emilut, la 14 iunie 2014 - 08:35, a spus:
Bineînţeles, dezaprob comportamentul şoferului, în cazul în care lucrurile s-au petrecut într-adevăr conform relatării.
Da, am vrut sa cobor pe usa 1 fiidca era langa ea. Ok, stiu si eu ca usa 1 este ptr urcat doar(in tarile civilizate de face coada la usa 1 sa urce calatorii, nici macar unu nu urca pe usile 2 si 3. Sau daca chiar urca vre-unul, ala e roman

Dar daca una 1 este numai ptr urcat, va intreb si eu, de ce domnul sofer NU a deschis-o nici in ruptul capului? Le facea semne calatorilor care vroiau sa URCE pe USA 1, sa mearga la usile din spate!!!
Am condiderat ca, daca nu este pentru urcat pe tura acelui sofer, o fi petru coborat.... Ghinion, era usa lui personala, nici pentru urcat, nici pentru coborat...
Nu sunt animata domnule drag, sunt doar educata si cu cei 7 ani de acasa. Si nu am sa permit niciodata vre-unui barbat sa isi bata joc de mine! PUNCT!!! Gestul care l-a facut acel sofer, m-a deranjat foarte tare! Nu-s o carpa sau ultima femeie din orasul asta, ca sa se comporte un domn, cu atat mai mult ca are o varsta, in halul asta cu mine!
Tind sa cred ca cei care ii luati apararea sunteti la fel ca el, de aceea vi se pare normal ca, un domn pe care nu l-am vazut in viata mea, sa-mi arate mie acea zona... Imi poate fi tata... Ma mir ca nu ii e rusine, si voua la fel!!!!!