STP Timișoara Forum: Reabilitarea infrastructurii publice urbane a malurilor Canalului Bega - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (59 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Reabilitarea infrastructurii publice urbane a malurilor Canalului Bega (finalizat) - din fonduri UE, constructor: Tehnodomus Evaluare topic: ****- 5 Voturi

#481 Useril este offline   andrei_tm 

• Membru Senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 819
  • Inregistrat: 05 noiembrie 13
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 19 iunie 2014 - 20:54

Podul Muncii - Podul Ștefan cel Mare

Imagine atasata: Muncii - Ștefan cel Mare (1).jpg Imagine atasata: Muncii - Ștefan cel Mare (2).jpg Imagine atasata: Muncii - Ștefan cel Mare (3).jpg Imagine atasata: Muncii - Ștefan cel Mare (4).jpg Imagine atasata: Muncii - Ștefan cel Mare (5).jpg Imagine atasata: Muncii - Ștefan cel Mare (6).jpg Imagine atasata: Muncii - Ștefan cel Mare (7).jpg Imagine atasata: Muncii - Ștefan cel Mare (8).jpg Imagine atasata: Muncii - Ștefan cel Mare (9).jpg Imagine atasata: Muncii - Ștefan cel Mare (10).jpg Imagine atasata: Muncii - Ștefan cel Mare (11).jpg Imagine atasata: Muncii - Ștefan cel Mare (12).jpg Imagine atasata: Muncii - Ștefan cel Mare (13).jpg Imagine atasata: Muncii - Ștefan cel Mare (14).jpg Imagine atasata: Muncii - Ștefan cel Mare (15).jpg Imagine atasata: Muncii - Ștefan cel Mare (16).jpg Imagine atasata: Muncii - Ștefan cel Mare (17).jpg
6

#482 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 19 iunie 2014 - 21:09

Si iata inca un exemplu de nerespectare a proiectului, de data asta in sens negativ...

Este vorba de zona podului Traian....

In proiect se poate observa ca aleea pietonala merge intre Medicina 2 si Bega ... iar din poza se poate observa ca ... au deviat-o in sus, deci nici vorba sa mearga pe malul apei...Deja mi-a lehamite de acest proiect si de executia lui...

Imagine atasata: subzonac5_1.jpgImagine atasata: Bega - 2014.06.18 - 14.jpg
0

#483 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 19 iunie 2014 - 21:51

Sa le luam pe rand:

@Doppler

Sper ca este o iluzie optica serpuiala acelei "centuri" sau cum se cheama cestia aia din beton...

Cat despre, restul, as avea cateva observatii:

Subtraversarea de la Michelangelo, mi se pare cam o... improvizatie. Este mult prea joasa, chiar daca are 2.2m... Plus ca puteau sa igienizeze putin locatia...

Intre Michelangelo si Tineretii, la un moment dat pista isi schimba partea... Si inca cum, intr-o "intersectie". Sa fiu eu daca inteleg logica in asta... :lol:

Tineretii. Asa trebuie sa arate o subtraversare.

La podul Traian, daca nu vor presemnaliza acel zid, multi isi vor lua teapa, sa numai zic de cazul in care isi iau avant, si cu frane mai slabe, direct cu dovleacul in zid se vor opri...Ma refer la biciclisti, desigur

La podul de fier, nu repara nimic... Adica reabilitarea se va opri brusc la piciorul podului, si va continua dupa? Ar fi tipic romanesc... :Facepalm_emote_gif:

Dupa podul Muncii, mi se pare o prostie alipirea de sosea, chit ca exista destul loc...

In ultimul set... De ce ma rog are trotuarul 3 parti... Trotuarul propriu-zis, pista, si??

