E o prezenta obisnuita in zona pe trotuar...
Bizoni in Timisoara poze si intamplari semnalate (doar din Timisoara)
Postat 14 iulie 2016 - 22:15
Postat 14 iulie 2016 - 22:52
Postat 06 septembrie 2016 - 12:04
Astazi pe strada Paris am vazut nelipsitele masini parcate gratuit linga parcarea cu plata de la Iprotim iar peste drum de ele o masina de la Politia Locala cu un agent in ea. Cum am vazut ca masinile nu au lipit afisul pe parbriz, m-am intors sa fac poze. Ce credeti? Politistul a mutat masina (nu aveam treaba cu faptul ca bloca alte masini atit timp cit era in/linga masina si putea sa o mute daca soferul se intorcea la masina) si a trecut strada ca sa amendeze soferii economi. Mi-a si spus ca m-a observat ca m-am intors ca sa fac poze. Imi doresc ca politistii sa fie tot asa atenti la adevaratele probleme ale orasului cum sint la ziaristi.
Dupa 10 minute, un sofer era fericit ca a gasit un loc liber de parcare iar politistul local era citeva masini mai in fata:
De ce nu puneti stilpi metalici si pe strada Paris? Au mai fost montati in zone istorice.
Deci sa recapitulam, zeci de soferi merg cu masina in zone unde nu exista locuri de parcare gratuita si parcheaza aiurea. Daca se pling ca parcarea este scumpa, de ce nu vin cu taxiul in centru? Benzina consumata plus tariful de parcare costa mai mult ca taxiul. Niciun investitor nu o sa fie idiot sa bage milioane de euro in constructia unei parcari atit timp cit clientii o sa parcheze gratuit dar ilegal linga parcarea lui. Care este interesul Primariei? Sa hartuiasca biciclistii care nu merg cu masina in zona centrala? Hotii de/din buzunare sa goneasca calatorii din mtc-uri?
Postat 06 septembrie 2016 - 12:41
Strada Paris decand ma stiu eu a fost asa. S-a parcat ca si in codru...
Sincer nu stiu daca stalpii ar fi solutia cea mai ideala. Atunci multi s-ar oprii cu avariile pe banda 1.
Postat 06 septembrie 2016 - 16:07
În zona centrală a Timişoarei se parchează după bunul plac: "Niciun investitor nu o să fie idiot să bage milioane de euro într-o parcare cu plată"
Mulțumim adevărul.ro pentru mediatizare și pentru menționarea sursei.
Postat 06 septembrie 2016 - 16:18
Dupa circa inca 30 de minute. Masinile parcate nu aveau amenda lipita pe parbriz.
Postat 06 septembrie 2016 - 16:32
Nu urmăresc cu regularitate pressalert, deci nu pot afirma că pot emite cea mai avizată părere, dar ai văzut tu vreun articol constructiv pe pressalert, scris pe un ton normal, altfel decât în stilul de can-can, altfel decât având ca scop urmărirea senzaționalului ?!
Revenind la situația de pe strada Paris, aceasta persistă de ani buni.
Din punctul meu de vedere, e chiar normal să fie din nou plin de mașini pe laterale după plecarea echipajului de poliție, fiindcă șoferii care or ajuns după aia acolo și-or văzut că-i liber, îs chiar obișnuiți să nu pățească nimic dacă parchează acolo. Asta e normalitatea pentru ei!
Postat 06 septembrie 2016 - 19:22
MHN, la 06 septembrie 2016 - 16:32, a spus:
Din punctul meu de vedere, e chiar normal să fie din nou plin de mașini pe laterale după plecarea echipajului de poliție, fiindcă șoferii care or ajuns după aia acolo și-or văzut că-i liber, îs chiar obișnuiți să nu pățească nimic dacă parchează acolo. Asta e normalitatea pentru ei!
Ai exprimat un mare adevar. In aceiasi masura, e normal sa se traverseze strada prin locuri nepermise, e normal sa puna bizonul masina parcata pana in usa restaurantului sa nu poti iesi afara, e normal sa doarma boschetarul bine mersi in statia de vaporetto care oricum nu e utilizata momentan...si mai grav devine normal ca poilitia sa actioneze punctual la comanda sau la pont maxim 10 minute sau o ora...e normal sa vedem pe cei de la rutiera cand au nevoie de bani de la radar sau vine coloana oficiala...si ceea ce NU e normal e ca normalitatea lor devine precum un virus..normalitatea noastra cotidiana...
Postat 06 septembrie 2016 - 23:14
Nu imi aduc aminte sa fi vazut o HCL prin care de exemplu cei are au domiciliul in Piata Victoriei sa aiba dreptul la un loc de parcare in curtea blocului, daca exista sau chiar in Piata Victoriei. O cunostinta care statea pe str. Brediceanu nu gasea loc liber de parcare decit seara, daca pleca cu masina, trebuia sa se intoarca cu mtc-urile si seara sa se duca dupa masina.
Postat 07 septembrie 2016 - 09:15
Altfel, ce pot să spun?! Tipic!
Când presa nu preia chestiile interesante dezbătute pe forum, nu-i bine, iar acum când presa preia imediat și menționează sursa, tot nu-i bine.
Cine mai înțelege?!
Cam la fel ca-n cazul lucrărilor din "orașul șantier":
- când nu se face nimic, că de ce nu se face...
- când se face, că de ce se face...
Postat 07 septembrie 2016 - 20:18
Citeaza
Ma opresc sa mai comentez alcatuirea frazei ca sa nu fiu considerat carcotasul suprem...
Postat 20 septembrie 2016 - 23:26
In alta piata, un bizon care a parcat ilegal a fosd pedepsit de alt bizon care nu avea senzori de parcare (sau capacitatea sa conduca).

Ajutor