Aceasta postare a fost editata de Bobby: 11 mai 2015 - 19:25
Linie de transport cu firobuzul la Dumbravita (in constructie) - din fonduri UE
Postat 11 mai 2015 - 19:24
Era ceva daca dispareau toti stalpi pana la statia de transformare de langa Kapa / Galeria 1 ...
Postat 12 mai 2015 - 13:10
Bobby, la 11 mai 2015 - 19:24, a spus:
Era ceva daca dispareau toti stalpi pana la statia de transformare de langa Kapa / Galeria 1 ...
Acelasi lucru am intrebat si eu pe cineva. Era extraordinar daca scapam de toti (de la Kappa si pana dupa zona rezidentiala Dumbravita), numai ca nu stiu daca se puteau include toti stalpii in proiectul asta . Stalpii astia trebuie sa dispara pt. ca nu au loc stalpii pentru firobuz, dar si ca sunt la mica distanta de linia de contact a firobuzului, plus ca se si lateste drumul. Altfel, cred ca ramaneau mult si bine in picioare. Pana sa vedem asemenea investitii de la ENEL, imbatranim toti

Postat 21 mai 2015 - 20:51
Ia stai asa... Parca drumul urma a fi largit... Au lasat loc pentru asa ceva?
Postat 22 mai 2015 - 12:23
Din fericire, ii "planteaza" noaptea. Acum doua nopti, pe la ora 1 se lucra. Era o macara, o cifa si mai multi muncitori care lucrau si ocupa o banda de mers.
Aceiasi intrebare mi-am pus-o si eu. Stalpii s-au pus, pe sensul Dumbravita-Timisoara la aprox. 1 m de marginea drumului. Sunt curios pe celalat sens cum o sa-i puna. Acolo este loc destul pentru largirea drumului.
cseh_17, la 21 mai 2015 - 20:51, a spus:
Ia stai asa... Parca drumul urma a fi largit... Au lasat loc pentru asa ceva?
Aceiasi intrebare mi-am pus-o si eu. Stalpii s-au pus, pe sensul Dumbravita-Timisoara la aprox. 1 m de marginea drumului. Sunt curios pe celalat sens cum o sa-i puna. Acolo este loc destul pentru largirea drumului.
Postat 22 mai 2015 - 17:40
Baieti pe sensul de mers Timisoara-Dumbravita lucrau acum la gropi la sesn giratoriu Kaufland si in rest sunt gropile gata cu fir tras golite de nisp probabil iar la noapte planteaza.La o distanta de la drum de 3 m sunt gropile deci ar avea loc sa largeasca ulterior dar nu inteleg dece nu au facut acum totul si dupa ce au pus linia in funtiune?
Postat 26 mai 2015 - 15:02
Cica dupa largirea drumului vor fi in jur de 80 cm de la marginea drumului pana la stalpi. Daca vor pune borduri, ii ok...
Postat 28 mai 2015 - 16:45
Astazi s-au betonat stalpii cei noi din sens...sa vedem cand intra in forta in santier...
Postat 30 mai 2015 - 10:36
intre gardul de la terenul de fotbal si stalpi ar putea sa faca o pista pt biciclete

Postat 03 iunie 2015 - 14:24
Au venit cehiiii !!!Baietii daca lucreaza ca si asta vara dau gata intro saptamina cablu tras!Acum cind era traficu nebun sefu de echipa cel cu coada care lucra cot la cot cu oameni asigura circulatia si le dadea colierele...etc Aceasi echipa cu castile de muzica in urechi si dai frate lucra!Rusine Politie si din Dumbravita si Timisoara ca nu ii ajuta la circulatie ca ar merge treaba altfel.Romanuuu nostru ca romanuuu "BAAAAA lucrati noaptea...etc" EEEEE sa stiti ca acesti oameni noi cind sforaim de numa numa ei lucra frate daca dorm nu stiu dar JOS PALARIA!!!Dumnezeu sa le deie sanatate si la firmele noastre spor la munca si sa ea exemplu lor!!!