Off topic: englezii probabil au renuntat la gauri negre gen Colterm. Cand vei renunta si tu, nu vei avea problema cu statul fara apa calda
Off topic2: parerea mea e ca nenea Robu si-a dat seama ca nu mai poate sa aplice strategia deja impamantenita la romani: panglicile din anul electoral. Practic el nu mai are cu ce sa se laude in primavara anului viitor cand vin alegerile. Michelangelo va fi istorie, la fel va fi si Unirii-Libertatii (asta daca nu devine un proiect ratat in care se pierd fonduri UE). Acum demareaza proiecte pe care, cel mai probabil, si le doreste gata inainte de martie 2016. Eu zic ca asta e cea mai probabila explicatie pentru razgandeala/graba
Ma astept sa vedem o inflatie de noi proiecte, practic "zestrea" lui pentru noul mandat/ar
Semi on-topic: Din cele 3 pasaje, a ales ultimele 2 ca eficienta/importanta si le si face deodata. Chiar cred ca e strategie riscanta, inainte de alegeri. Macar de o dadea in fabulatii gen "se face si podul peste Bega".
Sa ne linistim totusi, nu incep lucrarile prea curand. O sa inceapa odata cu anul scolar, asa cum ne-am obisnuit. Asta daca merge cum trebuie licitatia.
Aceasta postare a fost editata de Shhhh: 01 iulie 2015 - 11:00