Habar n-am de ce se grabesc asa!
Imi aduc aminte insa ca atunci cand s-a perfectat achizitia, CEO-ul de la NEPI zicea parca de toamna 2015. Daca s-au razgandit si vor in primavara 2015, cu atat mai bine.
Insa ma-ndoiesc ca vor reusi.
In ceea ce priveste capacitatea parcarii, propun urmatoarea comparatie:
- GLA de la Iulius Mall este de aproape 67 de Kmp, centrul comercial avand peste 2500 de locuri de parcare. Dupa cum am vazut, acestea nu sunt suficiente, mai ales in wkd, administratorii centrului comercial construind o parcare supraetajata o data cu extinderea din 2009, iar acum cautand sa mai duca in subteran alte cateva mii de locuri, prin proiectul
Open Ville
- GLA de la Shopping City este estimata la aprox 60 de Kmp, prin bugetul anuntat pentru investitie (100 mil Euro) eu deducand ca proiectul este asemanator ca si complexitate cu Iulius Mall, doar formatul (modular) fiind diferit. In plus, mixul de chiriasi se anunta cel putin la fel de interesant ca si cel de la Iulius Mall, daca nu, chiar mai atractiv.
Adica cu cateva clase peste Galeriile Arcade/Auchan Nord si Sud.
Ceea ce vreau sa evidentiez este ca exista premizele ca Galeriile Arcade/Auchan Nord si Sud, pana nu se va decide ca e necesar sa fie remodelate/extinse, sa nu aiba termeni de comparatie cu Iulius Mall si nici cu Dermatina.