STP Timișoara Forum: Extindere pasaj Popa Sapca - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (52 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Extindere pasaj Popa Sapca (finalizat) Constructor: Sylc Cons Trans SRL - din bugetul local

#121 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 31 ianuarie 2016 - 10:35

Vezi postareaDoppler, la 30 ianuarie 2016 - 23:50, a spus:

Pasajul de pe Calea Aradului a fost largit prin mutarea trotuarelor de pe lateral prin 2 pasaje laterale. Si pasajul de pe Brediceanu era initial doar unul, o linie simpla de tramvai impreuna cu trotuarele si circulatia auto.

CE INALTIME are un camion cu semiremorca numit de romani TIR? :eusa_think:

Pasajul de pe Calea Aradului sub forma asta este de cand eram eu copil. Cred ca doar a fost usor inaltat si/sau latit (nu largit!) pentru linie dubla/tripla de tren...

Cele de pe Brediceanu si Gh. Lazar au fost dublate in mod asimetric, prin pastrarea unui picior (unei margini), adaugarea stalpului din mijloc si construirea unui alt picior la cealalta margine...

La Brediceanu "gaura" prin care trece tramvaiul a fost construita ulterior, prin 1984 aproximativ...

La Gh. Lazar cred ca "gaura" dinspre Fructus a fost cea initiala...vorbesc din memorie...Prin '76-80 treceam aproape zilnic pe acolo dar iata ca nu mai sunt sigur 100%...

Semiremorcile MEGA au cam 4 m, 3 m au in interior si cam 1 m pana la podea (au roti mai mici decat tir-urile traditionale). Cele traditionale avand roti mai mari, inaltimea interioara a semiremorcii este mai mica, astfel ca ajung cam tot la 4 metri...

La punctele de trecere a frontierei sunt montati de obicei senzori de inaltime pentru tir-uri iar acele tir-uri care depasesc inaltimea maxima stabilita nu sunt admise decat (poate) in conditii speciale...

Felicitari Doppler pentru munca depusa insa era mult mai simplu daca faceai cate o poza la fiecare pasaj si treceai dimensiunile masurate pe poza prin paint edith...In 5 poze se puteau vedea toate dimensiunile celor 5 pasaje, atat inaltimile cat si latimile. Practic ne interesau dimensiunile "gaurilor"...
1

#122 Useril este offline   sbogdan 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 386
  • Inregistrat: 11 august 11

Postat 31 ianuarie 2016 - 14:49

Doppler, oarecum offtopic, ai nevasta ? Sunt curios ce fata a facut cand i-ai zis ca mergi sa masori niste poduri. Eu mi-o imaginez pe a mea intrebandu-ma daca chiar ma plictisesc asa rau. Banuiesc ca nici copii mici nu ai nu ? :)
0

#123 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2364
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 31 ianuarie 2016 - 14:52

Fiecare om are dreptul la un hobby! Chiar daca ai casnicie fericita si copii mici sau mari ma indoiesc ca trebuie sa dai raportul ...unde si ce faci la secunda. Decat sa admiri rochii in mall si sa incerci 100 de perechi de pantofi din care nu cumperi nimic...mai bine masori poduri. Tocmai o relatie reusita lasa pe fiecare parte a ei sa aiba timpul liber in care sa isi faca hobby-urile. Asta tot off topic.
4

#124 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 31 ianuarie 2016 - 17:06

:up_arow: Asta in ... teorie!...Cu practica e mai complicat... :D... Tot off-topic... :fahren0018:

Pana si Chagall si-a redus drastic timpii de ... hobby!... :eusa_think: ...din pacate!...
1

#125 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2364
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 31 ianuarie 2016 - 18:47

Vezi postareamile, la 31 ianuarie 2016 - 17:06, a spus:

:up_arow: Asta in ... teorie!...Cu practica e mai complicat... :D... Tot off-topic... :fahren0018:

Si in teorie si in practica. Pana la urma casatoria...juridic vorbind...e un contract social...o libera intelegere reciproc consimtita intre parti pentru binele reciproc....Daca devine altceva..atunci e grav..pentru ca nici una din parti nu e sclava si sluga celeilalte...iar daca un om alaturi de care alegi (si uneori te legi in fata Domnului) sa ii fi alaturi in saracie in bogatie in clipe bune si rele ..in boala si in fericire...nu intelege asta...atunci vestea proasta este ca ai facut o alegere aiurea...si vestea si mai proasta ca suporti zi de zi consecintele acelei alegeri...
0

#126 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Postari: 10594
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 31 ianuarie 2016 - 18:51

Vezi postareasbogdan, la 31 ianuarie 2016 - 14:49, a spus:

Doppler, oarecum offtopic, ai nevasta ? Sunt curios ce fata a facut cand i-ai zis ca mergi sa masori niste poduri. Eu mi-o imaginez pe a mea intrebandu-ma daca chiar ma plictisesc asa rau. Banuiesc ca nici copii mici nu ai nu ? :)

Pasiunea asta se combina cu sportul, sa zicem, atunci cind am timp, deplasarea la santiere o fac pe jos sau cu bicicleta. :04:

Pacat ca nu avem pe aici un topograf, sa ne faca o schema care include rampele a viaductului Jiul, sa vedem cit de departe este realitatea de a permite trecrea unui camion prin pasaj.
0

#127 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 31 ianuarie 2016 - 19:49

Vezi postareaDoppler, la 31 ianuarie 2016 - 00:41, a spus:

Alcatelul ramas pe Gh. Lazar si Brediceanu este acum Nokia. Si pe Brediceanu au pus firma Nokia.

La Alcatel-ul de pe Republicii inca n-au schimbat firma:
Imagine atasata: CBC si Solventul - 31.ian.16 - 021.jpg Imagine atasata: CBC si Solventul - 31.ian.16 - 022.jpg Imagine atasata: CBC si Solventul - 31.ian.16 - 023.jpg

Aceasta postare a fost editata de dan.s: 01 februarie 2016 - 10:05

1

#128 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 01 februarie 2016 - 09:08

Vezi postareadan.s, la 31 ianuarie 2016 - 19:49, a spus:

La Alcatel-ul de pe Revolutiei inca n-au schimbat firma:

De pe REPUBLICII vrei sa spui!...

Iar la pozele atasate ai denumirea de CBC-SOLVENTUL...

Banuiesc ca ambele "abateri" sunt din cauza vitezei... :D
0

#129 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 01 februarie 2016 - 10:12

... Sau poate v-am testat atentia :D
0

#130 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 02 februarie 2016 - 00:09

:up_arow: :up_arow:

La ei nu a ajuns inca stirea ca au fost cumparati! :so pe iei: :rad_masa:
2

#131 Useril este offline   McLane 

• Membru senior*
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 56
  • Inregistrat: 30 iulie 15

Postat 25 februarie 2016 - 23:43

Daca tot v-am zis de Jiul, sa va zic si de Popa Sapca. Batalia cea mare se da intre Porr si o asociere spaniola condusa de firma Copisa, dar participa si firma Procom din Italia care a contestat la Jiul. Cred ca se va contesta si aici.
7

#132 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Postari: 10594
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 26 februarie 2016 - 00:55

Atit timp cit macar noi am ajuns pe forum la concluzia ca doar constructia pasajului Solventul ar rezolva problema circulatiei, aceste firme nu au decit sa se judece ani de zile ca sa stabileasca cistigatorul invigatorul. :devil:
0

#133 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30179
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 26 februarie 2016 - 11:08

Si eu sper la fel. :devil:
0

#134 Useril este offline   CataM 

• Membru activ
  • Postari: 833
  • Inregistrat: 17 decembrie 14

Postat 27 februarie 2016 - 13:23

Și eu sper la fel...yeeeyy!! Hai sa ne bucuram ca vom sta în continuare în trafic în loc sa putem circula normal. Și da, din zona de Nord dacă vrei sa ajungi la Județean /Soarelui /Girocului pasajul Solventul rezolva tot!

Sent from my iPhone using Tapatalk
1

#135 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 27 februarie 2016 - 13:39

:up_arow: , :up_arow: :up_arow: N-am inteles ce sperati la fel?....Din postarea lui Doppler n-am dedus ca ar fi vorba de vreo speranta... :D
0

#136 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 27 februarie 2016 - 14:08

Sper sa fiu deja in pensie atunci cand ambele pasaje vor fi inchise. Nimic altceva. :04: Oricat m-as gandi la cat de bine se va circula dupa largirea lor (povesti, basme, aiureli), nu ma consoleaza cand ma gandesc cat de prost se va circula (daca se va putea numi circulatie) cand vor fi inchise.
0

#137 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 27 februarie 2016 - 14:30

Asa DA! Acum am inteles despre ce speranta este vorba... :D

Numai ca legat de pensie, da-mi voie sa ies mai intai eu... :04:

Am facut virtual o analiza sa vad cum s-ar circula doar cu Jiul inchis...Si a iesit o catastrofa, asteptata de altfel...

Acest lucru ma face sa-l banui pe primar ca a aranjat cumva personal contestatia (si nu PSD-ul cum anunta el)... pentru a indeparta santierul de momentul alegerilor...Si-a dat seama in final ca dechiderea acestui/or santiere este imposibila din punct de vedere al (desfasurarii) traficului....
3

#138 Useril este offline   CataM 

• Membru activ
  • Postari: 833
  • Inregistrat: 17 decembrie 14

Postat 27 februarie 2016 - 14:50

Vezi postareamile, la 27 februarie 2016 - 13:39, a spus:

:up_arow: , :up_arow: :up_arow: N-am inteles ce sperati la fel?....Din postarea lui Doppler n-am dedus ca ar fi vorba de vreo speranta... :D

Nu știu colegii cum au spus-o...dar eu eram ironic. Îmi pare rău să văd cum sunt impiedicate lucrări de modernizare ale orașului...și îmi pare și mai rău să văd locuitori ai orașului care se bucură. Dar pana la urma asta este democrația.
Cât despre trafic...de două luni sunt în delegație în București, și...nu am cuvinte...traficul din Timișoara este parfum.
Concluzia mea este ca se pot închide ambele pasaje simultan (pentru lucrări) și nu va muri nimeni!

Sent from my iPhone using Tapatalk
3

#139 Useril este offline   marius2002 

• Membru activ
  • Postari: 383
  • Inregistrat: 30 mai 14

Postat 27 februarie 2016 - 15:32

Vezi postareamile, la 27 februarie 2016 - 14:30, a spus:

Acest lucru ma face sa-l banui pe primar ca a aranjat cumva personal contestatia (si nu PSD-ul cum anunta el)... pentru a indeparta santierul de momentul alegerilor...Si-a dat seama in final ca dechiderea acestui/or santiere este imposibila din punct de vedere al (desfasurarii) traficului....

Asta da teorie a conspiratiei! :coolspeak:
1

#140 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 27 februarie 2016 - 18:28

Vezi postareaCataM, la 27 februarie 2016 - 14:50, a spus:

Cât despre trafic...de două luni sunt în delegație în București, și...nu am cuvinte...traficul din Timișoara este parfum.
Concluzia mea este ca se pot închide ambele pasaje simultan (pentru lucrări) și nu va muri nimeni!

Nu stiam ca Timisoara e in concurs cu Bucurestiul pentru titlul de oras cu cel mai prost trafic... :Facepalm_emote_gif: Daca e asa, le tin pumnii sa castige.
Sigur ca se pot inchide si sper ca asta sa se intample in 2070, cat despre murit, nu as fi asa sigur in locul tau, tinand cont ca prin pasaje trec si masini de salvare sau pompieri, nu doar plictisiti in drum spre mall sau alte locatii de shoping. -_-
Tot pe acolo trec linii de transport in comun, dar sigur ca nu moare nimeni daca se scoala pe la 5 ca sa ajunga la 8 la lucru sau la scoala.
2

Arata acest topic

• (52 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou