STP Timișoara Forum: VTM de SUD (Centura de Sud) - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (99 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

VTM de SUD (Centura de Sud) finalizat

#401 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 1258
  • Inregistrat: 08 ianuarie 11
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Formula 1
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 05 noiembrie 2016 - 12:00

Toti vin acum cu faina, zahar, ulei si oua.
0

#402 Useril este offline   nabucodonosor19 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 11 mai 16

Postat 05 noiembrie 2016 - 13:57

Am citit azi ca s-a reincalzit ciorba si a promis Alinutza si asta...
0

#403 Useril este offline   MNU 

• Ex member
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Guests
  • Postari: 318
  • Inregistrat: 21 septembrie 16

Postat 05 noiembrie 2016 - 15:09

Vezi postareaCristiPC, la 05 noiembrie 2016 - 11:42, a spus:

Din ce stiu eu guvernul Ponta a mers pe varianta cu cele 3: Iasi, Cluj si Craiova, dar am vazut ca Ciolos a mers pe ideea de 6 (sau 8 nu mai stiu) unde era si Timisoara inclusa. Sper sa aibe continuitate ideea extinsa.

Pe Ciolos l-am vazut enumerand cele 3 de mai sus. Nu vorbeam de ce s-a intamplat inainte.

Aceasta postare a fost editata de MNU: 05 noiembrie 2016 - 15:10

#404 Useril este offline   CristiPC 

• Membru activ
  • Postari: 366
  • Inregistrat: 26 septembrie 16

Postat 05 noiembrie 2016 - 17:49

Vezi postareaMNU, la 05 noiembrie 2016 - 15:09, a spus:

Pe Ciolos l-am vazut enumerand cele 3 de mai sus. Nu vorbeam de ce s-a intamplat inainte.

Stiam ca citisem undeva dar intr-adevar nu Ciolos a marsat pe 8 spitale regionale ci e propunerea pnl:

http://www.banatulaz...-din-decembrie/

Scuze de offtopic, discutia plecase de la ultima stire despre centura.

Aceasta postare a fost editata de CristiPC: 05 noiembrie 2016 - 17:50

0

#405 Useril este offline   MHN 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 6120
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 14 noiembrie 2016 - 17:26

Bun, e clar că-i campanie:
Seful Companiei de Drumuri confirma: Centura de Sud a Timisoarei va fi gata in 2019

Ce nu înțeleg eu este: dacă acum vor fi refăcute SF-ul, PT și care alte documente or mai fi, atunci de unde știu ei că fix 22 de luni o să dureze?!
N-ar fi timpul să impună un termen mai scurt?!
1

#406 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Postari: 10295
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:nespecificat

Postat 28 decembrie 2016 - 18:28

Sorin Grindeanu (cel mai probabil) va fi noul premier al Romaniei.
Am sperante enorme ca de data aceasta, acest proiect se va materializa.

Sper ca Timisoara sa poata beneficia pe deplin de investitii de la Bucuresti in viitorul apropiat.
3

#407 Useril este offline   MNU 

• Ex member
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Guests
  • Postari: 318
  • Inregistrat: 21 septembrie 16

Postat 28 decembrie 2016 - 19:46

Si eu sper dar mai ponderat.

Grindeanu e doar calul care va trage tot dupa cum dirijeaza Dragnea. Cautati toata declaratia de la anuntul propunerii si sunt sigur ca va veti da seama. Daca Grindeanu va fi un tip disciplinat, asa cum asteapta Dragnea sa fie (ca deaia l-a propus), vom vedea bani investiti tot in Teleorman.

#408 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2365
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 29 decembrie 2016 - 22:16

Vezi postareaMNU, la 28 decembrie 2016 - 19:46, a spus:

Si eu sper dar mai ponderat.

Grindeanu e doar calul care va trage tot dupa cum dirijeaza Dragnea. Cautati toata declaratia de la anuntul propunerii si sunt sigur ca va veti da seama. Daca Grindeanu va fi un tip disciplinat, asa cum asteapta Dragnea sa fie (ca deaia l-a propus), vom vedea bani investiti tot in Teleorman.

