STP Timișoara Forum: veloTM - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (47 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

veloTM by Viacor Engineering

#361 Useril este offline   iepurasu 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 59
  • Inregistrat: 17 mai 14

Postat 27 iunie 2015 - 10:26

Eu am ridicat biciclete de mai multe ori din statii care nu sunt in lista de 15, conditia sa poti face asta e sa existe biciclete disponibile si sa fie online. Bunaoara am ridicat de mai multe ori de la Felix, de la Punctele Cardinale, de la Mocioni. Ba chiar am asistat la un paradox zilele trecute, cand am ridicat mai repede si mai usor bicicleta de la statii care nu sunt pe lista, decat din cele 15, care multe din ele sunt mai mult nefunctionale, cum este cazul statiilor COMPLEXUL STUDENŢESC (de luni si pana joi tot offline am vazut statia, ieri s-a facut lumina in sat), P-ŢA LIBERTĂŢII, destul de des P-ŢA 700, la fel IULIUS MALL, etc. Tot ieri seara am vazut masina care reloca biciclete in oras, erau la statia CALEA ŞAGULUI (LINIA 7), au fost draguti si m-au intrebat daca merge ..., aveau masina plina de biciclete. Si da, se vede ca s-a plusat la numarul de biciclete, sunt rasteluri care au permanent 10 - 12 biciclete. Si in continuare pot spune ca biciclete merg foarte bine, eu iau bicicleta doar pe trasee lungi, de cca 30-35 min si nu am avut probleme tehnice. Oaia neagra, care trage totul inapoi e sistemul informatic si comunicarea intre statii, unde mai e de lucru.
4

#362 Useril este offline   Albert 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 27 iunie 15

Postat 28 iunie 2015 - 15:13

Am incercat sa iau bicicleta in mai multe zile la rand si nu am reusit niciodata din Calea Sagului ambele statii, Catedrala, P-ta Libertatii, P-ta 700, si Posta Mare. La o singura statie am reusit pana acum zile la rand din prima, la Divizia 9 Cavalerie. Inainte nu erau biciclete acum sunt mai mult de 50% din statii pline dar degeaba daca nu poti lua bicicleta. Problema apare la identificarea cardului. Pur si simplu nu il vede.
0

#363 Useril este offline   AdaMiha 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 51
  • Inregistrat: 22 decembrie 13

Postat 28 iunie 2015 - 15:48

Da, in legatura cu cele spuse mai sus domnul Florin, va dau niste exemple: statia Felix si Liege parca, pe Calea Aradului, foarte aproape una de alta, statia din Sagului de la Profi si Turist, iar foarte aproape una de alta. Pe cand in Dambovita sau Girocului, cum spuneti dumneavoastra, nu sunt. In statia Modern nu ai ce ridica, nu a fost niciodata nici o bicicleta. Trec pe acolo la 6 dimineata, la 15 si 23. Ma duc pe acolo la lucru.

Trimis de pe al meu GT-I9100 folosind Tapatalk
0

#364 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30167
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 28 iunie 2015 - 17:39

Nu stiu cine a stabilit locatia statiilor, dar e clar ca nu s-au gandit prea mult. Cam totul lasa impresia ca s-a dorit incasarea rapida a banilor si... cam atat. :(
3

#365 Useril este offline   Zoltan Cs 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 291
  • Inregistrat: 04 februarie 15

Postat 29 iunie 2015 - 17:22

Am încercat astăzi sa-mi activez cardul la chioscul de la AEM dar fără succes. Cică nu le merge sistemul aici. :(
0

#366 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 29 iunie 2015 - 20:59

Ciudat :eusa_think: O sa intreb sa vad cum de nu merge.
0

#367 Useril este offline   Zoltan Cs 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 291
  • Inregistrat: 04 februarie 15

Postat 30 iunie 2015 - 08:49

Doamna m-a directionat catre statia Cluj sau 700 sau Take Ionescu. Nu stiu, nici macar nu a incercat.
0

#368 Useril este offline   andreig 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 19
  • Inregistrat: 14 septembrie 12

Postat 30 iunie 2015 - 10:31

Subscriu, pe zi ce trece bicicletele se simt tot mai obosite. Azi dimineata am luat una, ii mergeau pedalele in toate directiile.

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 26 iunie 2015 - 12:48, a spus:

Cum ar trebui sa arate cu adevarat o bicicleta pentru inchiriat. Observati detalii ca butucul spate si cel din fata, calitatea pedalelor sau a piciorului de sprijin, etc:

Atasament 20150625_143229.jpg Atasament 20150625_143241.jpg

0

#369 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 30 iunie 2015 - 10:53

@ Zoltan Cs Am intrebat si pe moment nu le merge conexiunea de date. :(
0

#370 Useril este offline   Bocicu Ionel Marcel 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 29 iunie 15

Postat 30 iunie 2015 - 20:18

Vreau sa fac propunere de amplasate a statiilor VeloTM> Cred ca ar fi utila o statie in zona Gara de Nord, pentru cei care vin cu trenul.
0

#371 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 30 iunie 2015 - 20:28

Sincer? Nu cred ca vor mai aparea statii noi fata de cele din proiectul initial. Banii s-au incasat, lucrarea a fost incheiata si predata beneficiarului care se poate spala pe cap cu ea. Poate, candva, ulterior, se vor mai putea accesa fonduri pentru extinderea sistemului, dar nu in urmatorii 5 ani.
2

#372 Useril este offline   andreig 

• Membru începător
  • Pip

Postat 01 iulie 2015 - 10:04

Am luat astazi o bicicleta de la Kauflad, mergea ingrozitor, sarea lantul, franele erau montate foarte sus, pedalele voblau. Am hotarat sa o schimb la Iulius Mall. Am predat bicicleta dupa care nu am mai reusit sa iau alta, deja au trecut vreo trei ore si mie pe card inca imi apare bicicleta luata de la Kaufland.
Am sunat la dispecerat si desi cei de acolo puteau vedea bicicleta predata de mine in sistem nu au putut sa-mi deblocheze cardul....
A mai patit cineva chestia asta ?
0

#373 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Locatia:Timisoara

Postat 01 iulie 2015 - 10:11

Primaria nu poate contribui din proprie initiativa?

Si eu am ramas mirat de lipsa unei statii de biciclete in gara, dar avand in vedere ce hoti se perinda pe-acolo ... poate e mai bine asa. Cea mai apropiata statie este la vreo 10 minute.
0

#374 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 01 iulie 2015 - 10:22

Primaria a contribuit deja cu un procent din costul acestui proiect.
0

#375 Useril este offline   Adian 

• Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 558
  • Inregistrat: 22 iunie 14

Postat 01 iulie 2015 - 12:13

La cat de "animata" e zona garii dupa ce apune soarele e mai bine ca nu au pus statie. Ar fi fost pacat de biciclete
1

#376 Useril este offline   andrei_tm 

• Membru Senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 819
  • Inregistrat: 05 noiembrie 13
  • Locatia:Timisoara

Postat 01 iulie 2015 - 12:27

@andreig

Am patit si eu ceva asemanator. La consultare sold nu imi aparea imprumutul si mi-a fost blocat cardul un anumit numar de minute. Dar si-a revenit singur, fara sa faca dispeceratul nimic.

Ieri am folosit o bicicleta peste 20 de minute, dar la consulare sold imi aparea de doua ori acelasi imprumut, dar cu o durata de 6 minute. In caz ca sistemul va fi cu taxa, vor fi foarte mari probleme daca nu se vor rezolva aceste problemele.

@dAlmon

Din cate stiu eu, rastelurile sunt supravegheate video. Daca acele camere ar fi urmarite, hotul ar putea fi prins usor.
Si in zona Garii de Nord (statiei Timisoara Nord, ca unii o considera gara doar pe cea din Bucuresti) exista politisti si jandarmi. Daca si-ar face treaba, bicicletele nu ar putea fi furate. Dar cum politistii ii apara pe hotii de buzunare (Caz concret, dar din alta gara foarte importanta din tara: hotul ii ura banii unei persoane, apoi se duce la politist sa imparta venitul. Asa ca aveti mare grija la portofele, telefoane si la bagaje in gara!)...

0

#377 Useril este offline   akros 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 6
  • Inregistrat: 04 iunie 15

Postat 01 iulie 2015 - 17:09

Vezi postareaandreig, la 01 iulie 2015 - 10:04, a spus:

Am luat astazi o bicicleta de la Kauflad, mergea ingrozitor, sarea lantul, franele erau montate foarte sus, pedalele voblau. Am hotarat sa o schimb la Iulius Mall. Am predat bicicleta dupa care nu am mai reusit sa iau alta, deja au trecut vreo trei ore si mie pe card inca imi apare bicicleta luata de la Kaufland.
Am sunat la dispecerat si desi cei de acolo puteau vedea bicicleta predata de mine in sistem nu au putut sa-mi deblocheze cardul....
A mai patit cineva chestia asta ?

Am patit si eu ceva asemanator pe 19 iunie. Abia pe 24 mi-am dat seama de situatie, cand am incercat sa iau alta, am sunat la dispecerat si au zis ca fac o solicitare de deblocare a cardului. Nici pana azi nu imi functioneaza. Din pacate ma vad nevoit sa renunt la sistem, desi ar fi fost excelent...
1

#378 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 01 iulie 2015 - 19:25

Vezi postareaandrei_tm, la 01 iulie 2015 - 12:27, a spus:

Si in zona Garii de Nord (statiei Timisoara Nord, ca unii o considera gara doar pe cea din Bucuresti) exista politisti si jandarmi.

Am auzit si eu astfel de pareri, respectiv ca gara inseamna o statie (de cale ferata in cazul nostru) in care trenurile au capat de linie, adica iasa pe unde intra, ceea ce nu-i cazul la noi in oras si mai in toate orasele din Romania, exceptia fiind Capitala...

Curiozitatea m-a facut sa ma uit in DEX si iata ca lucrurile sunt mai simple decat par, adica si Timisoara Nord poate fi numita gara...

Citeaza

GÁRĂ s.f. Stație de cale ferată; clădirea și instalațiile dintr-o astfel de stație. [< fr. gare].

2

#379 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 01 iulie 2015 - 20:40

Gara e gara, nu conteaza pe unde intra si pe unde ies trenurile din ea. Asta e si parerea mea.
1

#380 Useril este offline   andreig 

• Membru începător
  • Pip

Postat 02 iulie 2015 - 11:22

Eu am sunat deja de doua ori la dispecerat, nu ma las pana nu-mi deblocheaza cardul :D

Vezi postareaakros, la 01 iulie 2015 - 17:09, a spus:

Am patit si eu ceva asemanator pe 19 iunie. Abia pe 24 mi-am dat seama de situatie, cand am incercat sa iau alta, am sunat la dispecerat si au zis ca fac o solicitare de deblocare a cardului. Nici pana azi nu imi functioneaza. Din pacate ma vad nevoit sa renunt la sistem, desi ar fi fost excelent...

0

Arata acest topic

• (47 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou