STP Timișoara Forum: Stiri despre transportul in comun din Timisoara - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (141 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Ultima »

Stiri despre transportul in comun din Timisoara

#2041 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 20 octombrie 2015 - 16:53

Ca la Caracal...

Pasajul Michelangelo aflat in Piata Leonardo da Vinci... :suicide:
1

#2042 Useril este offline   Fantoma Tramvaiului 3 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1095
  • Inregistrat: 06 iulie 14
  • Locatia:Timișoara

Postat 30 octombrie 2015 - 20:00

De maine va circula AUTOBUZUL 7!
http://www.tion.ro/a...ul-mall/1586315

sursa: tion
0

#2043 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30187
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 30 octombrie 2015 - 21:42

Citeaza

Începând cu data de 31 octombrie pe traseul liniei 7 nu vor mai circula tramvaie, acestea urmând să fie înlocuite cu autobuze. Modificarea se datorează lucrărilor ce sunt programate la intersecţia dintre Calea Şagului şi strada Ana Ipătescu. Astfel, pe traseul liniei 7 vor circula autobuze până când aceste lucrări vor fi finalizate.
În aceste condiţii, traseul autobuzului va fi următorul: buclă Dâmboviţa – Bulevardul Dâmboviţa – Calea Şagului – strada Ana Ipătescu – strada Victor Hugo – strada Aluniş – strada Ivan Petkovici Pavlov – strada Drubeta – strada Independenţei – buclă Piaţa Bălcescu şi retur. Pe străzile Independenţei şi Drubeta, sensul spre Calea Şagului, autobuzele vor circula pe platforma liniei de tramvai.
Autobuzele de pe linia 7 vor opri în următoarele staţii: în bucla din Piaţa Bălcescu (comună cu cea de pe linia E 8) – Memorandului – Drubeta – Lidia – Mureş – Pavlov – Progresul – Emil Zola – Izlaz – Chişodei – Veteranilor (înainte de Calea Şagului) – Liviu Rebreanu (după intersecţia Calea Şagului cu Bulevardul Liviu Rebreanu) – Transilvania (înainte de strada Transilvania) – Banatul (după intersecţia Bulevardul Dâmboviţa cu strada Banatul) – Dâmboviţa.

Grafice pe pagina web, la autobuze urbane desigur.
0

#2044 Useril este offline   Andy 

• Moderator
  • Postari: 2521
  • Inregistrat: 29 iunie 10
  • Locatia:zona metropolitană
  • Interese:Timișoara și zona metropolitană

Postat 30 octombrie 2015 - 21:50

Acesta ar fi traseul ?
Imagine atasata: 7 bus.JPG
Nu inteleg de ce nu puteau sa faca statia Veteranilor comuna cu cea a linilor 33, 33b, E1, E8.
L.E: Pe sensul spre Dambovita

Aceasta postare a fost editata de Andy: 30 octombrie 2015 - 21:56

0

#2045 Useril este offline   Goldmember 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 259
  • Inregistrat: 10 decembrie 09
  • Locatia:Timisoara

Postat 20 noiembrie 2015 - 15:45

Am gasit pe pressalert.ro un articol despre planul de privatizare al RATT. Din surse neoficiale am aflat ca se va face o societate pe actiuni, in care Primaria Timisoara va fi actionar majoritar dupa care urmeaza fratii Cristescu: http://www.pressaler...-este-in-lucru/
0

#2046 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 20 noiembrie 2015 - 16:05

Cristestii? :popa:

Putem sa punem deja lacatul. Ce Doamne iarta-ma au aia de facut acolo? Pe ce au pus mana, s-a dus dracu'... :Facepalm_emote_gif:
2

#2047 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 21 noiembrie 2015 - 09:53

Iata explicatia de ce la RATT lucrurile functioneaza de ani de zile dupa o logica ciudata (stramba) pentru mine!...

Nu inteleg de ce nu se merge pe o asociere intre RATT si o firma similara din Germania...

Am 100% mai multa incredere intr-un partener german profilat pe transportul public urban decat in cristesti care au valorificat de-a lungul anilor absolut totul pe ce au pus mana doar si numai doar in interes personal...Si au pus mana pe jumate din industria (veche) a orasului...
1

#2048 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3162
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 21 noiembrie 2015 - 10:17

Vezi postareamile, la 21 noiembrie 2015 - 09:53, a spus:

Nu inteleg de ce nu se merge pe o asociere intre RATT si o firma similara din Germania...

Pentru ca dintr-o astfel de asociere nu castiga nimeni... din punct de vedere financiar. Nu intereseaza pe nimeni sa fie bine din punct de vedere administrativ, desi din aceasta asociere cu Cristestii asta ar trebuii sa rezulte. Problema e ca "oamenii de afaceri" sunt ceea ce le imputa numele, nu vor pierde niciodata decat daca vor ei, iar eu cred ca aceasta asociere e doar o capusa supraponderala pusa in capul regiei.

Avem exemplul american, stim ce s-a intamplat acolo in anii 50', nu inteleg de ce trebe si noi sa repetam istoria, ne place stilul altora dar nu suntem in stare sa luam cu penseta numai partile bune, luam la gramada totul.
2

#2049 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Locatia:Timişoara

Postat 08 decembrie 2015 - 19:29

Una TARE !!!
În timp ce mtc-urile RATT suferă de o acută lipsă de piese de schimb, în timp ce personalul de bord este plătit cu mult sub nivelul prestației, RATT comite sponzorizări.
http://www.tion.ro/a...in-cluj/1598464
5

#2050 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 08 decembrie 2015 - 19:34

Imagine postataImagine postata Am ramas masca... No comment...
0

#2051 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2365
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 08 decembrie 2015 - 20:26

Daca se poate de ce nu? De ani de zile este cunoscut ca aceasta parohie are un "statut" aparte...zona tipografilor fiind cunoscuta si in epoca ceausescu ca un fel de "cartier Primaverii" al Timisoarei..sau o zona ZERO..chiar daca informal...Cine are rabdarea si curiozitatea sa asiste la slujba de duminica din biserica de langa depou va intalni tot ce e mai "gradat" in oras....enoriasii au mai multe stele pe umeri decat sunt pe cer...cand vi la impartasanie langa seful SRI, langa directorul ANAF, langa seful trezoreriei, langa destui judecatori si procurori in pensie sau activi inca....langa oameni care lucreaza la antifrauda sau la DIICOT...nu mai zic de DNA...e aproape firesc ca profitul e voia Domnului....

PS pentru cei necredinciosi faceti o plimbare duminica intre 10-13 pe langa biserica...doar vazand limuzinele si numerele personalizate...veti intelege ce fel de pacatosi...cu functii grade si putere...se intalnesc acolo...aproape ca o reuniune mondena la Buckingam.... ne intalnim duminica la slujba...

Aceasta postare a fost editata de BogdanTm: 08 decembrie 2015 - 20:29

10

#2052 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 08 decembrie 2015 - 23:31

Stim cu totii legaturile dintre Goia si biserica... Fratilor, altul cum nu ati gasit?
Aveam inca si depou functional, si cine stie cum statea la ora actuala... :suicide:
0

#2053 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
  • Postari: 1258
  • Inregistrat: 08 ianuarie 11
  • Interese:Formula 1
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 08 decembrie 2015 - 23:46

Oare sigur sau dus banii pe sponsorizarii :intrebare: sau sponsorizarile sunt facute doar pe hartie :eusa_think:
0

#2054 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 09 decembrie 2015 - 13:05

Da, se pare ca seful sefilor de la RATT are propte mari si tari, din vreme ce pica mereu in picioare. Pana si Robu s-a razgandit cand a vrut initial sa-l schimbe... :eusa_think:
0

#2055 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Postari: 3162
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 09 decembrie 2015 - 20:13

Inainte de comentariul lui BogdanTm, vroiam sa spun ca acuma ramane doar ca autoritatile sa isi faca treaba, dar odata postarea aceea aparuta, completez cu urmatoarele. Care autoritati sa isi faca treaba daca taman aia care se perinda in acel loc sunt chiar autoritatile. E ca si cum oaia a mituit lupul sa nu o manance, oaia fiind cei care au facut deturnari de fonduri.

LE: Vad ca se poate si articole care sa ajute intr-un fel sau altul, bravo! Cel putin pe mine ma ajuta in fosta mea dilema mare, de ce atatea neajunsuri? de ce un director asa relaxat mereu, si nu in ultimul rand unul "fantoma"? cred ca pe omul asta il vedem de 2-3 ori pe an si cam atat.

Aceasta postare a fost editata de Gygyman6: 09 decembrie 2015 - 21:01

1

#2056 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 09 decembrie 2015 - 21:56

Sincer, ma uit destul de des la stiri, dar pe directorul RATB, de exemplu, nu l-am vazut niciodata. Nu stiu daca e treaba directorilor de regii sa apara la televizor. In rest, cam la toate evenimentele organizate de RATT a participat si directorul nostru (chiar am si poze, dar nu m-am pus sa le postez pe forum)
0

#2057 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
  • Postari: 1258
  • Inregistrat: 08 ianuarie 11
  • Interese:Formula 1
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 09 decembrie 2015 - 22:04

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 09 decembrie 2015 - 21:56, a spus:

Sincer, ma uit destul de des la stiri, dar pe directorul RATB, de exemplu, nu l-am vazut niciodata. Nu stiu daca e treaba directorilor de regii sa apara la televizor. In rest, cam la toate evenimentele organizate de RATT a participat si directorul nostru (chiar am si poze, dar nu m-am pus sa le postez pe forum)

Eu zic ca cu cat mai multe iesiri si sa spui ca faci aia si aia (dar sa le faci, nu numai sa dai din gura) treaba devine trasparenta, oamenii incep sa aibe incredere in tine. Dar daca stai la barlog inseamna ca pute ceva acolo.

Aceasta postare a fost editata de FerraryTm: 09 decembrie 2015 - 22:05

3

#2058 Useril este offline   dante 

• Membru Senior ***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 626
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:nespecificat

Postat 13 decembrie 2015 - 11:20

Dacă înțeleg bine, din weekend-ul viitor se trece la programul de vacanță.

Ar trebui actualizat ceva de pe pagina dedicată, sau graficele de acolo sunt la zi?

Aceasta postare a fost editata de dante: 13 decembrie 2015 - 11:22

0

#2059 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 13 decembrie 2015 - 12:29

Acea pagina nu mai are link (doar daca mi-a scapat pe undeva din greseala). Avem doar pagina cu grafice si atat. Acolo inlocuiesc ce se modifica cu ocazia asta, dar doar cand primesc fisierele de la cei care le editeaza. Le pun pe site cu o zi inainte de intrare in vigoare.

L.E. O sa sterg pagina respectiva complet, ca sa nu apara confuzii.
0

#2060 Useril este offline   dante 

• Membru Senior ***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 626
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:nespecificat

Postat 13 decembrie 2015 - 16:08

Mda, așa cum e acum poate să încurce lumea, mi se pare ok ca de pe pagina principală link-ul Grafice să fie către grafice.html, nu grafice_scoala.html (și să dispară grafice_vacanta.html).

Aș avea o rugăminte din partea celor care vor să introducă din timp orarele în alte aplicații: s-ar putea ca pe lângă download.html să upload-ați într-un semi-secret download-next.html PDF-urile cu graficele de vacanță, pe măsură ce le termină editorii?
Actualizarea de vineri pentru sâmbătă e prea din scurt.

Aceasta postare a fost editata de dante: 13 decembrie 2015 - 16:26

0

Arata acest topic

• (141 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Ultima »