Citeaza
Tramvaiele Armonia circula cu program redus pe linia 6
Tion.rol
Scuzati-mi expresia, dar asta deabea acuma vede ca linia 6 nu circula toata ziua? serios, de cand a reintrat in functiune in septembrie s-a si specificat, ca linia 6 va circula cu program redus, si oricum chiar si inainte de suspendare si reluare a circulatiei, se circula cu un tren pe sens. Imi place totusi ca lumea habar nu are de nici un lucru, nici macar cei care "sunt" o putere in stat din pacate, habar nu au sa se informeze la timp, nu zice nimeni ca trebe cineva sa laude regia, dar sa fim seriosi, daca ne-a procopsit doamne doamne cu ea ca si reporter care urmareste ce face Ratt, de ce nu isi face meseria mai din plin? sa tina pasul. Nici nu m-am obosit sa citesc restul de comentarii dupa ce am vazut ce e in primul, "La 33 de minute intre doua tramvaie succesive"- pai care 2 tramvaie succesive, linia 6 practic fuge dupa propria coada, cum imi place mie sa o spun, e ironic, la alte linii vatmanii sa zicem ca se mai inteleg la grafica oarecum sa mearga mai incet, dar pe 6 daca un vatman conduce mai tare e treaba lui, singur isi da cu bata in cap.
Nu stiu ce sa mai zic, sigur trebe si criticate chestii dar nu de azi de ieri avem o proasta informare din partea regiei, s-a mai discutat, taman aia care scriu articole penibile ar fi putut sa traga ei niste sfori ca sa se schimbe ceva, nu sa deie si sa fuga.
PS: poate citeste gagica asta ce am scris mai sus, am un mesaj: nu lucrez la Ratt, nu am lucrat, si probabil ca nu voi lucra niciodata, nu am rude care lucreaza la Ratt sau in firme care apartin intr-un oarecare fel de stat, nu ridic pe nimeni in slavi dar apar ceea ce cred ca e o necesitate, o companie cu probleme, bolnava, care are nevoie de ajutor si daca doar dai cu fumigene fara sa ai vreun tel decat "gata eu mi-am terminat munca pe ziua de azi, hop spre casa", nu rezolvi nimica. Cei de la conducere dau doar "ignore", si sa zicem ca poate Robu mai trage el niste sfori ici colo cand mai vrea sau cand e silit pe FB, dar el nu va fi primar o vesnicie, iar noi de transport public avem nevoie pana acesta va devenii inutil.
PSS: daca am fost prea "aspru", nu e nici o problema daca mi se rescrie o parte din postare.