STP Timișoara Forum: Linia Expres 7 - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (73 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Linia Expres 7 Evaluare topic: -----

#1081 Useril este offline   oana13 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 8
  • Inregistrat: 24 noiembrie 15

Postat 27 noiembrie 2015 - 20:38

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 27 noiembrie 2015 - 20:28, a spus:

Eu am scris ca avem patru articulate suplimentate de doua scurte (C-uri), acum daca prin asta s-a inteles ca regia a suplimentat numarul de vehicule la cererea petentilor, ori a fost vina mea folosind acest termen, ori a celor care frustrati de situatie nu vor sa mai auda sau sa inteleaga nimic din ce se scrie in topic.

Stimata oana13, administratorul forumului nu este administratorul regiei si nu are ca atributiuni receptionarea sesizarilor, reclamatiilor sau nemultumirilor calatorilor. Trebuia sa va fi dat seama de asta cand ati acceptat inscrierea pe forum. Citez o fraza din regulamentul cu care ati fost de acord la inscriere:

Mai nou, exista si posibilitatea plasarii unei petitii online, urmand link-ul de pe pagina principala a RATT. Acolo puteti scrie ce "rocade" doriti si veti primi un raspuns oficial de la un referent relatii publice. Eu aici incerc sa ajut, prezentand situatia cat mai clar, cu grafice, capturi din planificari, etc. Specialitatea mea nu este nicidecum organizarea transportului in comun, dar totusi nu inteleg chiar atat de greu cum credeti.

bine va multumim frumos pt informatiile acordate si pt timpul alocat de dvs. voi citi mai atenta regulamentul si nu am sa mai ocup spatiul cu astfel de sesizari. si stiu ca nu organizati dumneavoastra transportul in comun. sa aveti succes in continuare
0

#1082 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30184
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 27 noiembrie 2015 - 20:48

Multumesc si eu si repet sfatul de a completa petitia online. Toate raspunsurile trec pe la dl. Director la semnat si cu cat acesta vede ca sunt mai multe pe aceasi tema, sunt sanse mai mari sa fie luate masuri. Ce se scrie pe forum pot doar sesiza sefilor de sectie, dar acestea nu au greutatea celor facute in mod oficial.
Asa cum i-am promis si lui bata, o sa-i spun d-lui director tehnic de aceasta problema, dar nu pot promite ca se rezolva pe calea aceasta. In urma petitiilor raman acte si in baza acestor acte se pot lua masuri.
2

#1083 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 27 noiembrie 2015 - 22:41

Vezi postareabata, la 27 noiembrie 2015 - 20:30, a spus:

Eu m-am referit strict la ora 06.34 din cite am vazut in postare si nu la intervalul 7-8 atunci fiind la servici,deci nu aveam cum sastiu treaba asta.

Te rog si pe tine sa apelezi la petitia online. (chiar tu spuneai ca s-a rezolvat la vremea respectiva, deci inca una ar trebui sa readuca situatia la normal) Discutia incepe as devina tot mai haotica si nu va duce la niciun rezultat :Facepalm_emote_gif:
Prima data imi spui ca discutam de intervalul cand merg copii la scoala (7-8), la care eu raspund ca intervalul respectiv nu a fost afectat de lipsa acelei curse de la 6:34, la care tu imi raspunzi ca acum nu mai vorbim despre copii care merg la scoala ci de tine care mergi la lucru... :Facepalm_emote_gif: Asa putem continua la infinit... (desigur, eu fiind cel care nu pricepe sau se face ca nu intelege, ascunde adevarul, este ironic, etc :( )
1

#1084 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Locatia:Timisoara

Postat 28 noiembrie 2015 - 11:29

Mda ... am sa le spun chestia asta si oamenilor care asteapta in statie.

Ieri sau alaltaieri pe la 17 am "prins" statia Iuliu Maniu plina pe sensul spre Abator, aparent una din cursele care ar fi trebuit sa apara cu 15 minute inainte nu a mai venit ... e ceva foarte putred pe linia asta Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de dAImon: 28 noiembrie 2015 - 11:29

0

#1085 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 28 noiembrie 2015 - 12:30

Eu zic ca sunt putine vehicule (6) si ca ar ajuta suplimentarea chiar cu C-uri, dar lumea insista pe G-uri si nu cred sa fie disponibile. :(
Si pe 33 sunt 6 vehicule, dar linia e mult mai scurta (14 minute pe semitura, fata de 26 pe E7)
2

#1086 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Locatia:Timişoara

Postat 28 noiembrie 2015 - 15:49

Vezi postareadAImon, la 28 noiembrie 2015 - 11:29, a spus:

Mda ... am sa le spun chestia asta si oamenilor care asteapta in statie.

Ieri sau alaltaieri pe la 17 am "prins" statia Iuliu Maniu plina pe sensul spre Abator, aparent una din cursele care ar fi trebuit sa apara cu 15 minute inainte nu a mai venit ... e ceva foarte putred pe linia asta Imagine postata

Nu doar la linia asta. Un maldăr de autobuze sunt imobilizate în garaj din varii motive tehnice. De asemenea, cifra șoferilor este una aflată cu 30 sub minimul necesar.
No comment.
1

#1087 Useril este offline   denisa.d. 

• Membru Senior**
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 610
  • Inregistrat: 26 februarie 14
  • Sexul:feminin
  • Locatia:Timisoara, Romania

Postat 28 noiembrie 2015 - 22:47

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 27 noiembrie 2015 - 20:48, a spus:

[...] Toate raspunsurile trec pe la dl. Director la semnat [...]

Doar raspunsurile, nu si petitia in sine? Exemplu: la una dintre petitiile mele, raspunsul a fost scurt si la obiect: "in urma sesizarii dvs., i s-a atras atentia verbal soferului."

Ce intelege d-nul director din 10 cuvinte?
0

#1088 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 28 noiembrie 2015 - 23:54

Daca sunt mai multe sesizari pe aceasi tema, te asigur ca va cere detalii. Raspunsul este atasat petitiei listate, iar fiecare raspuns este semnat si de dansul.
0

#1089 Useril este offline   denisa.d. 

• Membru Senior**
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 610
  • Inregistrat: 26 februarie 14
  • Sexul:feminin
  • Locatia:Timisoara, Romania

Postat 29 noiembrie 2015 - 09:18

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 28 noiembrie 2015 - 23:54, a spus:

Daca sunt mai multe sesizari pe aceasi tema, te asigur ca va cere detalii. Raspunsul este atasat petitiei listate, iar fiecare raspuns este semnat si de dansul.

Asa mai merge. Multumesc!
0

#1090 Useril este offline   ange 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 46
  • Inregistrat: 14 decembrie 12

Postat 16 decembrie 2015 - 21:52

Oameni buni, mai modificaţi mult programul la E7 ? Nici bine nu apuc să mă obişnuiesc cu unul, că deja apare altul... azi am întărziat la muncă, pentru că nu ştiam de modificare. Ar trebui să visăm când au loc noi schimbări în program ?
0

#1091 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 16 decembrie 2015 - 22:09

S-a trecut la programul de vacanta. Dupa acesta se va circula pana incepe scoala. Asta s-a intamplat pe liniile E3+3, E4 si E7.
0

#1092 Useril este offline   bata 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 210
  • Inregistrat: 31 ianuarie 10

Postat 17 decembrie 2015 - 10:44

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 16 decembrie 2015 - 22:09, a spus:

S-a trecut la programul de vacanta. Dupa acesta se va circula pana incepe scoala. Asta s-a intamplat pe liniile E3+3, E4 si E7.

Se pare ca la RATT se ia vacanta mai repede deoarece scolile mai au program si azi si miine .Nu vreti sa stiti ce a fost azi in E7 la ora 07.19 la statia Virgil Simionescu .Dar ca si in multe alte dati prea putin conteaza treaba asta pentru cei platiti din banii nostri.Propun sa luam si noi vacanta de la plata abonamentelor si sa intram si noi in vacanta. :naughty1:
0

#1093 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Postari: 3161
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 17 decembrie 2015 - 11:04

S-a scris in alt topic, ca aceste linii au trecut pe programul de vacanta din cauza lipsei de personal. Pentru aia nu cred ca e devina decat conducerea careia nu ii pasa de imaginea regiei, deacolo plecand toate...

PS: conducere care nu cred ca se oftica de ce scriem noi aici.
2

#1094 Useril este offline   ange 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 46
  • Inregistrat: 14 decembrie 12

Postat 17 decembrie 2015 - 11:45

S-o fi scris, dar unii din noi nu intrăm pe forum zi de zi... alţii deloc, cum se pot informa aceşti călători ? Corect era să se facă trecerea la programul de vacanţă începând cu prima zi de vacanţă, nu ?
1

#1095 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold

Postat 17 decembrie 2015 - 12:47

Vezi postareaange, la 17 decembrie 2015 - 11:45, a spus:

Corect era să se facă trecerea la programul de vacanţă începând cu prima zi de vacanţă, nu ?

Pai si daca nu are cine sa conduca masinile...?

Corect este ca lumea sa isi formeze o cauza pentru care trbuie sa lupte mereu, nu sa isi aduca aminte de probleme si ca ele exista doar atunci cand acele probleme reapar. Nici eu nu intru zilnic aici, dar asta nu inseamna ca nu vad pe teren care sunt problemele, mi-am facut temele in trecut si imi e mult mai usor sa stiu in cine sa dau atunci cand apare ceva care sa ma deranjeze.
0

#1096 Useril este offline   bata 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 210
  • Inregistrat: 31 ianuarie 10

Postat 17 decembrie 2015 - 17:33

Citez:"Pai si daca nu are cine sa conduca masinile...?"
propun sa ne adunam toti in jurul bradului si sa le plingem de mila. :santa-dance:
Citez:"S-o fi scris, dar unii din noi nu intrăm pe forum zi de zi... alţii deloc, cum se pot informa aceşti călători "
Pai cum sa ne informeze ca se introduce programul de vacanta in timpul scolii.Asta ar fi fost chiar tare sa avem un comunicat oficial. :rad_masa:
0

#1097 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold

Postat 17 decembrie 2015 - 20:06

A sunat a "senzational" partea aceea cu "cine sa conduca masinile?" si vad ca restul din ce am scris a fost ignorat.

Nu vreau eu sa par ala destept, dar serios, cand se va destepta lumea? toti gandesc in cutiile lor caldute, in loc sa iasa din ele si sa vada problemele pe plan larg. Nu exista personal si nu va fi personal in momentul de fata pentru ca conducerea isi bate joc de oameni. Am vazut chiar ieri un afis cu "alturate echipei Ratt", pe bune pe cine dracu putem pacalii cu asa ceva? Imaginea regiei pentru un viitor angajat este una deplorabila, singurii oameni tineri pe care ii vad ca conduc vehicule sunt deja vechi si aia, si multi din cei care erau fete noi nu mai sunt. Merg in fiecare dimineata si vad aceeasi vatmani pe 8, aceeasi soferi pe 33barat. Cine vrea sa lucrete intr-o jungla? unde nu exista directive clare, eu nici pana in ziua de azi nu stiu ce responasibilitati mai are un conducator infara de a conduce vehicolul? si cand vad ca un sofer da jos un boschetar sau un betiv... ma intreb "asta face munca in folosul comunitatii acuma sau chiar scrie undeva ca e responsabil de asta?"
Si acuma ne intrebam, pai eu doar calatoresc ce ma doare pe mine? Vad pe multi ca scriu "pai am facut nu stiu cate plangeri dar nu se intampla nimica", pai pana acuma a mai facut cineva ca sa putem spune ca intradevar nu se face nimica? mergem toti pe ideea preconceputa ca nimeni nu isi face treaba, vedem numai partea goala de pahar si ne cufundam in pesimism si ignoranta doar ca sa uitam de-o grija, care peste cateva zile apare din nou si o luam atunci de la capat cu nervi si mistouri.

Si i-a ghici ce se va intampla dupa postarile astea? nimica... probabil o sa ne injuram unii pe altii, doar in gand, ca nu ne comvin ideile care le citim, ne dam cate un like sau dislike, si totul trece, iar dupa sarbatori ne intalnim iara aici si facem un mare "idem". Conducerea ramane aceeasi, doctrina la fel, lipsa unui protocol clar ramane si ea, iar noi ramanem tot cu aceesi conducatori pe care ii injuram degeaba, lasam si vehiculele sa imbatraneasca si ele, si probabil ca generatia viitoare se va milogi la fel cum s-a milogit cea trecuta, pentru unele noi, dar problemele... vor ramane aceleasi.

O schimbare desigur ca nu se face peste noapte, necesita timp, dupa atata timp trecut e normal ca o schimbare sa vina foarte foarte greu si multe idei, ca si cea de sus pot parea prostesti. Dar nu cred ca nemtii, polonezii sau ungurii au fost chiar asa nepasatori si ignoranti, eu cred ca acolo s-au aplicat reguli, si atunci se aplica reguli nu exista scuze si compromisuri. Cand amendezi calatorul ca nu are bilet, dar el are conditii bune de calatori, fortezi practic calatorul sa cumpere bilet, iar atunci cand cumpara acel bilet si se intampla sa nu aiba conditii, atunci calatorul isi exercita dreptul la protest, face o reclamatie. La noi nu a fost niciodata asa si de aceea suntem unde suntem, pentru ca imediat dupa revolutie ne-am obisnuit sa "luam taurul de coarne" inloc sa ne invatam drepturile.
2

#1098 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 17 decembrie 2015 - 22:45

Da, realitatea e ca nu sunt soferi suficienti. Cat despre un comunicat, nu am primit nimic in acest sens, doar grafice de postat pe site. Am scris despre ele chiar aici in topic, dar mai multe nu pot face. :(
0

#1099 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 18 decembrie 2015 - 00:16

Ce naiba se intampla? Astia chiar au innebunit complet? Pana acuma macar anunturile erau la timp si existau... Acuma lipsesc si alea.

Ce fac cei din birou?
0

#1100 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 18 decembrie 2015 - 10:46

Eu nu inteleg cum de pana vineri au fost soferi "destui" iar de luni nu mai sunt si se intra in graficul de vacanta desi vacanta n-a venit. Inca!...Dupa ce grafic se va circula dupa vacanta? Se va reveni la graficul normal sau se va ramane in continuare la cel de vacanta?...

Din experienta proprie (de viata), nu prea se parasesc locurile de munca in preajma Craciunului si a anului nou. Eventual prin februarie-martie cand se mai "dezgheata" angajarile...

Din lipsa de personal navigant poate se mai si inchid niste linii. Intai temporar iar apoi definitiv...Sau trecem pe ... minibuzele recent achizitionate... :Facepalm_emote_gif:
0

Arata acest topic

• (73 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou