STP Timișoara Forum: Linia Expres 8 - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (33 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Linia Expres 8 Evaluare topic: -----

#461 Useril este offline   Paul85 

• Membru Senior***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 723
  • Inregistrat: 23 februarie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 27 noiembrie 2016 - 21:36

Nu are legatura cumva cu pauza de masa a soferilor + retragerea varfului?
0

#462 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30199
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 27 noiembrie 2016 - 21:41

Posibil. Aceste pauze apar intre orele 8:30-9:30 si 18-19.
0

#463 Useril este offline   denisa.d. 

• Membru Senior**
  • Postari: 610
  • Inregistrat: 26 februarie 14
  • Sexul:feminin
  • Locatia:Timisoara, Romania

Postat 29 noiembrie 2016 - 09:10

Ce inseamna suplimentarea autobuzelor?! Simplu. Un sofer sa lucreze 12 ore fara pauza. Deci, exista "solutii" - mai mult sau mai putin...omenesti.

P.S.: am auzit asta de la un sofer. Daca nu-i pe bune, n-o fi...
0

#464 Useril este offline   iulius 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 86
  • Inregistrat: 12 decembrie 10

Postat 30 noiembrie 2016 - 14:52

sunt soferi care lucrează si mai mult de 12 ore
0

#465 Useril este offline   Visor 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8421
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 30 noiembrie 2016 - 15:18

Corect, pe langa programul obisnuit de lucru la o linia dintr-o zi de 10-12 ore, in unele zile se mai adauga si ore de noapte la trasele de personal.
0

#466 Useril este offline   denisa.d. 

• Membru Senior**

Postat 05 decembrie 2016 - 22:30

Ca nu sunt oameni suficienti pentru a suplimenta autobuzele / tramvaiele / ce-o mai fi... se stie. Ca semafoarele inteligente mai mult incurca, se stie si asta. Dar pe mine inca ma mai surprinde mentalitatea romaneasca (nu stiu de ce ma mai surprinde si in prezent, dar nu conteaza). Am urcat astazi intr-un E8, pe sensul spre Albastrelelor. La fiecare statie urcau calatori "bombanind" ca a intarziat 2...5...10...15 min. Dar nimeni nu a observat (sau aia nu mai conteaza) faptul ca s-a facut vreo 10 minute doar de la Calderon pana la Ciclop. Cineva si-a dorit semafoare inteligente. Le avem. Si atunci sa nu ma mai mir de ce vorbea singur soferul incercand sa-si gaseasca o proprie explicatie pentru noutatile "rasarite" prin oras.

Aceasta postare a fost editata de denisa.d.: 05 decembrie 2016 - 22:31

1

#467 Useril este offline   qew 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 161
  • Inregistrat: 18 martie 08

Postat 05 decembrie 2016 - 22:46

Nu e vorba de mentalitatea romaneasca. E vorba ca aceste intarzieri sunt ceva obisnuit si nu este normal. Cand se pune acolo un orar se pune sa fie cat de cat respectat, ca atunci degeaba mai punem un orar.

Eu din cauza faptului ca nu se respecta orarul trebuie sa merg la servici pe jos sau cu masina ca sa fiu sigur ca nu intarzii. Este normal asa ceva?

Aceasta postare a fost editata de qew: 05 decembrie 2016 - 22:47

0

#468 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08

Postat 06 decembrie 2016 - 10:44

Mda, ca la CFR .. scriem ca face trenul 3 ore, dar "stie toata lumea" ca face 4. Pai mai bine scrie naibii si-n Mersul Trenurilor ca face 4, si nu se supara nimeni daca din greseala ajunge mai devreme :D

Idem si cu orarele la autobuze. Daca se stie ca la ora de varf sunt ambuteiaje, mai bine se iau in calcul in cadrul graficului..
0

#469 Useril este offline   denisa.d. 

• Membru Senior**

Postat 20 decembrie 2016 - 17:50

Am trait s-o vad si pe asta:

astazi, 75(!!) de minute, nici urma de E8 pe sensul spre Sagului.
Mi s-a intamplat de multe ori sa astept 45-50 min. in weekend dupa un autobuz, ok, devenise o chestie obisnuita pentru mine, mai nou astept cam tot atat si peste saptamana in unele intervale, dar 75 ??? A plecat unul la 16:08 (Levantica) apoi pauza totala pana la 17:25. (aproximativ, pentru ca ceasul ratt-ului NICIODATA nu corespunde cu nici un alt ceas: de mana, telefon etc.)
Oh, iertati-ma, orele 16-17 nu sunt de varf (sau asa crede domn` primar care se lauda cu mega suplimentari).

Citisem recent niste comentarii la cateva stiri pe tema traficului din ultima vreme din Timisoara in ideea in care sunt foarte multe masini (poate din ce in ce mai multe) si daca stai putin in loc si urmaresti traficul, din 10 masini in cel putin 7 este doar soferul. Pai normal ca preferi masina atata timp cat astepti cu orele un autobuz. Ok, exceptand principiul acela cu "timpul costa bani"... pleci mai repede ca sa ajungi la timp, dar cu cat sa pleci?! 2 ore?!

L.E.: pentru cele 75 de minute de "pauza" nu vreti sa stiti ce era in statia Baba Dochia...

Aceasta postare a fost editata de denisa.d.: 20 decembrie 2016 - 17:51

0

#470 Useril este offline   Visor 

• Moderator
  • Postari: 8421
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 20 decembrie 2016 - 18:18

Din pacate dupa ora 17:45 mai raman doar doua autobuze pe traseu, fiind distribuite in egala masura. Asta in cazul ideal cand se respecta graficul si nu e haosul dinaintea sarbatorilor de acum. Asa ca din cauza dereglarii graficului, e posibil sa se fi nimerit ultimul autobuz sa iasa mai repede de ora 17:45. Asa se intampla cand se merge "la pierdere", evident soferul daca termina serviciul la 17:15 (sa zicem), nu mai poate efectua inca o tura ca sa iasa la 17:45 si nu poate iesi mai tarziu, la 18:30 (sa zicem), pentru ca e platit cred doar pana la ora iesirii din traseu, nu-l invinovatesc pentru asta. Iar cele doua autobuze ramase bineinteles fiecare fiind unde s-a nimerit. Ambele s-au nimerit cel mai probabil pe acelasi sens de traseu, de aceea si timpul acesta enorm.

Din pacate pe orice linie ai circula, tot cu intarzieri se circula. :( Asa va fi cel putin saptamana asta, poate si cealalta.

Dar cum ai zis si tu, in mai toate masinile doar soferul era... Asta e mentalitatea romanului. Daca 20 de acesti soferi de autoturisme ar lasa dracului masina deoparte si si-ar misca dosul lenes pana in statia de autobuz, ar insemna 20 de calatori pentru RATT si 20 de masini in minus pe strada! Rezulta, incasari pentru RATT de la inca 20 de calatori si strada mai goala pentru autobuz. Rezulta incasari mai multe, marit salariu la soferi, pastrati soferi si angajati soferi de autobuze si posibilitatea introducerii a inca unui autobuz pentru calatorii noi-veniti care si-au mai lasat dracului masina in garaj. Pare un exemplu pueril, dar ganditi-va la chestia asta la o scara mai larga!

Tocmai mi-am amintit... cum sa umble fitzosii cu autobuzul?? Ar fi o mare rusine ca ei sa stea la comun cu alti oameni. :Facepalm_emote_gif: Mai bine se lafaie singuri in bolizi, cu telefonul intr-o mana, cu volanul in cealalta si sa taie calea troleibuzului la iesirea acestuia din alveola, pentru ca tot el e mai grabit si tot el se enerveaza daca e claxonat de troleibuz. Incredibil!! :uimit2:
3

#471 Useril este offline   denisa.d. 

• Membru Senior**

Postat 20 decembrie 2016 - 18:43

Vezi postareaVisor, la 20 decembrie 2016 - 18:18, a spus:

[...]cum sa umble fitzosii cu autobuzul?? [...]

Ca un singur exemplu, vezi parcarea Iulius Mall: daca s-ar putea sa intre cu masina inauntru, ar fi perfect. :fahren0018: :fahren0018:

Scuze de offtopic.
0

#472 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30199
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 20 decembrie 2016 - 20:19

In intervalul orar 16-17 chiar nu a lipsit de pe traseu niciun autobuz de pe linia E8. Toate cele patru erau pe traseu. Asa cum spunea si Visor, dupa ora 17:45 raman doar doua, exact cand e nebunia cea mai mare pe Pestalozzi, la Electro in fata, pe Calea Sagului, etc.
0

#473 Useril este offline   denisa.d. 

• Membru Senior**

Postat 20 decembrie 2016 - 20:39

Da, sunt de acord cu tine, sa fie toate 4 pe traseu. Intamplarea a facut sa fie pe acelasi sens.

Aceasta postare a fost editata de denisa.d.: 20 decembrie 2016 - 20:44

1

#474 Useril este offline   MNU 

• Ex member
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Guests
  • Postari: 318
  • Inregistrat: 21 septembrie 16

Postat 20 decembrie 2016 - 20:40

Vezi postareaVisor, la 20 decembrie 2016 - 18:18, a spus:

....

Dar cum ai zis si tu, in mai toate masinile doar soferul era... Asta e mentalitatea romanului ...

Tocmai mi-am amintit... cum sa umble fitzosii cu autobuzul?? Ar fi o mare rusine ca ei sa stea la comun cu alti oameni. :Facepalm_emote_gif: ....

Acuma nah... e mai greu sa cari bradul de Craciun cu E8-ul.

In cazul meu, ca sa ajung la serviciu, pe langa faptul ca trebuie sa traversez TOT orasul, liniile RATT ma mai si duc in "turul orasului", traseul facand un "zig-zag" din zona de domiciliu pana in capatul celalalt, la serviciu.

Sunt adeptul utilizarii transportului public, dar cand timpii sunt de 3x sau 4x fata de cat fac cu masina... mai bine lasa.

Aceasta postare a fost editata de MNU: 20 decembrie 2016 - 20:46

#475 Useril este offline   denisa.d. 

• Membru Senior**

Postat 20 decembrie 2016 - 20:55

:nu: ...si atunci ajungem din nou la ideea ca sunt foarte multe masini in trafic si automat au de "suferit" si mijloacele RATT :jos:

L.E.: pe traseul E8 am vazut un lucru nou de cateva zile. Pentru a mai "recupera" cateva minute din cele multe de intarziere, pe Saguna (cand merge spre Vulcan) intra pe linia de tramvai ca sa nu mai prinda de X ori semaforul pentru masini.

Aceasta postare a fost editata de denisa.d.: 20 decembrie 2016 - 21:00

2

#476 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 20 decembrie 2016 - 21:14

Asta e o alta idioteni, ca autobuzele nu folosesc linia de tramvai, unde situatia o permite.
0

#477 Useril este offline   brioti 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 03 iunie 13

Postat 20 decembrie 2016 - 21:52

Poate daca s ar baga si căldura in tramvaie iarna si clima vara ...Da as merge....pana atunci scuzati ma.....fac parte din categoria cealalta
0

#478 Useril este offline   MNU 

• Ex member
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Guests
  • Postari: 318
  • Inregistrat: 21 septembrie 16

Postat 20 decembrie 2016 - 22:08

Pentru mine nemultumirile legate de liniile RATT sunt, in ordinea asta:
1. Timpii extrem de lungi din punctul A in punctul B;
2. Traseele, in unele cazuri, complet anapoda (uneori acestea fiind si o cauza pentru punctul 1);
3. Aglomeratia din mijloacele de transport (de regula folosesc RATT la ore de varf);
4. Conditiile de calatorie, la tramvaie.

Aceasta postare a fost editata de MNU: 20 decembrie 2016 - 22:09

#479 Useril este offline   xander89 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 76
  • Inregistrat: 16 decembrie 16

Postat 21 decembrie 2016 - 19:01

astazi am stat in statie aproape o ora pe sensul dinspre sagului spre plopi in intervalul orar 14-15, pe aplicatie imi apareau trei autobuze care veneau dinspre plopi spre sagului si niciunul invers (probabil al patrulea era pe undeva dupa albastrelelor si aplicatia nu l-a mai afisat nefiind actualizata cu traseul nou). abia cam pe la 14:50 a ajuns in statia de la profi (arta textila) primul autobuz din cele trei care a ajuns la pod si s-a intors...

de ce in intervalul asta orar circula in asa hal de se aduna toate pe un singur sens de mers? nu e prima oara cand am mai stat atata dupa el intre orele astea.
0

#480 Useril este offline   denisa.d. 

• Membru Senior**

Postat 21 decembrie 2016 - 22:22

Idem si la ora 17. 4 pe un sens, unul s-a retras, apoi au trecut 2 spre capat :fahren0018: :fahren0018: (spre Albastrelelor), la interval de vreo 10-15 min. cred... si nu s-a intors niciunul, decat dupa muuult timp.

P.S.: am asteptat la Levantica - statie care e relativ aproape de capat.

Aceasta postare a fost editata de denisa.d.: 21 decembrie 2016 - 22:23

0

Arata acest topic

• (33 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Ultima »