STP Timișoara Forum: Biserici noi in Timisoara - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (17 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Biserici noi in Timisoara Evaluare topic: -----

#121 Useril este offline   InF3rNO0o 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 312
  • Inregistrat: 24 decembrie 11

Postat 04 februarie 2015 - 23:12

biserica nu plateste tva si voi vreti sa respecte un amarat de HCL ? :Facepalm_emote_gif:
0

#122 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 05 februarie 2015 - 07:14

http://www.primariat...?epress_id=6492

Citeaza

Creşterea animalelor în cadrul gospodăriilor individuale, situate în marile aglomerări urbane, s-a dovedit a fi o sursă de disconfort şi o importantă cale de disiminare a agenţilor patogeni, în condiţiile în care normele igienico-sanitare nu sunt respectate.

Odată cu intrarea în vigoare a prevederilor H.C.L. nr. 371/2007 completată şi modificată de H.C.L nr.206/2009 şi H.C.L. nr. 43/2009, creşterea animalelor de fermă şi a păsărilor în municipiul Timişoara nu este permisă în curţile de folosinţă comună, cu mai multe apartamente proprietate privată sau mixtă, în gospodăriile aflate în vecinătatea blocurilor şi în interiorul perimetrului delimitat de străzile Grigore Alexandrescu, Lt. Ovidiu Balea, rambleu cale ferată, Gării, Nufăr, Splaiul Tudor Vladimirescu, Gabriel Ioseph, Ardealului, George Georgescu, Constantin Daniel, Sulina, Calea Şagului, Ceferiştilor, Cercului, Dimineţii, A.P. Cehov, Apicultorilor, Gospodarilor, G. Musicescu, Calea Urseni, Legumiculturii, Clea Moşniţei, Aviatorilor, Câmpului, Rozelor, Cometei, Ştrandului, Aleea Pădurea Verde, Măcin, Constructorilor, Centura.

Creşterea animalelor şi păsărilor, strict pentru consum familial, se poate face în exteriorul perimetrului cu respectarea următoarelor condiţii:

• Numărul de animale să nu depăşească 2 porci, 20 păsări şi 1 vacă matură şi un viţel, într-o gospodărie proprietate privată, iar suprafaţa îngrădită destinată întreţinerii şi creşterii animalelor să fie de minim 500 mp.
  • Adăposturile trebuie să fie construite din materiale uşor de igienizat, amplasate la o distanţă de minim 10 m faţă de locuinţele învecinate.
  • Fosa septică să fie betonată şi închisă etanş şi să existe un contract de vidanjare.
  • Să se efectueze gestionarea corespunzătoare a deşeurilor de origine animalieră, fără a crea impact asupra mediului sau disconfort vecinilor.
  • Să se execute lucrările de dezinsecţie, deratizare şi dezinfecţie periodic sau ori de câte ori este nevoie, prin societăţi comerciale specializate.
  • Să se asigure în permanenţă curăţenia în adăposturi şi în curte.

Daca mai tin animalele mult, poate le face cineva o reclamatie :)
1

#123 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10602
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 13 februarie 2015 - 10:19

Citeaza

426/12.02.2015
JURCA CONSTANTIN-EUGEN pentru PAROHIA ROMANA UNITA CU ROMA GRECO-CATOLICA TIMISOARA IV, prin O

Rusu Sirianu nr.6
Elaborare PUZ - "Construire Biserica si Centru de Cateheza, misiune si insanatosire spirituala", conform Avizului de Oportunitate Nr. 03/26.01.2015;

cu primaria tm
0

#124 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 13 februarie 2015 - 12:54

Iar biserica??? :Facepalm_emote_gif:

Sper sa nu supar pe nimeni, dar doar mie mi se pare ca aceasta "explozie" de biserici ortodoxe, este o modalitate excelenta de a spala bani? :eusa_think:

Adica come on! Biserica Catolica nu cred sa fi construit vre-o biserica in cei 20 de ani cati am trait in TM (eu nu imi amintesc)
Protestatntii (reformatii - de care apartin si eu) se chinuie tot de vreo 20 de ani sa stranga bani de la enoriasi sa construiasca biserica din Traian.

Dar pentru ortodoxii, nu cred ca imi ajung 2 maini sa numar bisericile construite in ultimii 20 ani...
0

#125 Useril este offline   Rufus Dexter 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 49
  • Inregistrat: 24 iulie 14

Postat 13 februarie 2015 - 16:23

Vezi postareacseh_17, la 13 februarie 2015 - 12:54, a spus:

..............
Dar pentru ortodoxii, nu cred ca imi ajung 2 maini sa numar bisericile construite in ultimii 20 ani...

"PAROHIA ROMANA UNITA CU ROMA GRECO-CATOLICA"
0

#126 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 13 februarie 2015 - 18:06

Locatia:

Imagine atasata: PAROHIA ROMANA UNITA CU ROMA - Rusu Sireanu - 2015.02.13 - 01.jpg Imagine atasata: PAROHIA ROMANA UNITA CU ROMA - Rusu Sireanu - 2015.02.13 - 02.jpg Imagine atasata: PAROHIA ROMANA UNITA CU ROMA - Rusu Sireanu - 2015.02.13 - 03.jpg
Imagine atasata: PAROHIA ROMANA UNITA CU ROMA - Rusu Sireanu - 2015.02.13 - 04.jpg Imagine atasata: PAROHIA ROMANA UNITA CU ROMA - Rusu Sireanu - 2015.02.13 - 05.jpg Imagine atasata: PAROHIA ROMANA UNITA CU ROMA - Rusu Sireanu - 2015.02.13 - 06.jpg

google earth:

Imagine atasata: PAROHIA ROMANA UNITA CU ROMA - Rusu Sireanu - google earth 1.jpg
1

#127 Useril este offline   aristotelro 

• Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 388
  • Inregistrat: 15 noiembrie 11

Postat 13 februarie 2015 - 21:17

Vezi postareaInF3rNO0o, la 04 februarie 2015 - 23:12, a spus:

biserica nu plateste tva si voi vreti sa respecte un amarat de HCL ? :Facepalm_emote_gif:

Biserica plateste TVA. De unde ai scos-o?
0

#128 Useril este offline   aristotelro 

• Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 388
  • Inregistrat: 15 noiembrie 11

Postat 13 februarie 2015 - 21:23

Vezi postareacseh_17, la 13 februarie 2015 - 12:54, a spus:

Sper sa nu supar pe nimeni, dar doar mie mi se pare ca aceasta "explozie" de biserici ortodoxe, este o modalitate excelenta de a spala bani? :eusa_think:

Adica come on! Biserica Catolica nu cred sa fi construit vre-o biserica in cei 20 de ani cati am trait in TM (eu nu imi amintesc)
Protestatntii (reformatii - de care apartin si eu) se chinuie tot de vreo 20 de ani sa stranga bani de la enoriasi sa construiasca biserica din Traian.

Bineinteles ca superi pentru ca faci remarci rautacioase. Unde ai citit ca se spala bani? Iar cu diferenta ortodocsi-catolici-reformati... come on! Ai vazut vreodata o biserica plina in care nu mai ai loc? La voi la reformati probabil ca nu. La ortodocsi e aglomeratie. Se pot mai construi foarte multe biserici ortodoxe pana sa fie destule.
0

#129 Userul este online   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30212
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 14 februarie 2015 - 00:16

Probabil ca asa e, dar parca si in spitale e cam aglomeratie si nu se agita nimeni sa inceapa a construi si asa ceva. :( Din contra, meseriasi ca Boc & co., s-au pus sa le inchida, ca le pareau cam multe. :Facepalm_emote_gif:
1

#130 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 14 februarie 2015 - 01:15

Si mai interesant este faptul ca salvatorul tarii, Victor Viorel Ponta, nu a deschis spitalele inchise de maleficul Boc. :Facepalm_emote_gif:

Daca tot nu vor sa termine spitalul de pe Calea Torontalui ar putea sa ii puna o cruce si sa faca o biserica mare, ca tot este cartier mare. :popa:
4

#131 Useril este offline   Wegmann 

• Membru Gold
  • Postari: 2282
  • Inregistrat: 09 decembrie 08
  • Locatia:Erlangen/Nürnberg

Postat 14 februarie 2015 - 09:00

N-ar fi mai bine sa lasati discutiile politice/religioase pe acest forum?
2

#132 Userul este online   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 14 februarie 2015 - 10:32

Vezi postareaDoppler, la 14 februarie 2015 - 01:15, a spus:

Si mai interesant este faptul ca salvatorul tarii, Victor Viorel Ponta, nu a deschis spitalele inchise de maleficul Boc. :Facepalm_emote_gif:

Daca tot nu vor sa termine spitalul de pe Calea Torontalui ar putea sa ii puna o cruce si sa faca o biserica mare, ca tot este cartier mare. :popa:

Ce sa mai deschida Ponta cand aia (aici nu ma refer la guvern, desigur, ci la personal sau altii ce aveau acces in cladiri) au furat deja si caloriferele si chiar si balustradele scarilor. (caz concret vazut la tv)? :Facepalm_emote_gif: N-are nimic. Asteptam sa revina PDL sub acoperire si sa le redeschida ei. :04:
0

#133 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 14 februarie 2015 - 10:46

Problema este ca dupa 1990 statul finanteaza constructia de biserici in loc sa faca spitale sau scoli. Este o decizie politica calculata foarte bine, biserica aduce voturi pe cind spitalele nu.

Care tv? Antena3 sau RTV? :pinochio:
0

#134 Userul este online   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 14 februarie 2015 - 11:22

Ce conteaza? Imaginile erau pe ecran si administratoarea incerca sa se scuze cum putea. Chiar au reusit sa recupereze balustradele de la fier vechi unde fusesera vandute deja (parca s-a lasat si cu ceva dosare penale pentru distrugere si furt calificat). A fost o intreaga serie de reportaje, din diverse localitati si diverse institutii medicale inchise si nu cred sa se fi filmat in studiouri la Buftea. Nici imaginile cu ambulante care transportau bolnavii la zeci de kilometri de spitalele inchise nu cred sa fi fost preluate din filme.

Oricum, asta (inchiderea unor unitati sanitare) a fost un fenomen real si sa incercam sa venim cu teoria conspiratiei, spunand ca de fapt nu a existat, ar fi total nerealist.

Daca pe cei de la Agerpres ii crezi, iata o stire de pe pagina lor:

Citeaza

Ministerul Sănătății a redeschis, în ultimul an și jumătate, 25 de spitale dintre cele 69 închise în timpul guvernului condus de Emil Boc, a declarat marți, la Bicaz, ministrul de resort, Nicolae Bănicioiu.

Deci, actualul guvern chiar a reparat ceva (contrar afirmatiei pe care probabil din graba nu ai verificat-o) din ce a facut PDL-ul, chiar daca la B1 nu au anuntat asta. :04:
0

#135 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 14 februarie 2015 - 12:41

Vezi postareaWegmann, la 14 februarie 2015 - 09:00, a spus:

N-ar fi mai bine sa lasati discutiile politice/religioase pe acest forum?

Sunt perfect deacrod. Insa inainte, faptul ca ai pus aceasta intrebare, presupune o oare care abtinere din partea ta, de a comenta la acest subiect.

Permite-mi o intrebare directa! Dupa parerea mea, religia este ceva personal, si nu de discutat. Insa cate biserici NOI construite ai vazut in Germania, de cand te aflii acolo? (banuiesc ca nu 2-3 ani)

Normal ca sunt deranjat de explozia asta necontrolata de biserici, cand vad cati bani se baga in mahalaua de la Bucuresti, o simpla exprimare a grandomaniei.... :Facepalm_emote_gif: Zi-mi de cati ani sta spitalul de pe Torontalului in starea s-a actuala?
2

#136 Userul este online   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 14 februarie 2015 - 12:54

Despre religie chiar nu am discutat, dar cand e vorba de ceva construit de stat, biserica fiind finantata de la bugetul de stat, nu avem cum sa nu ajungem la politica sau politicieni, oricat am vrea sa ne prefacem ca asta nu conteaza.
0

#137 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 14 februarie 2015 - 15:24

DACA asemenea catolicilor din vest si in Romania cei care se declara ortodocsi ar avea oprire automata din salariu 9% ca taxa de cult sa vezi atunci cit de pline ar fi bisericile duminica. :eusa_think:
3

#138 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 14 februarie 2015 - 16:08

CULMEA! In DE, toate dar absolut toate religiile reprezentate in tara, iti opresc din salar, inafara de Ortodoxi.

Chiar din acest motiv, multi din EU de est vin si se declara automat ortodoxi, doar ca sa nu plateasca taxa, si voi imi vorbiti aici de marea credinta... Yeah right! :Facepalm_emote_gif:
2

#139 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 16 februarie 2015 - 10:40

Plan Urbanistic de Detaliu ”CONSTRUIRE LACAS DE CULT”, str. Lunei, nr. 22, Timişoara, beneficiar BISERICA PENTICOSTALA FILADELFIA, proiectant S.C. BAU PROIECT S.R.L.

Imagine atasata: Biserica Penticostala Filadelfia str. Lunei PUD 01.jpg Imagine atasata: Biserica Penticostala Filadelfia str. Lunei PUD 02.jpg Imagine atasata: Biserica Penticostala Filadelfia str. Lunei PUD 03.jpg Imagine atasata: Biserica Penticostala Filadelfia str. Lunei PUD 04.jpg
0

#140 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Locatia:Timisoara

Postat 16 februarie 2015 - 12:44

Ca sa-i scutesc si pe altii de a cauta strada pe harta .. :D

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: str lunei 22.jpg