Investitii diverse De mica anvergura
Postat 04 decembrie 2014 - 09:39
Citeaza
4121/03.12.2014
VASII CRISTIAN MIRCEA pentru SC UMT SA
AVRAM IMBROANE nr.conf. CF 438431
obtinerea AD - Lucrari de tip a) - Constructii industriale - Desfiintare cladiri: C6 - Cladire tratament termic, C8 - Hala curatatorie si turnatorie, C10 - Cladire CTC laboratoare, C14 - Modelarie si magazie modele, C9 - Anexa sociala la TTS
4113/03.12.2014
VASII CRISTIAN pentru S.C. UMT S.A.
AVRAM IMBROANE nr.7
obţinere A.C. - lucrări de tip a) - Construcţii pentru depozitare- Schimbare de destinatie din hala hidraulica grea si masini de transport (spatiu de productie nr 1 ,spatiu de productie nr 2,spatiu de productie nr 3,spatiu de productie nr 4,spatiu de productie nr 5,spatiu de productie nr 6,spatiu de productie nr 7) in spatii de depozitare -fara modificari interioare.
VASII CRISTIAN MIRCEA pentru SC UMT SA
AVRAM IMBROANE nr.conf. CF 438431
obtinerea AD - Lucrari de tip a) - Constructii industriale - Desfiintare cladiri: C6 - Cladire tratament termic, C8 - Hala curatatorie si turnatorie, C10 - Cladire CTC laboratoare, C14 - Modelarie si magazie modele, C9 - Anexa sociala la TTS
4113/03.12.2014
VASII CRISTIAN pentru S.C. UMT S.A.
AVRAM IMBROANE nr.7
obţinere A.C. - lucrări de tip a) - Construcţii pentru depozitare- Schimbare de destinatie din hala hidraulica grea si masini de transport (spatiu de productie nr 1 ,spatiu de productie nr 2,spatiu de productie nr 3,spatiu de productie nr 4,spatiu de productie nr 5,spatiu de productie nr 6,spatiu de productie nr 7) in spatii de depozitare -fara modificari interioare.
cu primaria tm
Alte infochioscuri?
Citeaza
4084/03.12.2014
ADETIM - Agenţia de Dezvoltare Economico - Socială Timiş
HECTOR
obţinere - A.C. - lucrări de tip h) - Construcţii cu caracter provizoriu. Amplasare infochioşc cu panou semnalizare. Lucrări de tip d) Reţele edilitare - Alimentare cu energie electrică prin pozare subterană.
4083/03.12.2014
ADETIM-Agenţia de Dezvoltare Economico - Socială Timiş
B-DUL VASILE PARVAN
obţinere - A.C. - lucrări de tip h) - Construcţii cu caracter provizoriu. Amplasare infochioşc cu panou semnalizare. Lucrări de tip d) Reţele edilitare - Alimentare cu energie electrică prin pozare subterană.
4082/03.12.2014
Str. Avram Imbroane
4081/03.12.2014
ADETIM -Agenţia de Dezvoltare Economico -Socială Timiş
PARCUL SCUDIER
HECTOR
4083/03.12.2014
ADETIM-Agenţia de Dezvoltare Economico - Socială Timiş
B-DUL VASILE PARVAN
4082/03.12.2014
Str. Avram Imbroane
4081/03.12.2014
ADETIM -Agenţia de Dezvoltare Economico -Socială Timiş
PARCUL SCUDIER
Postat 04 decembrie 2014 - 19:50
Exista si un autobuz Kathrein impodobit asemanator...insa autobuzul este cam vechi, cred...
Postat 05 decembrie 2014 - 23:24
MHN, la 07 noiembrie 2014 - 06:15, a spus:
Acesta pare a fi blocul Iris 12. Dezvoltat de catre Sedako Group SRL, conform website-ului lor.
Esti sigur ca Werk este constructorul?!
Esti sigur ca Werk este constructorul?!
Probabil cind am facut primele poze cu santierul am vazut Werk scris undeva...

Demontarea structurii metalice de la CET Sud continua:

Postat 07 decembrie 2014 - 13:08
O sa avem din nou paznici la iesle, daca tot au pazit palmierii, ce mai conteaza...
Postat 12 decembrie 2014 - 10:06
Eu am o problema cu acea "poarta din basme" din dreptul strazii Alba Iulia...As fi montat-o chiar la iesirea/intrarea din/in strada Alba Iulia, sugerand intrarea/iesirea dintr-un alt taram...As fi pus una la fel si spre strada Marasesti...
Dealtfel, anul trecut cred ca poarta a fost pusa in dreptul strazii Marasesti...Acum au mutat-o in loc sa mai faca (cumpere) inca una identica...
Dealtfel, anul trecut cred ca poarta a fost pusa in dreptul strazii Marasesti...Acum au mutat-o in loc sa mai faca (cumpere) inca una identica...
Postat 18 decembrie 2014 - 13:08
Multumesc! Astazi l-a vazut pe linia 2.
Florin, puteti afla care va fi programul tramvaiului? Adica pe ce linii va circula. Imi voi sacrifica o zi pentru a-l filma/poza. Si nu as vrea sa pierd cateva ore pana il gasesc prin oras.
Florin, puteti afla care va fi programul tramvaiului? Adica pe ce linii va circula. Imi voi sacrifica o zi pentru a-l filma/poza. Si nu as vrea sa pierd cateva ore pana il gasesc prin oras.
Postat 18 decembrie 2014 - 16:13
Un nou santier in zona sensului giratoriu de la Selgros , constructorul este "Prompt" . 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Postat 18 decembrie 2014 - 23:12
Multumesc frumos . Urmaresc acest forum de jumatate de an si imi doresc sa fiu un membru foarte activ si sa contribui cu poze si informatii interesante .
Postat 19 decembrie 2014 - 00:47
Am facut poze in 13 decembrie si... seara am uitat sa le postez... 

In zona parca era vorba sa se construiasca un magazin Altex dar mai degraba poate se face inca o sala de evenimente. Poate reusim sa descoperim pe site-ul primarie ce a fost autorizat la acea adresa. Adresa Arcade este Calea Aradului 56A, restaurantul Mona Lisa are Calea Aradului 58. Sau mai simplu poate o sa vedem panoul de santier.

In zona parca era vorba sa se construiasca un magazin Altex dar mai degraba poate se face inca o sala de evenimente. Poate reusim sa descoperim pe site-ul primarie ce a fost autorizat la acea adresa. Adresa Arcade este Calea Aradului 56A, restaurantul Mona Lisa are Calea Aradului 58. Sau mai simplu poate o sa vedem panoul de santier.