STP Timișoara Forum: Indicatoare, marcaje și semnalizări rutiere - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (88 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Indicatoare, marcaje și semnalizări rutiere managementul traficului in oras

#901 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10602
  • Inregistrat: 14 februarie 11
  • Sexul:masculin

Postat 20 octombrie 2016 - 21:08

Imagine postata Imagine postata Cel mai probabil au fost oprite pentru upload-ul inteligentei. Serios.

Imagine postata La ducere spre Dedeman, in jur de ora 15:40, nu am observat ca mergeau, la intoercere mergeau. Probabil mergeau si la ducere dar am mers cu valul. La oricare intersectie nou semaforizata, foarte probabil sa se intimple multe accidente in perioada urmatoare, mai ales ziua, cind autopilotul te face sa ignori semafoarele noi.

Pe la 11 si ceva, la intersectia din poza, linga Mall si cimitir, am stat mai mult de 3 minute pina sa intilnesc o gaura in trafic. Nici un nesimtit nu s-a indurat sa ma lase sa intru, se grabeau toti sa prinda coloana de la semafor. Imagine postata Imagine postata

Indraznesc sa sugerez Comisiei pentru Circulatie sa mute trecerea de pietoni din stinga in partea dreapta, masinile care vin dispre Galeria 1 si oricum o sa opreasca pentru a da prioritate pietonilor iar aceasta mutare o sa permita celor care vin dinspre Piata Consiliul Europei si executa viraj la stinga sa intre mai usor, fara sa fie necesara, Doamne fereste, instalarea de semafoare si la aceasta intersectie. IN PLUS, soferii stau cu ochii in dreapta sa se asigure daca vin masini iar intre timp in fata lor pot sa apara pietoni,

Imagine atasata: Trecere pietoni cimitir - g00gle streetview.jpg
1

#902 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30207
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 20 octombrie 2016 - 21:34

Inca o chestie interesanta :crazy: Noile marcaje din Marasti, nu permit troleibuzelor (linia 11) sa-si continue drumul decat pe diesel, reconfigurarea liniei de contact fiind o lucrare extrem de complexa si costisitoare, din cate imi spunea cineva de specialitate.
0

#903 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 20 octombrie 2016 - 21:37

...sau sa nu respecte marcajul facut de dorei. Imagine postata
1

#904 Useril este offline   Andy 

• Moderator
  • Postari: 2521
  • Inregistrat: 29 iunie 10
  • Locatia:zona metropolitană
  • Interese:Timișoara și zona metropolitană

Postat 20 octombrie 2016 - 21:39

Imagine postataImagine postataImagine postataDimineata la 7 am vazut ca mergeau. Seara la 20, o doamna cu carucior a trecut pe rosu obligand soferii sa stea desi aveau verde.

Aceasta postare a fost editata de Andy: 20 octombrie 2016 - 21:39

1

#905 Useril este offline   Infra 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 422
  • Inregistrat: 27 februarie 16

Postat 20 octombrie 2016 - 22:05

Nu stiu dacă acesta esta topicul bun, dar as dori sa va prezint problema cu radarul fix de pe Lipovei si limitarea cretina de 30km/h. Pe langa ca ingreuneaza traficul, da zeci de amenzi masinilor care merg cu 50 km/h, viteza pe care eu o consider normala pe acel sector de drum (4 benzi, trecere de pietoni bine semnalizata). Nu inteleg argumentul pt 30km/h, dar ar trebui schimbat, pentru ca mai mult incurca decat ajuta fluidizarea traficului!

Aceasta postare a fost editata de Infra: 20 octombrie 2016 - 22:06

0

#906 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 20 octombrie 2016 - 22:36

O fi o prostie cum zici, dar sigur nu a primit nimeni nicio amenda din cauza asta. ;)
2

#907 Useril este offline   brioti 

• Membru activ
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 03 iunie 13

Postat 20 octombrie 2016 - 23:38

Inca nu a primit....ca sigur nu anunta "gata de azi ora de se dau amenzi"ar fi prea normal...
-2

#908 Useril este offline   MNU 

• Ex member
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Guests
  • Postari: 318
  • Inregistrat: 21 septembrie 16

Postat 21 octombrie 2016 - 06:31

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 20 octombrie 2016 - 21:34, a spus:

Inca o chestie interesanta :crazy: Noile marcaje din Marasti, nu permit troleibuzelor (linia 11) sa-si continue drumul decat pe diesel, reconfigurarea liniei de contact fiind o lucrare extrem de complexa si costisitoare, din cate imi spunea cineva de specialitate.

Vezi postareadan.s, la 20 octombrie 2016 - 21:37, a spus:

...sau sa nu respecte marcajul facut de dorei. Imagine postata

Eu de mult timp imi doream marcarea in acest mod a intersectiei de la Marasti, dar stiam ca nu e posibil din pricina trolebuzelor. Acum ca s-a facut, ar trebui rezolvata si problema catenarei pentru ca noua configuratie elimina o ambiguitate si conflictele de trafic acolo. Chiar mi-as dori o bordura in loc de linia aia continua care obliga la dreapta... (LE) sau un sens ca in imagine

Imagine postata

Vezi postareabrioti, la 20 octombrie 2016 - 23:38, a spus:

Inca nu a primit....ca sigur nu anunta "gata de azi ora de se dau amenzi"ar fi prea normal...

Din cate stiu exista Ordin IGPR care blocheaza functionarea radarelor fixe in sensul instiintarii ulterioare a contravenientului. S-a emis Ordinul atunci cand a aparut "inflatia" de radare fixe in tara. Exista o strada intr-o comuna unde erau 3 aparate radar pe o zona de 1 km si se primeau cate 3 amenzi deodata, "in rafala". E adevarat ca ordinul s-a dat in ideea unei reglementari ulterioare, dar... de atunci au trecut aproape 10 ani.

