Proiecte diverse de infrastructura lucrari de mica anvergura
Postat 09 iunie 2017 - 21:46
mile, la 09 iunie 2017 - 21:21, a spus:
repede vreti sa aruncati cu piatra in halba mea de bere virtuala
pe opiniatm este o harta cu un traseu din AEM, eu am pus o harta cu ce a amenajat primaria Ghirodei, iar despre drum pot spune ca seamana cu drumurile agricole din U.K. la latime
Postat 09 iunie 2017 - 22:15
Postat 11 iunie 2017 - 20:16
The Mechanic, la 09 iunie 2017 - 21:46, a spus:
pe opiniatm este o harta cu un traseu din AEM, eu am pus o harta cu ce a amenajat primaria Ghirodei, iar despre drum pot spune ca seamana cu drumurile agricole din U.K. la latime
Am fost in data de 9(vineri) pe el si daca ai mai mult de 40km/h si nu esti atent risti sa lovesti pe unul din sens opus din cauza curbelor stranse. E bun pentru masinile mici care au treaba in Lugojului/Aeroport sa ajunga in Buziasului.
Postat 12 iunie 2017 - 11:55
Postat 12 iunie 2017 - 15:30
- au facut repede fara sa incure prea mult
- au reparat si in adancime unde era nevoie
- majoritatea canalelor au fost ridicate la nivel direct, nu ulterior - strada e plina de canale tip capcana
- au refacut marcajele
- au nivelat mai bine la linia de tramvai si au eliminat bordura idioata de langa benzinaria din spatele bisericii
borduri si parcari nu prea aveau ce sa mai repare
acum in schimb tot sparg pe Sagului - sunt alte echipe care nu lucreaza in weekend
Postat 12 iunie 2017 - 18:04
Postat 16 iunie 2017 - 11:48
Postat 16 iunie 2017 - 19:07
Postat 16 iunie 2017 - 19:53
Postat 20 iunie 2017 - 18:49
Ma bucur ca se asfalteaza si se schimba borduri la greu, chiar e nevoie de interventii in forta, dar nu-mi place deloc calitatea asfaltului care se foloseste, vorbesc la modul general. Nu ma pricep deloc in domeniu, dar vizual pare ca e un asfalt care nu e de cea mai buna calitate, dovada ca multe strazi care in urma cu 1-2 ani erau asfaltate, au acum stratul de uzura crapat.
Postat 21 iunie 2017 - 10:23
tion
Pista noua de biciclete de pe strada Paris, trasata peste noapte. Nu s-a gasit inca vopsea
Bicicliștii care vor să ocolească centrul interzis au la dispoziție un traseu nou, pe șosea, trasat peste noapte. Este vorba despre pista de 300 de metri de pe strada Paris, care a fost amenajată în noaptea de marți spre miercuri. Nu a fost vopsită încă, pentru că nu s-a găsit vopseaua potrivită, iar primarul Nicolae Robu a cerut una cu o aderență mai bună.
Postat 23 iunie 2017 - 14:33
23 iunie, 2017 - 02:05 PMAutor: Liliana Iedu Categorie: ADMINISTRATIE1
TIMISOARA. Primaria Timisoara a obtinut in proprietate, de la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), doua drumuri foarte importante, la iesirea din oras.
Este vorba de o portiune de sosea spre Arad si de bucata de drum spre Sacalaz care in prezent are cate o banda pe sens, pana la pasaj.
Primaria Timisoara isi propune sa largeasca aceste sosele la patru benzi de circulatie.
„Am preluat in aceasta saptamana de la CNAIR doua drumuri, mai exact doua portiuni de drumuri. Pe de o parte din drumul spre Arad am preluat tronsonul pana in dreptul sensului giratoriu care face conectarea cu centura. Am mai preluat si din drumul spre Sacalaz, spre Jimbolia, mai exact portiunea de unde se termina doua benzi pe sens si se termina pentru ca pana acolo era al municipiului Timisoara si pana dupa pod. De acum vom putea sa largim la 4 benzi si acea portiune„, a mai declarat Nicolae Robu, primarul Timisoarei.
Edilul a cerut si Consiliului Judetean Timis sa cedeze in favoarea Primariei Timisoara drumul de la iesire din Timisoara, spre Dumbravita, pana la conexiunea cu Autostrada A1, pentru a-l largi, de asemenea, la patru benzi de circulatie, doua pe fiecare sens. Este vorba de 16 km de sosea.
OT

Ajutor