Reabilitarea infrastructurii publice urbane a malurilor Canalului Bega (finalizat) - din fonduri UE, constructor: Tehnodomus
Postat 20 octombrie 2015 - 21:13
Postat 27 octombrie 2015 - 17:32
Aceasta postare a fost editata de Adian: 27 octombrie 2015 - 17:37
Postat 27 octombrie 2015 - 22:57
Stalpisorii din poza arata oribil, o simpla linie de delimitare intre benzi era suficienta. La cat trafic pietonal e acolo, chiar nu e nici o crima daca biciclistii merg si pe alta banda, decat cea destinata lor.
Postat 28 octombrie 2015 - 12:40
Ipotetic vorbind, daca as fi fost de meserie arhitect/proiectant, niciodata n-as fi putut proiecta asa ceva, respectiv 7000 de stalpisori insirati pe 14 km, piste serpuite, piste calare pe alei si alei calare pe piste, piste intersectate cu traficul perpendicular in loc de treceri pe sub poduri (am si aratat prin poze in topicul "Bulevardul Bega" ca loc exista aproape pe sub toate podurile)...
In concluzie, la acest proiect prost in (aproape) totalitate ca si concept nici nu mai conteaza amanuntele astea cu stalpisorii doborati, stalpisori fara cap sau "scaune" pescaresti puse in asa fel incat te imbie sa le dai un picior sa zboare in apa...
Deobicei pescarii isi au trepiedul lor cu care merg la pescuit si astfel erau ocupate cateva locuri cand veneau la pescuit. In varianta proasta cu scaunele de beton acestea ar sta insiruite intr-un numar extrrem de mare indiferent ca este vreun pescar in zona, insiruite tot timpul anului, fie ca-i vara dar mai ales ar sta inutil iarna...O tampenie, oricum!
Postat 28 octombrie 2015 - 21:04
Postat 29 octombrie 2015 - 00:15
Postat 05 noiembrie 2015 - 23:52
Postat 07 noiembrie 2015 - 18:08
Cand au inceput lucrarile la reabilitarea malurilor, eram tare bucuros, optimist si nerabdator...
Iata ca acum cand treaba este aproape gata, mi-e si scarba sa ma plimb sau sa umblu pe aceste maluri reabilitate. Atat in mod pietonal cat si cu bicicleta...
Daca sunt pieton, ma claxoneaza biciclistii si sunt nevoit sa ma uit pe jos ca sa nu ma impiedic de stalpisori, de "bancute" pentru pescari, etc. in loc sa merg relaxat. Daca sunt biciclist, sunt nevoit sa fiu atent la pietoni, la stalpisori, la "bancute', la picioarele celor asezati pe banci, la intersectarea la nivel cu masinile, etc.,...
Si fac toate astea in loc sa admir peisajul...Insa peisajul este unul sinistru si anume, pe apa, desi vorbim de canal navigabil, nu se petrece nimic, nu navigheaza nimeni, cladirile sunt in mare parte ruinate, asta vara buruienile erau de peste 1 m inaltime, la malul apei cresc vertiginos alte buruieni, de apa de data aceasta, cresc mai tare decat inainte de curatarea Begai...
Totul se desfasoara ca la nebuni si nu ca intr-un oras european din anul 2015...
PS Evident ca m-am referit la zona Iosefin - Solventu, zona care-mi este mai accesibila...
Postat 09 noiembrie 2015 - 22:42
Postat 09 noiembrie 2015 - 23:00
Lasand gluma la-oparte, eu chiar nu cred ca nu exista o cale de acces buna; daca constructori si-au dus duba pana acolo de ce nu ar putea si regia?
Postat 09 noiembrie 2015 - 23:13
Postat 11 noiembrie 2015 - 11:40
Azi am facut o plimbare de la Podul de fier pana la uzina de apa pe ambele maluri.
Statii VeloTM:
Eu am vazut doar 6 pe traseul de azi
Splaiul Sofocle, golf Bega
------------------
Podul de la gara:
------------------
Podul Traian:
Podul Mitropolit Andrei Saguna:
Podul Michelangelo:
*rog pe cineva sa uneasca cele 2 postari velotm pentru ca nu am reusit sa fac unul singur din cauza pozelor prea mari cu toate ca am folosit shrink
Aceasta postare a fost editata de Adian: 11 noiembrie 2015 - 13:03
Postat 11 noiembrie 2015 - 12:21
in unele zone au aparut pontoane:
Au facut si conectia intre pasarela dintre parcuri si podul Decebal:
Au plantat arbori&arbusti:
Intre uzina si podul Mihai Viteazu amenajeaza un parc, au pregatit niste movile mai mici si au asfaltat o buna parte cu locuri libere lasate pentru arbori:
Aceasta postare a fost editata de Adian: 11 noiembrie 2015 - 12:44

Ajutor