timis2, la 03 decembrie 2015 - 09:06, a spus:
Nu. Cine a spus asta?
Daca se constata atitea probleme la functionarea transportului in SMTT de ce nu se modifica regulile? se vede clar ca populatia este foarte mobila spre comunele dormitoare din orasul unde lucreaza deci pentru citeva statii ,,suburbane" apare o intreaga birocratie.

simona16, la 03 decembrie 2015 - 12:52, a spus:
Nu stiu ce afis este in statia giratie, dar eu zic ca puteti sa descarcati graficul de pe pagina web. Din cate stiu, dupa acesta se circula. In toate statiile spre oras, aveti si panouri care afiseaza urmatoarea sosire in statie si speram sa avem si un update a aplicatiei pentru mobile cu Android.
timis2, la 03 decembrie 2015 - 09:06, a spus:
Asta de unde ai scos-o? Timisorenii pot sa-si faca abonament pe M14, pot circula cu abonamentul general ( abonamentul general va fi valabil pe M14 si toate traseele retelei de transport municipale), sau pot plati 2 lei din portofelul electronic. Singura restrictie se aplica abonamentului pe linia 14, care nu e valabil si pe M14.
Te rog incearca sa nu mai postezi asemnea texte care ar putea fi luate de cineva ca informatii reale pana sa apuce un moderator sa le vada si sa intervina.