In rest, felicitari andrei_tm, super reportaj, GOOD JOB! :coolpics:
0

#484 Useril este offline   andrei_tm 

• Membru Senior

Postat 20 iunie 2014 - 13:59

Restul pozelor:

18.06.2014

Podul Ștefan cel Mare - Podul Traian

Imagine atasata: Stefan cel Mare - Traian (1).jpg Imagine atasata: Stefan cel Mare - Traian (2).jpg Imagine atasata: Stefan cel Mare - Traian (3).jpg Imagine atasata: Stefan cel Mare - Traian (4).jpg Imagine atasata: Stefan cel Mare - Traian (5).jpg Imagine atasata: Stefan cel Mare - Traian (6).jpg Imagine atasata: Stefan cel Mare - Traian (7).jpg Imagine atasata: Stefan cel Mare - Traian (8).jpg Imagine atasata: Stefan cel Mare - Traian (9).jpg Imagine atasata: Stefan cel Mare - Traian (10).jpg Imagine atasata: Stefan cel Mare - Traian (11).jpg
4

#485 Useril este offline   andrei_tm 

• Membru Senior

Postat 20 iunie 2014 - 14:09

Podul Traian - Podul Michelangelo

Imagine atasata: Traian - Michelangelo (1).jpgImagine atasata: Traian - Michelangelo (2).jpgImagine atasata: Traian - Michelangelo (3).jpgImagine atasata: Traian - Michelangelo (4).jpgImagine atasata: Traian - Michelangelo (5).jpgImagine atasata: Traian - Michelangelo (6).jpgImagine atasata: Traian - Michelangelo (7).jpgImagine atasata: Traian - Michelangelo (9).jpgImagine atasata: Traian - Michelangelo (10).jpgImagine atasata: Traian - Michelangelo (11).jpgImagine atasata: Traian - Michelangelo (12).jpgImagine atasata: Traian - Michelangelo (13).jpgImagine atasata: Traian - Michelangelo (14).jpgImagine atasata: Traian - Michelangelo (15).jpgImagine atasata: Traian - Michelangelo (16).jpgImagine atasata: Traian - Michelangelo (17).jpgImagine atasata: Traian - Michelangelo (18).jpg
4

#486 Useril este offline   andrei_tm 

• Membru Senior

Postat 20 iunie 2014 - 14:34

19.06.2014, ora 11.

Podul Michelangelo - Podul Decebal

Imagine atasata: Michelangelo - Decebal (1).jpgImagine atasata: Michelangelo - Decebal (2).jpgImagine atasata: Michelangelo - Decebal (3).jpgImagine atasata: Michelangelo - Decebal (4).jpgImagine atasata: Michelangelo - Decebal (5).jpgImagine atasata: Michelangelo - Decebal (6).jpgImagine atasata: Michelangelo - Decebal (7).jpgImagine atasata: Michelangelo - Decebal (8).jpgImagine atasata: Michelangelo - Decebal (9).jpgImagine atasata: Michelangelo - Decebal (10).jpgImagine atasata: Michelangelo - Decebal (11).jpgImagine atasata: Michelangelo - Decebal (12).jpgImagine atasata: Michelangelo - Decebal (13).jpgImagine atasata: Michelangelo - Decebal (14).jpgImagine atasata: Michelangelo - Decebal (15).jpgImagine atasata: Michelangelo - Decebal (16).jpgImagine atasata: Michelangelo - Decebal (17).jpg
4

#487 Useril este offline   andrei_tm 

• Membru Senior

Postat 20 iunie 2014 - 14:44

Podul Decebal - Podul Dacilor

Imagine atasata: Decebal - Dacilor (1).jpgImagine atasata: Decebal - Dacilor (2).jpgImagine atasata: Decebal - Dacilor (3).jpgImagine atasata: Decebal - Dacilor (4).jpgImagine atasata: Decebal - Dacilor (5).jpgImagine atasata: Decebal - Dacilor (6).jpgImagine atasata: Decebal - Dacilor (7).jpgImagine atasata: Decebal - Dacilor (8).jpgImagine atasata: Decebal - Dacilor (9).jpgImagine atasata: Decebal - Dacilor (10).jpgImagine atasata: Decebal - Dacilor (11).jpgImagine atasata: Decebal - Dacilor (12).jpgImagine atasata: Decebal - Dacilor (13).jpgImagine atasata: Decebal - Dacilor (14).jpgImagine atasata: Decebal - Dacilor (15).jpgImagine atasata: Decebal - Dacilor (16).jpg

Rampa de la Podul Decebal (spre Podul Dacilor) nu am putut să o urc pe bicicletă. Trebuia să cobor de pe ea. Toate celelalte rampe le-am urcat cu ușurință. Am folosit foaia mijlocie și pinionul mic (cum merg de obicei prin oraș).
5

#488 Useril este offline   andrei_tm 

• Membru Senior

Postat 20 iunie 2014 - 15:39

Podul Dacilor - Podul Mihai Viteazu

Imagine atasata: Dacilor - Mihai Viteazu (1).jpgImagine atasata: Dacilor - Mihai Viteazu (2).jpgImagine atasata: Dacilor - Mihai Viteazu (3).jpgImagine atasata: Dacilor - Mihai Viteazu (4).jpgImagine atasata: Dacilor - Mihai Viteazu (5).jpgImagine atasata: Dacilor - Mihai Viteazu (6).jpgImagine atasata: Dacilor - Mihai Viteazu (7).jpgImagine atasata: Dacilor - Mihai Viteazu (8).jpgImagine atasata: Dacilor - Mihai Viteazu (9).jpgImagine atasata: Dacilor - Mihai Viteazu (10).jpgImagine atasata: Dacilor - Mihai Viteazu (11).jpgImagine atasata: Dacilor - Mihai Viteazu (12).jpgImagine atasata: Dacilor - Mihai Viteazu (13).jpgImagine atasata: Dacilor - Mihai Viteazu (14).jpgImagine atasata: Dacilor - Mihai Viteazu (15).jpg
5

#489 Useril este offline   Wegmann 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2282
  • Inregistrat: 09 decembrie 08
  • Locatia:Erlangen/Nürnberg

Postat 20 iunie 2014 - 15:42

Ciudat arata. Nu e drum, nu e carare, ce vrea sa reprezinte? Mai ales portiunea de sub pod.
0

#490 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30202
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 20 iunie 2014 - 17:35

Per total, sectiunea asta te duce cu gandul la faptul ca nu e indicat sa consumi alcool atunci cand lucrezi la un proiect. :wacko:
2

#491 Useril este offline   sbogdan 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 386
  • Inregistrat: 11 august 11

Postat 20 iunie 2014 - 19:58

Eu nu inteleg de ce s-au chinuit asa mult sa faca pista asa de ingusta. Sunt convins ca puteau sa o faca cel putin cu 50 cm mai lata.
Nici nu cred ca se pot depasi 2 biciclisti pe asa pista ingusta
2

#492 Useril este offline   InF3rNO0o 

• Membru activ
  • Postari: 312
  • Inregistrat: 24 decembrie 11

Postat 21 iunie 2014 - 16:35

de pe opiniatimisoarei

asfaltu asta rosu cred ca e singuru plus din proiectu asta. ma bucur tare mult ca nu or vopsit pistele cu vopsea care sa se stearga dupa un timp ca in alte parti.

Aceasta postare a fost editata de InF3rNO0o: 21 iunie 2014 - 16:40

3

#493 Useril este offline   sbogdan 

• Membru activ
  • Postari: 386
  • Inregistrat: 11 august 11

Postat 21 iunie 2014 - 18:34

Ce IQ pot sa aibe proiectantii aia sa puna pista de biciclete pe mijloc ? Pai o familie de 3 persoane (mama,tata si copilul) nu se pot plimba pe mal. Nu au loc nici in stanga nici in dreapta. Cat de idioti pot sa fie? Sau mama cu copilul pe o parte, la mijloc loc gol pt. biciclisti si tata se plimba singur pe partea dreapta... Incredibil. Parca am fi in Caracal.
5

#494 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30202
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 21 iunie 2014 - 19:48

