Amenajare complex rutier Michelangelo - Etapa 1 - Pasajul Leonardo da Vinci, reabilitarea podului Michelangelo (finalizat) - din fonduri UE
Postat 30 noiembrie 2014 - 21:24
Este posibil ca constructorii n-au vrut sa fie deranjati de deschiderea totala a traficului la suprafata...
Oricum, putin a mai ramas pana la finalizarea lucrarilor...
Postat 30 noiembrie 2014 - 22:32
2. Eu acuma vad ca firul vechi de la 19 a ramas. Sa vedeti distractie, cand pe un sens o sa avem fir nou, iar pe celalat infrastructura veche. Pe o parte poti circula normal, pa cealalta trebuie sa ai grija sa nu iei tot stalpul cu tine...
Postat 30 noiembrie 2014 - 22:52
O intrebare, camerele din unele intersectii sint cumva pentru semafoare? Avem unele semafoare inteligente cu camera video in loc de bucle inductive? De exemplu in aceasta seara am constatat ca semaforul de pe Circumvalatiunii spre Bogdanestilor s-a facut rosu imediat dupa cel dinspre Mall (si dinspre Bogdanestilor nu venea nicio masina), deobicei trecerea pe rosu se face dupa circa 10 secunde, pentru a avea timp multe masini sa faca viraj la stinga pe Gh. Lazar.
Postat 30 noiembrie 2014 - 23:54
Postat 01 decembrie 2014 - 09:48
Postat 01 decembrie 2014 - 13:18
De exemplu pe Bd. Republicii, cel mai lung verde il au cei care vin dinspre gara si noaptea semaforul este verde tot 45 secunde (daca retin bine) chiar daca nu vine nicio masina.
Inainte de modernizarea liniei de pe Brediceanu - Bogdanestilor, la intersectia cu Circumvalatiunii tramvaiele aveau verde decit daca era unul in statie, acum nu se mai intimpla asta, pentru ca pietonii au verde simultan cu tramvaiul (sau sa zicem invers).
Postat 01 decembrie 2014 - 20:32
Oare o sa fie gata pe cand am sa ma intorc eu acasa pe data de 16 ?
Postat 01 decembrie 2014 - 22:06
Postat 01 decembrie 2014 - 22:17

Postat 01 decembrie 2014 - 22:34

Postat 01 decembrie 2014 - 23:50
Doppler, la 30 noiembrie 2014 - 22:52, a spus:
O intrebare, camerele din unele intersectii sint cumva pentru semafoare? Avem unele semafoare inteligente cu camera video in loc de bucle inductive? De exemplu in aceasta seara am constatat ca semaforul de pe Circumvalatiunii spre Bogdanestilor s-a facut rosu imediat dupa cel dinspre Mall (si dinspre Bogdanestilor nu venea nicio masina), deobicei trecerea pe rosu se face dupa circa 10 secunde, pentru a avea timp multe masini sa faca viraj la stinga pe Gh. Lazar.
Prin anul 2009 a fost avut un proiect de semafoare inteligente. Prima intersectie in care s-au montat camere pentru semafoare inteligente a fost Gh. Lazar - Circumvalatiunii. Pe atunci eu treceam zilnic spre si dinspre locul meu de munca prin acea intersectie si am observat ca timpii semafoarelor erau diferiti de la o zi la alta. Din cate stiu, s-au mai montat in Timisoara inca la vreo 30...40 (daca imi aduc bine aminte) de intersectii camere, asta pe langa vestita "unda verde" de pe Liviu Rebreanu, de la AEM si pana in Dambovita. Atunci, chiar era o discutie despre faptul ca la acele camere Pol. Rutiera nu are acces, nu pot da amenzi, etc. Ele sunt strict pentru "dirijarea" traficului in intersectii.
Acum vad ca se adopta solutia mai putin costisitoare, zic eu, cea cu bucle inductive in asfalt.
Si cand ma gandesc ca mai ii si acel proiect pe bani europeni, cu montarea de camere video si radare in aprox. 100 de intersectii.... Vad ca intarzie acest proiect
Postat 02 decembrie 2014 - 14:31

Poze de astazi, dupa orientare camera sesizeaza doar masinile care stau in coloana, nu cele de la departare.

Postat 03 decembrie 2014 - 20:17
Citeaza
2 decembrie, 2014 - 11:35 AM Roxana Deaconescu
TIMISOARA. Unda verde la turnarea de asfalt pe pasajul subteran Michelangelo. Vremea rea le strica insa planurile muncitorilor, iar primarul Timisoarei nu mai este asa de optimist cum a fost pana acum. Mai e nevoie de 3 saptamani de munca, iar daca vremea se strica si vine inghetul, pasajul va fi deschis abia in primavara.
OT
Postat 03 decembrie 2014 - 21:06

Nici de ce nu deschid circulatia tramvaiului pe Stefan cel Mare nu pricep, deoarece am vazut azi dimineata ca linia e gata, betonata complect, la fel si linia contact, intinsa pe intregul tronson.
Postat 03 decembrie 2014 - 22:39