Zona CETATE Reabilitarea cladirilor istorice din Timisoara
Postat 19 ianuarie 2017 - 10:39
Doppler, la 19 ianuarie 2017 - 00:00, a spus:
Daca te referi la "Casa cu Lei" din Piata Unirii, din pacate doar cladirea e imbracata in panza (nu exista schela). Probabil pentru a nu pica tencuiala in capul trecatorilor.
Postat 19 ianuarie 2017 - 13:48
P.S. Grija mare cu drona in Libertatii. Citisem pe undeva o relatare de la EYE IN THE SKY, cum baietii de la garnizoana l-au atentionat, crezand ca filmeaza in interiorul curtii. Cica erau pregatiti sa darame drona, daca nu se conforma ordinelor date de un soldat, sa coboare drona.
Postat 19 ianuarie 2017 - 14:34
cseh_17, la 19 ianuarie 2017 - 13:48, a spus:
P.S. Grija mare cu drona in Libertatii. Citisem pe undeva o relatare de la EYE IN THE SKY, cum baietii de la garnizoana l-au atentionat, crezand ca filmeaza in interiorul curtii. Cica erau pregatiti sa darame drona, daca nu se conforma ordinelor date de un soldat, sa coboare drona.
Daca cineva doreste sa afle un secret militar romanesc, acceseaza google earth.
Incidentul imi aminteste de o intimplare din jurul anului 2000, in portul din Severin am fost dus la seful UM pentru ca am filmat frontiera de stat, cica nu e voie, chiar daca zona este obiectiv turistic.
Am fost pus sa sterg partea aceea de caseta.
Chagall, la 19 ianuarie 2017 - 13:52, a spus:
google: jumanca hotel
Postat 20 ianuarie 2017 - 13:45
Postat 20 ianuarie 2017 - 13:46
Care e faza cu cele 2 autorizatii? Sunt eliberate pentru aceeasi adersa
In sfarsit reabiliteaza si cladirea cu banca, cei drept nici la cea de langa nu i-ar strica putina tencuiala noua.
Postat 20 ianuarie 2017 - 14:22
Postat 20 ianuarie 2017 - 15:27
Florin.B RATT, la 20 ianuarie 2017 - 14:22, a spus:
De acord ca arata complet nepotrivit in momentul acesta. Plin de cabluri inca...peretii nefinisati, pe latura opusa ruinelor trebuiau sa fie puse pe zid stemele oraselor infratite cu Timisoara, vad ca nu mai apar.
Sper macar sa finiseze peretii si sa planteze ceva pe pamantul ala. E pacat pentru ca piata are potential pentru diverse evenimente culturale restranse in aer liber.
In general mi se pare trist cat de neingrijit arata inca centrul istoric. Cablurile sunt peste tot, pungi la cosurile de gunoi au fost efectiv doar in saptamana receptiei lucrarilor si acuma e plin de gunoi direct in ele, mult praf inca si nisip/pietricele ramase imprastiate, bancile uneori prea hai hui in Libertatii dar si pe stradute, ghivecele alea de apartament sa nu mai zic
Ah..si de bezna de pe stradutele nerenovate no comment...arata ca un ghost town pe Ungureanu, Grigorescu, Pacha etc. etc.
Postat 20 ianuarie 2017 - 19:42
Asa am citir in Renasterea.
proprietarii din cladirea alaturata(blocul cu 4 etaje) unde e Agentia de pretatii sociale, au obtinut in instanta anularea autorizatiei de construire. Razboiul continua.
Postat 20 ianuarie 2017 - 20:06
Tot ce pot spune e ca Jumanca a facut ceva de calitate cu Aparthotel Iosefin din Piata Kuttl deci tind sa cred ca nu ar face ceva mai prejos intr-o zona si mai centrala.
Postat 21 ianuarie 2017 - 13:21
Am vazuta zeci de centre istorice (nu bataia de joc de la noi) din orase europene, unde anumite hotele aveau acces auto in subteran pentru clienti exact pe o astfel de straduta pietonala. Accesul era cu bariera, sau mai elegant cu acele piese metalice care se adancesc in pavaj, iar totul arata si se intampla foarte civilizat. De ce nu putem si noi intra in rand cu lumea...?
Vad ca incetul cu incetul ajungem sa numai facem diferenta intre ceva vechi de calitate, si ceva vechi fara calitate.
Postat 22 ianuarie 2017 - 15:02
P.S. Mc D s-a injumatatit teritoriul? Parca apare o usa noua in imagine.
Postat 22 ianuarie 2017 - 15:05
dan.s, la 22 ianuarie 2017 - 14:34, a spus:
Sa nu fiu rautacios...
Postat 22 ianuarie 2017 - 21:57
Fara sa fie permisa hranirea pasarilor, sint orase din Europa cu aceeasi populatie de porumbei ca la noi.
Ciorile sint cu miile in centru cu toate ca nu se hranesc in Piata Victoriei.

Ajutor