Din pacate si eu sunt in asentimentul tau. dar incerc sa vad jumatatea plina a paharului..si Boc era sluga disciplinata la "presedintele nostru" dar totusi a dus destule investitii in Cluj..cu rezultate vizibile.. Poate ca de fericire ca au inrosit dupa 27 de ani si judetul si orasul nostru..vor fi mai marinimosi cu banii. Desi dupa 'bafta" noastra legendara...iarasi avem culoarea politica a primarului invers cu cea a stapanirii din capitala.. Dar ca sa zicem cinstit nici cand era la putere pnl in cadrul usl..si nici in vremea conventiei democratice...nu a primit Timisoara nimic..doar suntem al doilea contributor ca si marime la bugetul de stat...cu alte cuvinte suntem "vacuta de muls" bugetara..laptele merge sa acopere golurile din alte parti... :censored:
2

#409 Useril este offline   RB93 

• Membru activ
  • Postari: 298
  • Inregistrat: 16 noiembrie 13

Postat 30 decembrie 2016 - 00:09

Vezi postareaBogdanTm, la 29 decembrie 2016 - 22:16, a spus:

Desi dupa 'bafta" noastra legendara...iarasi avem culoarea politica a primarului invers cu cea a stapanirii din capitala

E mult mai bine asa, are cine sa-i traga de mana si sa faca gura daca nu misca nimic.
Daca erau din acelasi partid nu avea voie sa maraie nimic.
1

#410 Useril este offline   ioio_viola 

• Membru activ
  • Postari: 1450
  • Inregistrat: 17 septembrie 15

Postat 30 decembrie 2016 - 10:21

"Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 30 decembrie a.c., decretul privind desemnarea domnului Sorin Mihai Grindeanu in calitate de candidat la functia de prim-ministru, pentru a cere votul de incredere al Parlamentului asupra programului si listei noului Guvern, potrivit art. 103 alin. (2) din Constitutia Romaniei, republicata", se arata intr0un comunicat postat pe site-ul Presedintiei.

sa speram ca o sa fie cu "noroc" si pentru noi de data asta.
1

#411 Useril este offline   corco 

• Membru activ
  • Postari: 991
  • Inregistrat: 10 octombrie 16
  • Interese:desbateri pe forum si prietenii

Postat 30 decembrie 2016 - 11:00

Eu cred ca v-a fi, avem un avantaj pentru prioritizare investitii si in candidatura asumata pentru titlul de capitala europeana a culturii. Centura Sud, modernizarea Aeroportului si sala Polivalenta am convingerea ca se vor face, posibila finalizarea spitalul oncologic si preluarea unor obiective spre finantare de catre ministerul culturii, in plan indepartat descarcarea Vest pentru autostrada Belgrad.
Cu Grindeanu prim ministru rolul politicienilor locali este decisiv sa propuna si sa fie sustinute proiectele

Aceasta postare a fost editata de corco: 30 decembrie 2016 - 11:02

3

#412 Useril este offline   The Mechanic 

• Moderator
  • Postari: 1285
  • Inregistrat: 30 ianuarie 15

Postat 30 decembrie 2016 - 11:19

grindeanu nu va face nimic de anvergura pt judetul Timis ca premier. Chiar el zicea zilele trecute ca nu vrea sa fie premier ca ii e bine la CJT, ca de asta l-a votat lumea si nu ii va dezamagi, bla-bla... deja a inceput cu o minciuna, razgandindu-se cu 180 grade in cateva zile.
2

#413 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30187
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 30 decembrie 2016 - 11:25

Nu cred sa existe un om politic care vrea sa faca cariera, sa refuze postul de prim ministru. -_- Sigur ca nu poate sa faca minuni pentru judetul din care e, opozitia si poate chiar ai lui, linsandu-l in cazul asta.
0

#414 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Postari: 10595
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 30 decembrie 2016 - 13:37

Sa nu uitam ca de data asta seful CJT a fost votat de consilieri, nu direct de populatie (chiar daca evident ar fi fost votat si direct).

Avem avantajul ca judetul rebel trebuie rasplatit pentru votul rosu, ca daca nici acum nu vin bani inapoi de la Bucuresti, data viitoare nu o sa mai voteze nici Imagine postata PSD,
3

#415 Useril este offline   colinb73 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 93
  • Inregistrat: 22 septembrie 13

Postat 30 decembrie 2016 - 15:40

Si daca nu ar vrea sa faca e obligat de mostenirea ministrilor.
BOC - Cluj - Centura, satdion, sala polivalenta, tramvaie etc
PONTA - Tg Jiu - Centura, stadion si parca era in proiect si o sa la polivalenta.

Se va vedea la anuntarea bugetului, daca se va face sau nu ceva. Asa cum ne-am obisnuit daca se aloca bani in buget se face, daca se spune ca nu se aloca bani dar vom vedea pe parcurs nu se face.

Aceasta postare a fost editata de colinb73: 30 decembrie 2016 - 15:40

1

#416 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 30 decembrie 2016 - 21:23

Proiectul de buget era gata cu mult inainte de a sti Dragnea ca Sevil Shhaideh nu va fi acceptata, deci indiferent ce prevede acesta, nu are nicio treaba cu Grindeanu si nu cred ca-i vor permite acestuia sa-l modifice cum vrea el.
0

#417 Useril este offline   RB93 

• Membru activ
  • Postari: 298
  • Inregistrat: 16 noiembrie 13

Postat 30 decembrie 2016 - 21:36

In speranta ca va fi PM pentru cel putin 2 ani din 4, acum e la inceput, intra in paine, creeaza noi structuri in jurul lui; nu are prea multe de comentat.
Dar de anul viitor, daca reuseste pana atunci sa preia din putere si sa-si atraga destula sustinere in partid va avea cate ceva de zis. Iar pentru a rezista are nevoie de sprijinul oameniilor cheie din psd, ma astept sa ii fie mai usor cu cei din zona oferind si el la schimb bani pentru investitii, pentru imagine la urmatoarele alegeri. Chiar si el are nevoie de o plasa de siguranta pentru cand nu va mai fi PM si nu cred ca vrea sa-i ia pe urme lui Bojin, pare destul de ambitios sa revina tot ca si presedinte al CJ/primar. Ori poate face vreo surpriza si il vedem candidat la prezidentiale ...My 2 cents

Aceasta postare a fost editata de RB93: 30 decembrie 2016 - 21:38

1

#418 Useril este offline   colinb73 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 93
  • Inregistrat: 22 septembrie 13

Postat 31 decembrie 2016 - 12:15

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 30 decembrie 2016 - 21:23, a spus:

Proiectul de buget era gata cu mult inainte de a sti Dragnea ca Sevil Shhaideh nu va fi acceptata, deci indiferent ce prevede acesta, nu are nicio treaba cu Grindeanu si nu cred ca-i vor permite acestuia sa-l modifice cum vrea el.

Dupa cum cred ca ai vazut pana acum proiectul de buget se poate modifica si cu 10 minute iniante de votul final.
Eu cred ca un prim ministru care e pus de partid si nu de Dragnea dupa un vot covarsitor nu cred ca nu are puterea in partid sa puna vreo 2-3 investitii pe Timis.

Nu cred ca imparteala e facuta mai ales ca nu stiau polii de putere, si acum polii de putere sun Teleorman si Timis, nu altii. Acolo e o haita nu o organizare normala.
1

#419 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 31 decembrie 2016 - 12:45

Parerea ta si o respect... Parerea mea insa, e ca Grindeanu nu va avea niciun cuvant de spus pana la elaborarea viitorului proiect de buget, cel pentru 2018, asa ca eu zic sa avem rabdare si sa nu-l acuzam aiurea, deocamdata, daca nu vom vedea nimic spectaculos in 2017.
0

#420 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 31 decembrie 2016 - 14:38

Si hai sa punem punct aici, subiectului politica!
0

Arata acest topic

• (99 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou