STP Timișoara Forum: Stiri despre transportul in comun din Timisoara - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (141 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Ultima »

Stiri despre transportul in comun din Timisoara

#1681 Useril este offline   Visor 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8421
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 08 august 2014 - 18:23

A preconizat bine Emilut chestia asta, fiind normal din moment ce multi copii sunt la scoala Rudolf Walther. Nu e normal sa pui o linie cu un traseu la ducere si alt traseu la intoarcere.
0

#1682 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Locatia:Timişoara

Postat 10 august 2014 - 07:45

Doamne Ajută! Chiar nu vedeam sensul acelui ocol perfect inutil. Ştiţi ce distanţă este între capătul liniei 21 (şcoala generală Plopi) şi capătul liniei 22? Cca 200 de metri. Cei interesaţi de traseul liniei 22 pot merge liniştit pe jos până acolo, în 5 minute şi 30 de seminţe scuipate pe jos.

Aceasta postare a fost editata de emilut: 10 august 2014 - 07:46

0

#1683 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
  • Postari: 1258
  • Inregistrat: 08 ianuarie 11
  • Interese:Formula 1
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 15 august 2014 - 15:24

Viceprimarul Dan Diaconu va cere verificări la sistemul de afişaj electronic din staţiile RATT. Ce explicaţii ştiinţifice are despre tehnologia care nu ar trebui să dea greş

Sursa PressAlert
0

#1684 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 15 august 2014 - 16:40

In sfarsit se sesizeaza si cineva din afara (presa in acest caz) in legatura cu functionarea defectuoasa a afisajelor...

De rezolvat nu se va rezolva nimic dar macar sa se stie ca ... stiu si altii despre acest lucru...
0

#1685 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30187
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 15 august 2014 - 17:58

Citeaza

Dacă sistemul este coordonat cu GPS, afişarea ar trebui să aibă loc automat şi nu manual.

Sper ca nimeni nu credea ca cineva scrie manual datele ce sunt afisate pe panouri... :eusa_think:
1

#1686 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 21 august 2014 - 21:07

Citeaza

...în perioada 22.08 – 23.08. 2014, autobuzele de pe linia Expres 3 vor circula deviat, datorită lucrărilor de asfaltare de pe bulevardul Victor Babeş. Astfel, autobuzele de pe această linie vor circula deviat pe strada Cluj – bulevardul Michelangelo – strada 20 Decembrie 1989 – bulevardul C.D. Loga – strada Regele Ferdinand (tur) şi bulevardul Mihai Viteazu – Piaţa Bălcescu – strada 1 Decembrie 1918 – strada Arieş (retur). Staţiile noi de pe traseul modificat sunt cele destinate mijloacelor de transport în comun.

0

#1687 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 22 august 2014 - 12:03

De luni vom avea linia 21 pana la AEM (nu va mai intoarce la garaj), dar si o linie noua de autobuz, linia 8b intre Gutemberg si Balcescu.
Probabil voi primi mai tarziu si comunicatele oficiale.

L.E.

Citeaza

R.A.T.T. anunţă , începând cu data de 25.08.2014, datorită lucrărilor de refacere a macazului existent la intersecţia străzilor Ştefan cel Mare şi 1 Decembrie 1918, modificarea circulaţiei mijloacelor de transport în comun din zonă, după cum urmează:

Traseele tramvaielor liniilor de tramvai 4 şi 8 care circulă din Piaţa Piaţa Bălcescu vor fi deviate pe traseul: strada Independenţei – strada Drubeta – bulevardul Liviu Rebreanu – bulevardul Iosif Bulbuca şi retur.
Traseul liniei 21 autobuze va fi prelungit până la Piaţa Domăşneanu.
Pentru a acoperi necesitatea de transport în comun din zonă, R.A.T.T. înfiinţează, începând tot cu 25.08.2014, o nouă linie de autobuz cu denumirea 8 barat, care va avea următorul traseu: Piaţa Nicolae Bălcescu – strada 1 Decembrie 1918 – strada Johann Gutenberg – bulevardul Eroilor de la Tisa – bulevardul Victor Babeş – bulevardul Mihai Viteazu – Piaţa Nicolae Bălcescu. În afară de staţiile existente de pe noul traseu se vor înfiinţa următoarele staţii noi: după intersecţia dintre străzile 1 Decembrie 1918 şi Johann Gutenberg; după intersecţia bulevardului Eroilor cu strada Daliei; după intersecţia bulevardului Eroilor cu aleea F.C. Ripensia; pe bulevardul Victor Babeş; Piaţa Bălcescu.

0

#1688 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 22 august 2014 - 12:12

:up_arow:

Citeaza

Traseele tramvaielor liniilor de tramvai 4 şi 8 care circulă din Piaţa Piaţa Bălcescu vor fi deviate pe traseul: strada Independenţei – strada Drubeta – bulevardul Liviu Rebreanu – bulevardul Iosif Bulbuca şi retur.

Cred ca pentru prima data este folosit in mod oficial acest treseu, respectiv si macazele de la Drubeta cu Rebreanu...

Poate ca era mai interesant ca Linia 4 sa fi folosit acest traseu pe toata perioada lucrarilor de pe Stefan cel Mare...Se putea testa astfel impactul asupra numarului calatorilor si a calatoriilor...pentru viitoarele planuri de dezvoltare...
0

#1689 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Postari: 4686
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 22 august 2014 - 17:09

Vezi postareamile, la 22 august 2014 - 12:12, a spus:

macazele de la Drubeta cu Rebreanu

Din cate stiu eu, chiar daca nu in mod oficial, (toate)macazele(din zona Drubeta) au mai fost folosite din cand in cand, de la momentul in care au fost inlocuite.
0

#1690 Userul este online   Andy 

• Moderator
  • Postari: 2521
  • Inregistrat: 29 iunie 10
  • Locatia:zona metropolitană
  • Interese:Timișoara și zona metropolitană

Postat 22 august 2014 - 21:18

Cam aşa vor circula:
Imagine atasata: ratt.JPG
2

#1691 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 22 august 2014 - 22:29

Cu exceptia liniei 4 care va merge mai departe de la AEM, catre I.O.T. :D.
0

#1692 Useril este offline   vdaiana 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 56
  • Inregistrat: 26 aprilie 14

Postat 24 august 2014 - 12:28

Lamuriti-ma va rog, ca n-am inteles la Banatim pe unde trece 8 barat? sau nu trece?
io daca trebuie sa ajung la statia cluj (la troleu 15,16) pe unde o iau?
sau cum ajung la posta mare?
cat dureaza lucrarea la macazuri?

Aceasta postare a fost editata de vdaiana: 24 august 2014 - 14:06

0

#1693 Useril este offline   Vali 

• Membru VIP**
  • Grup: VIP
  • Postari: 1531
  • Inregistrat: 04 noiembrie 08
  • Interese:Modeling feroviar, transportul in comun(in special trolebuzele :D)

Postat 24 august 2014 - 12:58

Nici un tramvai pe relatia Aem-Banat-Cluj-Balcescu nu va circula cateva saptamani-luni pana nu muta linile-macazele si intersectia :)
Dar cum so zis se va introduce un autobuz 8barat din balcescu si va merge dealungi linilor de tramvai spre statia cluj si aproape de banatu unde se intersecteaza linia de tramvai cu linile de tren face stanga si retur:)
Spre aem e linia 21 prelungita. Si sajungi la posta ai o gramada de variante :)
Oricum numi pot da seama proiectatu unde sia luat diploma, sa muti linie de tramvai cativa metri inloc sa se lege la actualu proiect care so modernizat in urma cu 10 ani Imagine postata Imagine postata e o mare prostie.
0

#1694 Useril este offline   Viktor 

• Moderator

Postat 24 august 2014 - 13:53

Lasa ca e bine si asa ca macar acum vor intra si mai departe cu refacerea liniei pana la AEM, care este un dezastru.
0

#1695 Useril este offline   vdaiana 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 24 august 2014 - 14:05

Vezi postareaVali, la 24 august 2014 - 12:58, a spus:

Nici un tramvai pe relatia Aem-Banat-Cluj-Balcescu nu va circula cateva saptamani-luni pana nu muta linile-macazele si intersectia :)
Dar cum so zis se va introduce un autobuz 8barat din balcescu si va merge dealungi linilor de tramvai spre statia cluj si aproape de banatu unde se intersecteaza linia de tramvai cu linile de tren face stanga si retur:)
Spre aem e linia 21 prelungita. Si sajungi la posta ai o gramada de variante :)
Oricum numi pot da seama proiectatu unde sia luat diploma, sa muti linie de tramvai cativa metri inloc sa se lege la actualu proiect care so modernizat in urma cu 10 ani Imagine postata Imagine postata e o mare prostie.

or fi o gramada de variante, dar io am abonament pe tramvaiul 4 si pe troleul 15.
dupa mai multe variante in sfarsit am gasit una convenabila de a ajunge la servici si iar s-a ... totul.
1

#1696 Useril este offline   vdaiana 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 24 august 2014 - 14:08

"Pentru a acoperi necesitatea de transport în comun din zonă, R.A.T.T. înfiinţează, începând tot cu 25.08.2014, o nouă linie de autobuz cu denumirea 8 barat, care va avea următorul traseu: Piaţa Nicolae Bălcescu – strada 1 Decembrie 1918 – strada Johann Gutenberg – bulevardul Eroilor de la Tisa – bulevardul Victor Babeş – bulevardul Mihai Viteazu – Piaţa Nicolae Bălcescu."
din asta inteleg care are un singur sens, vine dinspre Balcesc pe linia de tramvai.
0

#1697 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Postari: 3162
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 24 august 2014 - 14:23

Vine pe linia de tramvai, dar inapoi merge prin complex, si tot inainte pana ajunge iara la Balcescu, nu are cum sa se intoarca tot pe linia de tramvai pentru ca nu poate intoarce la Balcescu si sensul spre Balcescu nu e pentru masini doar pentru Tramvaie. Eu as fii curios de statii, unde vor fii acestea pozitionate.

Aceasta postare a fost editata de Gygyman6: 24 august 2014 - 17:52

-1

#1698 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 24 august 2014 - 17:11

Pe pagina web aveti deja graficul cu toate statiile.
0

#1699 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 24 august 2014 - 23:25

Vezi postareaGygyman6, la 24 august 2014 - 14:23, a spus:

Vine pe linia de tramvai, dar inapoi merge prin complex, si tot inainte pana ajunge iara la Balcescu, nu are cum sa se intoarca tot pe linia de tramvai pentru ca nu poate intoarce la Balcescu si sensul spre Balcescu nu e pentru masini doar pentru Tramvaie. Eu as fii curios de statii, unde vor fii acestea pozitionate.

Da-o naibii, asta da scuza... Daca nici un autobuz al RATT nu poate folosi liniile de tramvai, atunci cine? Si sa fim seriosi, se gasea o posibilitate de a intoarce... O scoteau cu o strada - doua inainte de Balcescu si tot intorcea, dar nu tot traseul. :Facepalm_emote_gif:

Ma rog, oricum ne agitam degeaba, fiind ceva temporar...
2

#1700 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Postari: 3162
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 25 august 2014 - 18:38

Eu am spus asta tinand cont de faptul ca legislatia nu e clara, nu odata am vazut discutii despre unde are voie si unde nu are voie autobuzul, stiu ca suna absurd dar asta este.

Daca era dupa mine, treaba cu macazul era in felul urmator: vineri seara dupa ora de varf vine o echipa, il dezgroapa, a 2a zii dimineata se scoate macazul cu totul iar seara se aduce cel nou, duminica dimineata se pune macazul nou, se toarana betonul si straturile de asfalt, in acelasi timp cei de la ratt fac racordarile si cele necesare ce ii privesc, luni dimineata tramvaiele trec peste macazul nou... pam pam. Poate ca am zis ce am vazut pe youtube la altii, dar daca santierul asta era singurul santier din oras nu o spuneam, si nu tineam mortis sa se faca lucrarea asa de repede, tinand cont de faptul ca mai e putin si incepe scoala si sa vezi atunci "distractie".
1

Arata acest topic

• (141 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Ultima »

2 useri citesc topicul