Tata singur, sa poata trage cu ochiu' la... peisaj. :04:
3

#495 Useril este offline   Pelbartus 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 733
  • Inregistrat: 29 aprilie 12

Postat 22 iunie 2014 - 09:40

Vezi postareasbogdan, la 21 iunie 2014 - 18:34, a spus:

Ce IQ pot sa aibe proiectantii aia sa puna pista de biciclete pe mijloc ? Pai o familie de 3 persoane (mama,tata si copilul) nu se pot plimba pe mal. Nu au loc nici in stanga nici in dreapta. Cat de idioti pot sa fie? Sau mama cu copilul pe o parte, la mijloc loc gol pt. biciclisti si tata se plimba singur pe partea dreapta... Incredibil. Parca am fi in Caracal.

Dar tu cand esti cu 3 prieteni, fiecare intr-o masina diferita, ocupati tot bulevardul?

:naughty1: :lol:

Aceasta postare a fost editata de Pelbartus: 22 iunie 2014 - 09:42

-2

#496 Useril este offline   cstm 

• Membru activ
  • Postari: 400
  • Inregistrat: 14 ianuarie 14

Postat 22 iunie 2014 - 12:07

Nu am mai intrat de vreo 3-4 saptamani si e chiar impresionant numarul de poze postate. Felicitari :coolpics:

Legat de lucrari: se pare ca se lucreaza totusi, nu intrun ritm impresionant dar se misca totusi lucrurile.
Din pacate nu se prea observa corectiel (largirile necesare) la alei. Sunt in cateva locuri dar mai sunt multe alte portiuni unde ar fi necesare si spatiul chiar ar permite acest lucru.

Felicitari inca odata pentru munca depusa ca noi sa putem vedea poze actualizate pe forum.
0

#497 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 22 iunie 2014 - 13:29

Vezi postareaPelbartus, la 22 iunie 2014 - 09:40, a spus:

Dar tu cand esti cu 3 prieteni, fiecare intr-o masina diferita, ocupati tot bulevardul?

:naughty1: :lol:

Nu trebuie sa amestecam merele cu perele...

Solutia aleasa, cu pista pozitionata (aproape) central pe aleea de promenada este o prostie, parca ar fi gandita in bataie de joc. Iti bati joc atat de pietoni cat si de biciclisti si asta pe o portiune ultra-centrala a malurilor, in zona zero a lor...

Dupa parerea mea pista trebuia facuta prin spatele bancilor puse pe alee si nicidecum prin mijlocul aleii...
0

#498 Useril este offline   lorand 

• Membru VIP*
  • Postari: 926
  • Inregistrat: 12 ianuarie 09

Postat 22 iunie 2014 - 13:58

E doar o chestiune de timp pana ce vom vedea primele accidente. Fie intre biciclisti si pietoni, fie biciclisti cazuti in Bega.
1

#499 Useril este offline   Pelbartus 

• Membru VIP
  • Postari: 733
  • Inregistrat: 29 aprilie 12

Postat 22 iunie 2014 - 16:38

Vezi postareamile, la 22 iunie 2014 - 13:29, a spus:

Nu trebuie sa amestecam merele cu perele...

Solutia aleasa, cu pista pozitionata (aproape) central pe aleea de promenada este o prostie, parca ar fi gandita in bataie de joc. Iti bati joc atat de pietoni cat si de biciclisti si asta pe o portiune ultra-centrala a malurilor, in zona zero a lor...

Dupa parerea mea pista trebuia facuta prin spatele bancilor puse pe alee si nicidecum prin mijlocul aleii...

Am spus la misto.
Proiectantul chiar pare sa fi fost beat cand a facut schitele, dupa cum spunea cineva mai sus.
2

#500 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 22 iunie 2014 - 16:44

M-am gandit eu...

Daca contabilizam toate "gafele" proiectului am ipresia ca proiectantul si-a batut joc in mod intentionat de acest oras si locuitorii sai. Alta explicatie nu am!...
2

Arata acest topic

• (59 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou