Si era doar o parere. Daca politistii vor sta mai mult de o luna, atunci il putem banui (inca o data) pe Robu de ... niste lucruri...
Amenajare complex rutier Michelangelo - Etapa 1 - Pasajul Leonardo da Vinci, reabilitarea podului Michelangelo (finalizat) - din fonduri UE
Postat 04 iunie 2015 - 16:31
Si era doar o parere. Daca politistii vor sta mai mult de o luna, atunci il putem banui (inca o data) pe Robu de ... niste lucruri...
Postat 06 iunie 2015 - 15:19
Citeaza
Scris de A. Strugariu -
Poliţişti locali la un capăt al pasajului Michelangelo, poliţişti locali la celălalt capăt, ”civili” cu staţii înăuntru, agenţi şi-n intersecţie, guarzi pe pod – această zonă a Timişoarei este mai bine păzită decât Piaţa Victoriei, cititorii sesizându-ne că vajnicii reprezentanţi ai instituţiei sunt adesea de negăsit în centru. Nu mai vorbim de alte cartiere ale urbei… Cam de zece oameni de la Poliţia Locală este nevoie se pare, seara, la Michelangelo, ca să nu deseneze nimeni pe pereţi în noul pasaj şi să nu se distrugă jardinierele cu flori. Primarul cere pază…
TION
Postat 06 iunie 2015 - 16:27
Postat 09 iunie 2015 - 14:28
mile, la 04 iunie 2015 - 16:31, a spus:
Ce vroiam să spun e că nu are rost să te hazardezi tu să spui câte zile vor sta polițiștii acolo. ”Câteva zile”, ”o lună” etc. Oricum nu depinde de tine, motivul nu este ca șoferii să ia piciorul de pe accelerație, iar pe Robu îl putem suspecta și fără să stea polițiștii la pasaj mai mult de o lună.
Postat 10 iunie 2015 - 10:33
Dar se pare ca postarea mea te-a adus de pe nu stiu unde ca sa dai vezi doamne o replica "inteligenta"...la un subiect de 2 bani...
In principiu nu ma deranjeaza prezenta politistilor si nici nu ma intereseaza cat vor sta acolo...Doar mi-am expus parerea si atat!
LE Poate sti TU cat vor sta politistii acolo? Si ne spui si noua...
Postat 12 iunie 2015 - 11:02
Al treilea "prieten" este NDY pe care si cand il salut imi da ... dislike ... Veniti cu argumente pe care sa ne contrazicem eventual, nu cu chestii subiective...
Salut Flavius S.,... Salut NDY ...
LE Am impresia Flavius S. ca activezi pe forum (sporadic) doar din pricina mea...Daca n-as fi eu pe aici, n-ai fi nici tu!...
PS Scuze de
Postat 12 iunie 2015 - 23:22
- analfabetismul; da, nu consider ca a scrie corect in limba romana reprezinta un efort atat de mare. Este principalul lucru pentru care dau dislike pe acest forum. Am spus-o de nenumarate ori, insa degeaba; se pare ca unii incurajeaza astfel de postari pentru a nu ramane forumul gol (?). Si da, mile, si tu te-ai situat de numeroase ori in aceasta categorie, lucru putin cam [alegeti voi un cuvant potrivit] pentru un om de varsta si educatia pe care le pretinzi ca le ai;
- exagerarile; exact ca cea de mai sus (sper ca nu trebuie sa o mai indic
- pretinsul ca le stim pe toate; asta iti e dedicat in special tie, mile. Nu cred ca exista subiect pe forumul asta despre care tu sa nu fi avut o parere, si, mai grav, sa-i fi desfiintat pe toti cei cu o parere diferita de a ta. De nenumarate ori am impartit pareri diferite, insa trebuia sa ai ultimul cuvant, trebuia sa imi demonstrezi ca ma insel sau sa vii cu fel de fel replici. Nu imi place defel atitudinea asta si ti-am atras atentia de cateva ori, insa continui in aceeasi nota superioara prin postarile tale;
Pe langa cele anterior enumerate, mai dau dislike si pentru evidentul motiv pentru care nu sunt de acord cu o parere/idee exprimata in acea postare.
Poftim, esti fericit acum? Eu unul nu sunt, am crezut in calitatea acestui forum si a membrilor sai. Respect pe toata lumea, insa cer si eu in schimb acelasi lucru.
Postat 13 iunie 2015 - 01:53
Aceasta postare a fost editata de MHN: 13 iunie 2015 - 09:36
Postat 13 iunie 2015 - 09:20
Le recomand sa mearga pe deasupra daca cred ca sunt radare, camere video sau echipaje de politie care ii monitorizeaza metru cu metru.
Postat 13 iunie 2015 - 16:53
Postat 13 iunie 2015 - 17:17
Postat 14 iunie 2015 - 21:51
Postat 15 iunie 2015 - 18:51
Postat 15 iunie 2015 - 21:45
Aceasta postare a fost editata de Ovidiu93: 15 iunie 2015 - 21:45

Ajutor