STP Timișoara Forum: Stiri despre transportul in comun din Timisoara - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (141 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Ultima »

Stiri despre transportul in comun din Timisoara

#1861 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 24 decembrie 2014 - 11:56

Ambele (E8 si 19) revin din 1 ianuarie. Asa scria undeva intr-un comunicat sau articol de presa!...
0

#1862 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30187
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 24 decembrie 2014 - 13:01

Asa a anuntat primarul la deschiderea circulatiei prin intersectia de la Michelangelo.
0

#1863 Useril este offline   Andrei_73 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Banati 2
  • Postari: 12
  • Inregistrat: 16 decembrie 14
  • Locatia:Temeswar

Postat 24 decembrie 2014 - 14:31

Asta vroiam sa stiu. Putea sa le dea drumul si ieri de 23 decembrie daca tot au revenit E3 si E7 pe consacratul lor traseu.
0

#1864 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 24 decembrie 2014 - 23:24

Citeaza

În dimineata zilei de duminică 28 decembrie 2014 vor fi deviate câteva linii ale mijloacelor de transport în comun care traversează zona centrală pentru slujba de întronizare a noului Arhiepiscop al Timisoarei si Mitropolit al Banatului Înaltpreasfintitul Părinte Arhiepiscop onorific Ioan Selejan.
Între ora 7.30 şi 13.30 liniile de autobuz 33, Expres 3 şi Expres 33 vor circula până la
Piaţa Regina Maria. Autobuzele vor opri în staţia pentru tramvaie de la Catedrală si în staţia din dreptul Parcului Central.
În intervalul mentionat statia de autobuze de la Catedrala Mitropolitană se suspendă.

0

#1865 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 02 ianuarie 2015 - 11:32

Din cate vad in Radfleet, linia E8 si-a reluat circulatia pe vechiul traseu. Un comunicat oficial nu am deocamdata. :(
Si troleibuzul 16 are un traseu diferit, de la strada Cluj urmand traseul lui 19 pana la Grozavescu. (asta mi-au spus-o cei de la dispecerat)
E33 este anulat.
1

#1866 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 02 ianuarie 2015 - 13:40

16-le.... :uimit2:

Care o fi logica in mutarea asta? Si ce se va intampla totusi cu 19 atunci?
0

#1867 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 02 ianuarie 2015 - 13:49

Cred ca e o masura temporara, deci sa asteptam sa vedem cum evolueaza lucrurile. (mai ales cu linia 12)
0

#1868 Useril este offline   Bogdan14 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 282
  • Inregistrat: 16 august 09
  • Locatia:Timisoara

Postat 02 ianuarie 2015 - 13:54

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 02 ianuarie 2015 - 11:32, a spus:

Si troleibuzul 16 are un traseu diferit, de la strada Cluj urmand traseul lui 19 pana la Grozavescu.

Initial am crezut ca doar pe sensul Bv. Sudului > Grozavescu se intampla asta, dar se pare ca si pe sensul celalalt urmeaza acelasi traseu. In pagina de informatii in timp real se poate vedea traseul lui 16:

Bv. Sudului (bucla) - Cv. Sudului - Sp. Judetean - Cluj - Comp. Studentesc - Univ. de Vest - A. Saguna - I. C. Bratianu - Grozavescu

Retur: Grozavescu - I. C. Bratianu - Pod A. Saguna - Facultatea de Electrotehnica - Univ. de Vest - Comp. Studentesc - Cluj - Sp. Judetean - Bv. Sudului - Cv. Sudului - Bv. Sudului (bucla).

Asa o prostie mi se pare... :Facepalm_emote_gif:
Daca tot s-a spus ca se intoarce 19-le, de ce au incurcat 16-le in asa hal?
0

#1869 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 02 ianuarie 2015 - 13:58

Deci daca ramane asa + decizia cu 6-le, cineva ar trebuii sa-si dea demisia!

Sper totusi sa fie ceva temporar. :Facepalm_emote_gif:
1

#1870 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2365
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 02 ianuarie 2015 - 15:44

Vezi postareacseh_17, la 02 ianuarie 2015 - 13:58, a spus:

Deci daca ramane asa + decizia cu 6-le, cineva ar trebuii sa-si dea demisia!

Sper totusi sa fie ceva temporar. :Facepalm_emote_gif:

Sigur nu si-o va da , fi linistit..din pacate. Eventual la urmatoarea tura de alegeri...pana atunci simtim practic cum e sa traim in "Romania lucrului bine facut"
0

#1871 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 02 ianuarie 2015 - 17:07

Am insistat si iata si comunicatul oficial:

Citeaza

R.A.T.T. anunţă, începând cu data de 02.01.2015, reluarea circulaţiei autobuzelor de pe linia Expres 8. Circulaţia autobuzelor de pe această linie a fost întreruptă datorită lucrărilor demarate la Podul Michelangelo, încheiate la finalul acestui an.
Traseul liniei Expres 8 este următorul: Pod Calea Şagului – strada Izlaz – strada Bujorilor – Piaţa Veteranilor – Dâmboviţa – bulevardul Constantin Brâncoveanu – strada Ciprian Porumbescu – Piaţa Bălcescu – Facultatea de Mecanică – Facultatea Electrotehnică – Universitatea de Vest – Universitatea Dimitrie Cantemir – strada Pestalozzi – strada Andrei Şaguna – strada Iosif Vulcan – strada Vasile Cârlova – strada Căprioarei – strada Levănţica – strada Torac.
Linia Expres 33 este desfiintată.
De asemenea, troleibuzele de pe linia 16 circulă de la Str. Cluj – Bv. Vasile Pârvan – Str. 20 Decembrie 1989 – Bv. I.C.Brătianu – Str. Grozăvescu – Bv. Mihai Eminescu – Bv. I.C.Brătianu – Str. 20 Decembrie 1989 – Bv. Regele Ferdinand - Bv. Vasile Pârvan - Str. Cluj

Pare doar o modificare a liniei 16. Sa vedem cum va fi cu 19.
0

#1872 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2401
  • Inregistrat: 15 mai 10

Postat 02 ianuarie 2015 - 17:32

Și iarăși "a-ți dato de gard"... Mă refer la cei din conducere.. oare doar noi ăștia de pe forum ne dăm seama de cretinitățile comise de niște incapabili?
0

#1873 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 02 ianuarie 2015 - 17:52

Citeaza

Și iarăși "a-ți dato de gard"

Viteza, bat'o vina!..."ati dat-o de gard"... sau in bara... :)

Cu toata aceasta bulibaseala sunt tot mai convins de faptul ca solutia cea mai buna pentru liniile de firobuze in Timisoara ar fi intoarcerea lor in "marea bucla" pe Inelul I bis, in sens unic de circulatie pe acesta...dupa cum am scris si cu alte ocazii.
Se doresc tot felul de serpuiri prin oras pentru a aduna mai multi calatori insa se uita faptul ca astfel se lungesc traseele si implicit timpul de deplasare, linia "dreapta" fiind cea mai buna optiune.

Altfel, iata, avem tot felul de ciudatenii, de rotocoale, de ocoliri si invartiri, etc.,...

Tare mi-e teama sa nu se intample la fel si cu noua Linie 12. Daca va veni din Girocului si va merge in Balcescu prin Parvan, vom avea iarasi de-a face cu un traseu in forma literei U in care varianta cu tramvaiul intre str Cluj si Balcescu ar fi simtitor mai scurta...

Vom vedea ce "surprize" ni se mai pregatesc...
2

#1874 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 02 ianuarie 2015 - 18:34

Eu ma mir ca linia 22 mai circula... :eusa_think: Parca inlocuia partial E8, la fel ca E33 in partea opusa a orasului.

Grafice E8 aveti pe pagina web.
2

#1875 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 02 ianuarie 2015 - 19:05

Citeaza

Traseul liniei Expres 8 este următorul: Pod Calea Şagului – strada Izlaz – strada Bujorilor – Piaţa Veteranilor – Dâmboviţa – bulevardul Constantin Brâncoveanu – strada Ciprian Porumbescu – Piaţa Bălcescu – Facultatea de Mecanică – Facultatea Electrotehnică – Universitatea de Vest – Universitatea Dimitrie Cantemir – strada Pestalozzi – strada Andrei Şaguna – strada Iosif Vulcan – strada Vasile Cârlova – strada Căprioarei – strada Levănţica – strada Torac.

"Traseul" se compune din denumiri de statii si din nume de strazi...un soi de alandala...

Mi-am expus de nenumarate ori parerea despre felul defectuos in care sunt numite statiile iar daca nu se aplica aceiasi regula pe tot traseul, atunci avem de-a face cu situatii de genul celei de mai sus...

Un traseu al unei linii se poate enunta pronuntand strazile pe care circula acea linie sau ... prin enumerarea statiilor daca acestea sunt denumite corect...In cazul nostru avem un fel de ... ghiveci, pe ici colo.

O alta varianta de "afisare" a unui traseu ar fi pe harta...
1

#1876 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 02 ianuarie 2015 - 19:07

Am amplasat deja pe pagina traseul liniarizat, urmand sa trasez si pe harta acest traseu. Sa desenez pe harta din timp, nu avea rost, nestiind daca traseul va fi exact cel vechi sau unul nou, modificat.
0

#1877 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 02 ianuarie 2015 - 19:12

Nu pentru noi (cei de pe forum) ci pentru a fi preluate eventual de presa. Si acest lucru sa fie facut de cei responsabili cu "comunicatele"....

Comunicatele vor fi preluate (precis) de presa in forma in care sunt redactate...
0

#1878 Useril este offline   Visor 

• Moderator
  • Postari: 8421
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 02 ianuarie 2015 - 19:29

[...] Piaţa Veteranilor – Dâmboviţa – bulevardul Constantin Brâncoveanu [...]

Ce sa se inteleaga de aici?
1

#1879 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 02 ianuarie 2015 - 19:36

Pai asta spuneam si eu ...

Varianta corecta...

statia Piaţa Veteranilor – statia Dâmboviţa (cea de la Profi) – statia bulevardul Constantin Brâncoveanu (aflata pe Porumbescu) - statia Corbului sau Vadul Calugareni (aflate tot pe Porumbescu si NU denumirea strada Ciprian Porumbescu)...
1

#1880 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 02 ianuarie 2015 - 20:04

Comunicatele, zic eu, la fel ca si harta facuta de mine, graficele si tablele din statii, trebuie sa poarte aceleasi denumiri (acceptandu-se doar prescurtari), altfel chiar nu se mai intelege nimic. Sa schimbi acum, dupa ani de zile, toate aceste denumiri e aproape imposibil.
-1

Arata acest topic

• (141 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Ultima »

2 useri citesc topicul