, de exemplu: UBC-1,2 au 60 metri, iar Blocul are 33(vezi că nu numeri doar etajele și numeri 10× 3, mai e și parterul) Deci vine cât un bloc de 10 etaje(defapt 11 nivele) și încă un bloc de 8 etaje( defapt 9 nivele, pt că înmulțești toate nivelele și faci 9nvele ori 3 metri și îți dă 27) și plus cei 33 de metri da exact 60. Deci e o diferenta de 27 de metri, și nu de încă un bloc. Privește mai de la distanță cum ți-am spus și se observă diferența de 27 de metri, nu e chiar nu știu cât de mult. Dar e cat de cat...

Aceasta postare a fost editata de codrut80: 06 octombrie 2017 - 15:44

2

#2100 Useril este offline   Gioco 

• Membru senior
  • Postari: 1480
  • Inregistrat: 25 februarie 16

Postat 06 octombrie 2017 - 19:00

In urma unei discutii purtata azi cu un manager din departamentul tehnic-administrativ am ramas cu urmatoarele:
1. se "trage tare" pentru finalizarea UBC 1 si mutarea chiriasilor (sau macar o parte) pana la sfarsitul anului;
2. se doreste finalizarea rapida a lucrarilor de excavare la UBC 3 si inceperea lucrarilor la radier;
3. in noiembrie-decembrie intentioneaza inceperea lucrarilor de extindere a corpului mall-ului in perimetrul UBC 1-UBC 3;
4. inceperea lucrarilor la UBC 0 (pilotii);
5. inceperea lucrarilor la parcul suspendat.

Daca am inteles bine...pentru pct. 4 si 5 ar avea urmatoarea strategie. Executie piloti, fundatie si 4-6 nivele pentru UBC 0 dupa care vor opri lucrarile pana la finalizarea parcului. Dupa finalizarea parcului vor continua lucrarile la UBC 0.
UBC 0 e cea mai importanta cladire o ancora a proiectului si in jurul ei isi construiesc o strategie de comunicare-marketing. Practic, vor sa intinda cat mai mult campania de comunicare despre UBC 0 care reprezinta "magnetul" acestei strategii de comunicare-promovare.
9

Arata acest topic

• (221 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou