Nu știu cum citați voi mai multe persoane în același răspuns... mai am de învățat

)
RB93, chiar m-am uitat (de sus) pe asfalt în zona în care ies camioanele, nu se observau urme sau dâre de noroi. N-am vizibilitate totală la poarta de ieșire unde probabil s-ar curăța roțile, deci nu știu exact ce se face. Ce pot spune e că totul e bine organizat, camioanele au circuite bine stabilite în șantier, intră pe poarta dinspre splai și ies pe cea de lângă casa oblică pe Take I. Pe șantier fiecare știe pe unde merge, nu se încurcă unul pe altul, când se parchează sunt toate aliniate frumos.
Gioco și eu cred la fel, traficul lejer din timpul nopții permite camioanelor să revină la fix. Excavatoarele nu stau aproape deloc în așteptare, când un camion e plin, deja este altul gol lângă, e o pauză de câteva -șpe secunde până se face schimbul.
Da
Timis2, a fost tărăboi mare cu blocul acela, cineva dorea tare mult să fie evacuat, probabil să-l radă și pe el. Oamenii n-au avut nici curent nici apă o perioadă, ce să mai vorbim de căldură, aia venea de la fabrica ILSA. Erau la un moment dat și niște bannere afișate de locatari pe bloc, spuneau explicit ce probleme aveau.

Și eu am făcut înot la bazinul ILSA,
Pelbartus, mai jucam și ping-pong la măsuțele de la intrare, mai un fotbal pe teren... De aia recunosc că sunt un pic atașat emoțional de ce se petrece acolo, am fost foarte dezamăgit să văd în ce hal a ajuns bazinul. Zona arăta f nasol după ce fabrica a fost închisă și abandonată (același tipar ca la majoritatea fabricilor din Tm sau chiar Ro, vezi Guban tot în perioada asta) depresiv de-a dreptul. După demolare arăta ca o zonă de război, dar apoi s-a petrecut ceva interesant: n-a trecut mult timp și natura a început să revendice locul și aproape tot terenul a înverzit. Au crescut plante dar și copaci, seara și dimineața se auzeau păsărele, ba chiar s-au aciuit niște fazani acolo. Dâmburile de moloz au devenit niște delușoare împădurite

Nu se mai vedeau așa multe gunoaie (de plante!), vorba lui
Doppler, dacă se mai întârzia cu șantierul ISHO mai niște ani, aveam și aici un parc natural Văcărești

Boschetari nu prea intrau pt zona era supravegheată cât de cât de o familie (așa părea, erau și femei) care locuia într-o clădire mai spre depou, angajați de proprietar probabil. Evident că pe lângă ei stătea o haită de câini care era alertă la tot ce mișca pe teren și lătra de ne trezeau noaptea dacă simțeau ceva. Era o perioadă când tot intrau niște ”întreprinzători”

cu cărucioare de butelii și gubireau fier-beton, se chinuiau să le scoată din molozuri; dar îi dădeau câinii de gol și apărea și un nene care-i scotea prompt afară.

Ei reveneau a doua zi, iar scena se repeta, până se pare că și-au dat seama că nu apucă să ia mai nimic.
Vă pun și câteva poze, să vedeți cam cum s-a transformat

Știu că pe voi mai mult șantierul vă interesează, dar și istoria locului are ceva interesant