Aceasta postare a fost editata de MNU: 21 octombrie 2016 - 06:48

#909 Useril este offline   Ivan Kolovoz 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 83
  • Inregistrat: 07 decembrie 14

Postat 21 octombrie 2016 - 06:40

Radarul fix din Lipovei ar fi trebuit montat pe portiunea care a fost largita anul trecut, pentru ca acolo se merge ca la raliu. Astfel i-ar fi determinat pe soferii cu ''talpa grea'' s-o lase mai incet si sa circule frumos cu 50-60 kmh.

Daca acolo unde e amplasat acum nu se ridica limita fara rost de 30 kmh, radarul va scoate bani frumosi din amenzi. Deci din pacate, acel radar fix nu indeplineste rolul de preventie a excesului de viteza, ci de a da amenzi vitezomanilor care merg de la 41 kmh in sus.

Aceasta postare a fost editata de Ivan Kolovoz: 21 octombrie 2016 - 06:41

0

#910 Useril este offline   sbogdan 

• Membru activ
  • Postari: 386
  • Inregistrat: 11 august 11

Postat 21 octombrie 2016 - 07:13

"Radarul" ala e pus pentru avertizare, nu sa dea amenzi cu el.
2

#911 Useril este offline   th3lurker 

• Membru activ
  • Postari: 487
  • Inregistrat: 11 decembrie 13

Postat 21 octombrie 2016 - 09:52

Am auzit zvonuri (care daca sunt corecte, sursa e destul de sus in primarie) ca s-au prins recent ca semafoarele vechi nu sunt compatibile cu cele noi. Atata am auzit, banuiesc ca se refera la controllere. Speram ca nu e adevarat.
0

#912 Useril este offline   Bogdi94 

• Membru activ
  • Postari: 323
  • Inregistrat: 04 ianuarie 09

Postat 21 octombrie 2016 - 11:26

Daca se doreste se poate rezolva problema de compatibilitate cumparandu-se ceva dispozitive care sa le dea informatia intr-un format in care sa poata semafoarele vechi sa le interpreteze. Daca se doreste se poate si asta nu ar trebui in principiu sa fie foarte scump :).
0

#913 Useril este offline   th3lurker 

• Membru activ
  • Postari: 487
  • Inregistrat: 11 decembrie 13

Postat 21 octombrie 2016 - 12:20

Vezi postareaBogdi94, la 21 octombrie 2016 - 11:26, a spus:

Daca se doreste se poate rezolva problema de compatibilitate cumparandu-se ceva dispozitive care sa le dea informatia intr-un format in care sa poata semafoarele vechi sa le interpreteze. Daca se doreste se poate si asta nu ar trebui in principiu sa fie foarte scump :).

Nu ma deranjeaza ca nu-s compatibile, dar daca nu e un zvon, e inaceptabil sa iti dai seama asa de tarziu ca nu-s compatibile.

Aceasta postare a fost editata de th3lurker: 21 octombrie 2016 - 12:22

1

#914 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 21 octombrie 2016 - 22:23

Vezi postareaMNU, la 21 octombrie 2016 - 06:31, a spus:

Din cate stiu exista Ordin IGPR care blocheaza functionarea radarelor fixe ...

Exact.
0

#915 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 22 octombrie 2016 - 00:08

Si voua vi se pare normal?
1

#916 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Postari: 10602
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 22 octombrie 2016 - 00:26

Un asemenea radar nu poate fi omologat pentru a da sanctiuni. Imagine postata
0

#917 Useril este offline   MNU 

• Ex member
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Guests
  • Postari: 318
  • Inregistrat: 21 septembrie 16

Postat 22 octombrie 2016 - 05:35

Cel putin momentan. Cand se va reglementa situatia, probabil o va putea face in cel mai scurt timp.

Cu toate astea e destul de ciudat... un singur afisaj, doua benzi (cine stie cum arata sistemul din spate)... ca sa poti emite sanctiuni, trebuie sa fie fara echivoc. Cea mai mica ambiguitate (de ex. doua masini in imagine) conducand la posibilitatea de a contesta cu succes amenda.

#918 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 22 octombrie 2016 - 10:21

Vezi postareacseh_17, la 22 octombrie 2016 - 00:08, a spus:

Si voua vi se pare normal?

Da. De ce?
1 pentru ca asa e legea si nu am facut-o eu.
2 pentru ca sistemul e un rahat, aratand numai tampenii si nereusind sa departajeze vehiculele pe benzi
0

#919 Useril este offline   brioti 

• Membru activ
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 03 iunie 13

Postat 22 octombrie 2016 - 10:35

Daca sistemul e bun....poti da si pe trei benzi amenzi.Vezi Anglia.Si cred ca pot sa vada inclusiv dintele din gura.Daca la noi la hala poti sa vezi ce are omul in sandwich.....nu poti sa vezi fata omului?Si dincolo sunt radare fixe.Eu chiar sunt de acord cu radarele si camerele.....mergi ca nebunul du te frate pe camp,e jungla orasul asta si daca ai loc de parcare la 20 m,se parchează in mall.
1

#920 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 22 octombrie 2016 - 12:21

Vezi postareabrioti, la 22 octombrie 2016 - 10:35, a spus:

Daca sistemul e bun....

Daca, parca, cam, aproximativ... Aici nu merge cu unitati din astea de masura. -_-
0

Arata acest topic

• (88 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou